son ayda uykusuzluk yorgunluk hissi

brgnrft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
197
1
46
İzmir
arkadaşlar ben yarın 35.haftaya başlıyorum,hep yatasım var kendimi halsiz yorgun hissediyorum gündüzleri,hiç bişey yapmak canım istemiyo, geceleride 4-5 gibi uyanıp bikaç saat uyuyamıyorum sabah 8 gibi dalabiliyorum bi daha,sizdede böyle şeyler oluyomu

canım ben daha 27. haftadayım ve o dediklerin bende şimdiden başladı...bütün gün uyusam neden uyudum demicem o kadar miskinim yani.... :1:sanırım artık vücut kaldırmıyor... sende şimdi bol bol uyu ki bebek gelince bu uykulara hasret kalıcaz nasılsa... Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağ sağlim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah....:nazar:

çok normal canım özellikle senin bulunduğun haftalarda iyice artıyor.
bol bol uyuyup dinlenmen için :)
çünkü biraz uykusuz,yorucu ama en güzel günler seni bekliyor :109:

bende de inanılmaz var :) gecenin bir yarısı uyanıyorum sonra uyku yok :(
gündüzleride sersem gibi dolanıyorum valla......
şimdiden uykumuzu alalım diye bence :)))

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inş. bende son 5 haftanın içindeyim:) şiddetli bel ağrısının yanı sıra gece uyuyamıyorum resmen kaburgalarımın battığını hissediyorum sizdede varmı buna benzer şeyler...:5:

Ben de 26. haftanın içindeyim ve aynı şeyleri yaşıyorum, aşırı yorgunum.
Geceleri de sabaha karşı uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir daha, sabah uyumayınca da sanki hiç uyumamış gibi kalkıyorum. Erken yatıyorum belki de ondan uyanıyorum sabahları, bir de aşırı bacaklarım ağrıyor, sağa sola dönmekten de uykum bozuluyor sanırım.
Allah yardımcımız olsun.

Back
X