son bileziğimide yediler .... haram olsun

bende böyle düşünüyorum daha 1 buçuk yıllık evliyiz . diyorum acaba zamanla oturur mu düzelir mi . hata mı yapıyorum düzelir diye beklemekle bilmiyorum

yatırtmadı ... ailemin evinde de bırkatırtmadı. maksadı yemekmiş işte

bende böyle düşünüyorum daha 1 buçuk yıllık evliyiz . diyorum acaba zamanla oturur mu düzelir mi . hata mı yapıyorum düzelir diye beklemekle bilmiyorum
Çok yeniymişsiniz daha gerçi, eşinizi yeterince tanıyorsunuzdur bunun içinde huyunun değişip değişmeyeceğini az çok biliyorsunuzdur.Ama kendinize bir zaman verecekseniz lütfen çocuk düşünmeyin bu süre içerisinde..

bende önce arkadaş gibi düşündüm
istediler verdiniz sandım eğer böyle ise çalmaya girer
sana söylemeden mi aldı kp?
o halde boşanmaya kesin kararlı isen söyleyeceksin
siz hırsızsınız benim hırsız insanlarla işim olmaz
hrsız ailesine çocuk da doğuramam mazallah o da öyle olur diye

çocuk düşünmüyorum zaten iyice güvenimi sarstı son olay ...

boşanma davasında zaten tü m ÇALDIKLARINI geri istiycem davada ... reziller

yatırtmadı ... ailemin evinde de bırkatırtmadı. maksadı yemekmiş işte
Allah Allah..

gectigimiz uc ayda ben hayatimin en onemli kararini verip, evliliklere bakisimin oldukca degistigini farkettim. o yuzden ben sessizce cikayim konundan, detaylarinizi bilmeden yanlis bisii soylemek istemem. ama soylemeden gecmeyim: lafina sozune guven olmayan bir erkekten 'adam' olur mu bir gun...bilemem.

Daha bilmediğin neler vardır yakında çıkar kokusu.

bu adamın yanında kalmak istiyorsan kesinlikle ama kesinlikle çocuk yapma korun mutlaka bu adam böyle yaparsa sonun güzel değil be canım varsayalım düzeldi ama senden çok şey alıp düzelir biz kadınlar çok fedakarız maalesef karşımızdaki ancak bizi enayi yerine koyar

Bilmiyorum, sırf kavgalarınız bu bilezik davasındansa, bence bir şans dava verin evliliğinize. Ailesiyle mesafe koyun. Ikiniz de çalışıyormuşsunuz. Borçları paylaşın, sonra kalan paranız kendinize özel olsun. Huzur istiyorsan, şartlar böyle diyin.
Seviyormuşsunuz, hemen kestirip atmayın. Biraz zaman tanıyın; bir aile olduğunuzu öğrenbilirse yola devam edersiniz

Sizdede suc var keske son bilezige gelmeden tepkinizi gosterseydiniz. Seviyorum vazgecemiyorum olayini gercekten anlamiyorum kimse benden daha degerli degil. Sizin ailenizin akrabalarinizin emegine yazik degil mi o altinlarida bu adama yedirdiniz.

Sizdede suc var keske son bilezige gelmeden tepkinizi gosterseydiniz. Seviyorum vazgecemiyorum olayini gercekten anlamiyorum kimse benden daha degerli degil. Sizin ailenizin akrabalarinizin emegine yazik degil mi o altinlarida bu adama yedirdiniz.

aynen öyle oldu zaten benim mhrimdi haram ediyorum geerçekten. içimi öyle yaktıkı yaptığı . o ehliyeti aldığında ilk bindiğinde arabaya geber inş. dedim :'(

Baştan kötü insan olup Altını koyacaktınız zorla bankaya zaten kasaya sizden başkası giremiyor. Madem mihirinizdi sahip çıkacaktınız. Yada ev kredisine girip altını teminat olarak verecektiniz. Hem kira vermezdiniz hem kocanızın ailesine para yedirmemiş olacaktınız hemde eviniz olacaktı.
Altın için kavga çıkaran adam yarın size şiddette uygular önümüzdeki Günler'de o konuyu okuruz artık.

yani pardon da madem eşinin bu huyunu ögrendin.niye bekliyosun senin yerinde olsam ya saklaması için anneme verirdim yada bankaya kasaya koyardım.niye bekledin ?yani sorun aslında bilezik yada para meselesi değil.eşindeki çok kötü bir alışkanlık.ileride para biriktireceğini falan düşünemiyorum.yazık...

bundan sonra aslaaaa para biriktirmem ona güvenip asla. bitti o davalar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…