- 8 Ocak 2019
- 276
- 232
- 18
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
-
Aynen öyle sigarayı öğrenmesi sebep değil sonuç oldu. Elle tutulur bir şey yok incir çekirdeğini doldurmayan sudan sebeplerle çıkan tartışmalar artmıştı ve uzamaya başlamıştı sadece. Her evlilikte böyle soğukluğun olduğu dönemler vardır ve geçer diyordum ama son olayla artık eskisi gibi olmayacağından bahsetmesi bu dönemeçten çıkamayacak mıyız dedirtti bana. Hemen bu hafta sonu değil ama belki ilerleyen zamanlarda yapılabilir dediğiniz şey.Sigara olayı sanki patlamak üzere oldugu bir birikimin sonucu diye düşünüyorum anlattıklarınızdan.
Eğer elle tutulur bir sıkıntı yoksa evliliğinizde uzatmayı bırakın derim karşılıklı olarak.
Konuşarak çözmeye çalışın.
Size belli ki çok sinirli.
İstemiyorsa da hafta sonu başbaşa yiyeceginiz bir yemek organizasyonu yapın, sorunlaru susarak değil ancak konuşarak halledebileceğinizi söyleyin ve yine bir adım atın.
Umarım halledebilirsiniz.
Konusurken esip gürlemeyin.
Karşılıklı ve ılımlı bir ses tonu ve davranışla dertlerinizi birbirinizle paylaşın,.
Evet kötü bir dönemde oldu cidden. Şu an içimden bir şey yapmak gelmiyor. Kendi haline bırakmak geliyor.Belirsizlik en sevmediğim şeylerdendir
Aranızdaki soğukluk nasıl başladı bence bunun derinine inmek lazım
Sigara mevzusu özellikle böyle bir dönemde çok kötü olmuş
Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz tabi
Ama ben içimden ne geliyorsa öyle davranırdım sanırıım
Aynı ev içinde çok zor bir durum
Bence aynen sizde bir süre elinizi ayağınızı çekin ama bu süreçte nasıl mutlu olduğunuzu da ona gösterin kızınıza dışarıya çıkın arkadaşlarınızla gezin falan hani o olmazsa da mutlu olabileceğinizi gösterin bakalım ne tepki verecek bu mutluluğa dahil olmak isteyecektir..
Evet o konuda diyebileceğim hiçbir şey yok.Sigara konusunda esiniz haklı. Eşim gizli saklı icse ve yakalasam çok kızarım
Teklif ettim kabul etmedi.Aranızdaki sevgi bitmiş gibi hissettim ben anlattıklarınizdan yola çıkarak. Sorunun köküne inmek lazım. Terapi falan düşündünüz mü hiç?
Evet kötü bir dönemde oldu cidden. Şu an içimden bir şey yapmak gelmiyor. Kendi haline bırakmak geliyor.
Belki süre akışına bırakılabilir ama
Biraz Sakinleyince araya çok da mesafe girmeden konuşun bence
Barışma hamlesi olarak değil de daha çok bu şekilde amacın ne olduğuna dair ve neden böyle olduğunu
Bu şekilde hiçbirşey çözülmez
Gerçekten amacı böyle yaşamak olamaz bir insanın
Desenize sağlam bozulmuş. Ya da artık düzelsin bile istemiyor. Sizde eleştirdiği şey ne mesela?Teklif ettim kabul etmedi.
Son zamanlarda yıprandık evet ona bir şey diyemem ama onun tarafından tamir edilecek düzeyde mi bitecek düzeyde mi onu çözemiyorum.Sigara bahane gibi geldi bana. Hani bişiler bitmiş de bahanesi bu olmuş gibi?
Eşin seni kaybetmekten korkmuyor sanırım ben bunu hissettim. Çünkü arayı tamamen koparmak ister gibi bir hali varSon zamanlarda yıprandık evet ona bir şey diyemem ama onun tarafından tamir edilecek düzeyde mi bitecek düzeyde mi onu çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?