siz neden başından beri bu kadar taviz verdiniz ki?Biz kadınlar Evlendikten sonra da her şeyimizle erkeklere adıyoruz kendimizi.Ancak araya ince bir çizgi koyamıyoruz çünkü doğamız böyle.anladığım kadarıyla hem kendinizden ödün vermişsiniz.
arada öncelikle saygı yitirilmişse ve çıkmaza gidilmezse o evlilikten bir cacık olmaz benim fikrim.her şeyi sevgimi ayakta tutar bence hayır...
sizde ölçün tartın, sonunuzu göremiyorsanız geriye tek bir şey kalıyor;yolları ayırmak...
hakkınızda hayırlısını dilerim...
bankasi yokmu memleketin? goturup bir kasaya koymamissiniz hanimefendi. evde saklanirmi okadar altin. kirici olmak degildi niyetim, lakin gercekten iyi sahip cikamadiginiza inaniyorum. zaten guvenmemissin, ne diye eve getiriyorsunki altinini ozaman. kaldi ki malini mulkunu birbirine guvenememek....sikinti bu be canim.
Çok yeniymişsiniz daha gerçi, eşinizi yeterince tanıyorsunuzdur bunun içinde huyunun değişip değişmeyeceğini az çok biliyorsunuzdur.Ama kendinize bir zaman verecekseniz lütfen çocuk düşünmeyin bu süre içerisinde..bende böyle düşünüyorum daha 1 buçuk yıllık evliyiz . diyorum acaba zamanla oturur mu düzelir mi . hata mı yapıyorum düzelir diye beklemekle bilmiyorum
bende önce arkadaş gibi düşündümaltınlarına sahip çıkamamışsın demek ne demek canım ?
bikere güvenmeyip ailemin evine bıraktım yırttı kendini bu evde durcak diye.
sonra yerini gösterceksin dedi. almış haberim olmadan. ben göğsüme koyup gezemem ki. geriye 1 tanecik bilezik kalmış. çok detay bilmeden böyle konşmayın lütfen
çocuk düşünmüyorum zaten iyice güvenimi sarstı son olay ...Çok yeniymişsiniz daha gerçi, eşinizi yeterince tanıyorsunuzdur bunun içinde huyunun değişip değişmeyeceğini az çok biliyorsunuzdur.Ama kendinize bir zaman verecekseniz lütfen çocuk düşünmeyin bu süre içerisinde..
bende önce arkadaş gibi düşündüm
istediler verdiniz sandım eğer böyle ise çalmaya girer
sana söylemeden mi aldı kp?
o halde boşanmaya kesin kararlı isen söyleyeceksin
siz hırsızsınız benim hırsız insanlarla işim olmaz
hrsız ailesine çocuk da doğuramam mazallah o da öyle olur diye
Allah Allah..yatırtmadı ... ailemin evinde de bırkatırtmadı. maksadı yemekmiş işte
Bilmiyorum, sırf kavgalarınız bu bilezik davasındansa, bence bir şans dava verin evliliğinize. Ailesiyle mesafe koyun. Ikiniz de çalışıyormuşsunuz. Borçları paylaşın, sonra kalan paranız kendinize özel olsun. Huzur istiyorsan, şartlar böyle diyin.yok öyle çok dalavereli bi insan değil aslında ama bu bilezik konusunda yaptılar bana dalavereyi ......
diyo bozdurdumda naptım. yedim içtim mi. ehliyetini almazsa tekrar kursa yazılması gerekiyormuş . işte bilmem ne . ama eğer boşanırsam ziynet davası açıp yediklerini tek tek kusturtcam onlara çok kin yaptırdılar bana
Sizdede suc var keske son bilezige gelmeden tepkinizi gosterseydiniz. Seviyorum vazgecemiyorum olayini gercekten anlamiyorum kimse benden daha degerli degil. Sizin ailenizin akrabalarinizin emegine yazik degil mi o altinlarida bu adama yedirdiniz.bekarken yazıldığı ama alamadığı ehliyetini alcakmış karakoldan . kalan paraylada blezik yaparım dedi geri sana. ama inanmıyorum artık zerre kadar. inan bekarken yazılıp alamadığı ehliyeti karının bileziğine mi güvenip alır . çok utanç verici.
benim de ailem sülalem birsürü şey taktı hepsini onlar yedi . benim hiç mi hakkım yoktu. benim geleceğimi düşünen kim ki
Sizdede suc var keske son bilezige gelmeden tepkinizi gosterseydiniz. Seviyorum vazgecemiyorum olayini gercekten anlamiyorum kimse benden daha degerli degil. Sizin ailenizin akrabalarinizin emegine yazik degil mi o altinlarida bu adama yedirdiniz.
yani pardon da madem eşinin bu huyunu ögrendin.niye bekliyosun senin yerinde olsam ya saklaması için anneme verirdim yada bankaya kasaya koyardım.niye bekledin ?yani sorun aslında bilezik yada para meselesi değil.eşindeki çok kötü bir alışkanlık.ileride para biriktireceğini falan düşünemiyorum.yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?