son ayların patlaması..

Kendini iletişime de kapatmis artık ya. Soğukluk sürdükçe özleme donusmuyor maalesef. Daha da büyük bir mesafeye dönüşüyor. İnşallah asıl derdi neymiş gelir anlatır da çözersiniz.

Evet onun da etkisi var baş başa oturup yemek yemek bile farklı oluyor. O yüzden eylülü bekliyordum eylülün başında da bu olay patlak verdi.
Eski konularınıza baktım eşiniz açık açık söylemiş zaten hiçbir şeyden mutlu olmuyorum vs .Bence eşinizin kendi sorunları var,çevresinde kimseyi istemiyor.Psikologamı gitse acaba

Kendini iletişime de kapatmis artık ya. Soğukluk sürdükçe özleme donusmuyor maalesef. Daha da büyük bir mesafeye dönüşüyor. İnşallah asıl derdi neymiş gelir anlatır da çözersiniz.
Bence depresyonda ve beni de o yola doğru sürüklüyor. Ama kendisi kabul etmiyor tabi ki. Onun için dert benmişim hiçbir şeyden memnun olmuyormuşum. Ne istemişim de yapmamış. Teşekkürler güzel dilekleriniz için. İnşallah tek anlatsın da çözebiliyorsak çözelim.

Reactions: Kuf
Dogrusu bu adamı bosamak.
Ama denesemıydım dememek ıcın biraz bekleyin
Kocanız sızı ve evlılıgınızı gözden cıkarmıs, olumlu soyledıgınız hıcbıseye duzgun karsılık vermemis. Hayatın da belki de bırı var.
Biraz bekleyin ve sonra bosanmayı dusunun derim genclıgınızı ziyan etmeyin

Sanki eşiniz başka denizlere yelken açmak için hazırlanıyor.
İstediğin yere gidebilirsin demesi, ya sizi gerçekten gözden çıkarmasıyla , ya da gitmeyeceğinizi bildiğinin rahatlığıyla söylediği bir cümledir. Kabul ederseniz karşılığı "gidiyorum der, giderim." olur.
Ben başınabuyruk yaşayan bir erkekle yapamam mesela. Hesap veririm, hesabını isterim. Zira sizin de bunu normal karşılaşacağınız düşünmüyorum.

Bence siz de kendinizi ön planda tutun,kendi mutluluğunuzu ve huzurunuzu saglamaya bakın. Eşinizle iletişiminizi ve ona olan tepkilerinizi de minimuma indirin. Kavga etmeyin, onun tepkisiyle karşılaşıcak hareketleri özellikle yapmaya çalışmayın ama ilgilenmeyin de. O ne düsünür ne hisseder diye düsünmeden icinizden geldigi gibi doğal davranın. Adam geride kalsın biraz, soğusun ilişkiniz.

Sonrasında iki taraf da durumu tekrar ısıtmak, iletişimi canlandırmak için hiçbi şey yapmıyosa, ayrı gibi yaşarken daha mutluysa belki de fiili bi ayrılığın da zamanı gelmiş olabilir mi bunu düşünüp tartın. Hatta bu düsüncenizi de eşinize açın. Aynı evin içinde boşanmış gibi yaşayacağınıza saygı hoşgörü çerçevesinde boşanmak en hayırlısı çünkü.

Zira zamanın yaraladığı, yıprattığı bi ilişkiyi peşinizde sürüklemenin kimseye faydası yok. Zamanı geldiginde yeniden başlayabilmek için (birlikte ya da ayri ayrı) önce eskisini bitirmek gerek, hani nasıl derler öldürüp geride bırakacaksınız ki yeniden doğacak bi alan kalsın her ikinize de.

Kocanız sızı ve evlılıgınızı gözden cıkarmıs, olumlu soyledıgınız hıcbıseye duzgun karsılık vermemis. Hayatın da belki de bırı var.

Dışarıdan bakılan bir gözle bunu öğrenmek istiyordum ben de tam olarak. Gözden çıkmış bir evlilik mi bu onun için? Yoksa bir süre idare edilmesi gereken bir durum mu.

Zira sizin de bunu normal karşılaşacağınız düşünmüyorum.

Hayır tabi ki ben onun bilmeyeceksem o beni bilmeyecekse neden evliyiz?

Benim eşim de sigara yüzünden bana çok kötü davranmıştı. Kendimi acayip aşağılık hissettirmişti bana. Ve sürekli sizin ki gibi uyarılarda bulunuyordu. Bunu atmak lazım, bunu neden kimse yemiyor? Davranışlarımı sürekli eleştiriyor ve hatta bir sohbet arasında bişey söyleyeceğim tam dürtüyor falan... Küser mi size sık sık?

Evet ilk paragrafınızdaki gibi yapıyorum şuanda. Ama bir yandan ilişkimiz soğusun diye beklerken bir yandan da telafi edilecek şeylerin de önüne mi geçiyorum diyorum.

Küsme huyu yoktur hatta ben surat yaptığımda gelir beni uyarır gel benle konuş çözelim diye. Ama dediğiniz gibi her hareketinin eleştirildiği bir adamla çok zor.

Küsme huyu yoktur hatta ben surat yaptığımda gelir beni uyarır gel benle konuş çözelim diye. Ama dediğiniz gibi her hareketinin eleştirildiği bir adamla çok zor.
Çözümsel yaklaşıyorsa eh idare edilebilir diyelim. Birde iletişim kopukluğu olsaydı hiç çekilmezdi diyeceğim ama bir sigara mevzuundan buraya gelebilmekte düşündürücü.

Gözden cıkmissiniz hanfendıcıgım. Bir cok arkadasım da aynı seylerı yazmıs zaten.
Siz beklemeyi seçtiğiniz ıcın daha ılımlı yazdım, fakat gercek fikrim onun vereceği kararla hayatıma yön vermektense resti cekmek olur

Bu arada adam kendisi sigara ıcıyor, kendisi ıcerken kadına. Bagırıyor

Evet ilk paragrafınızdaki gibi yapıyorum şuanda. Ama bir yandan ilişkimiz soğusun diye beklerken bir yandan da telafi edilecek şeylerin de önüne mi geçiyorum diyorum.
Ama telafi etmek için adım attığınızı ve olumlu bi dönüş alamadığınızı yazmışsınız, bu noktada geri çekilip ona adım atma fırsatı vermek gerekir diye düsündüm ben. Siz ustüne gidince bi kaçma kovalama hali doğmuş sanki. Madem öyle kovalamıyorum, gelmek istersen ben de adım atmaya hazırım ortada buluşalım tavrı göstermelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…