hahahahah kusura bakmayın ama derdiniz büyük. Bilirim nasıl koku bıraktıklarını ama kısırlaşınca hem kedi rahatlıyor hem de sahibi. umarım evladınıza bir eş bulursunuz
1 yaşında dişi shorthair bulmayı deneyin bari,sahipliler kısırlaştırmış olabilir çoktan :)
yazık yavruya da üzüldüm yaa,cıyak cıyak tüm gün bağırıyordur da o :)
Tercümanın var mı?
Kısırlaştırılmaları ömürlerini uzatıyor diye okumuştum bir yerde ama veterinerler en doğrusunu bilirler tabi ki.O bagırmıyor sureklı koku bırakıyor ve uyuyor ben temızlıyorum ve aglıyorum dongumuz bu sekılde aylardıres bakıyorum bır yandan ama dedıgınız gıbı kısır olmayan dısı bulmak cok zor
'O hayırsız babaları mı bakacak' diye,konuyu insanlaştırıp üstüne bir de arabesk sos dökesim geldiEve eş alırsan her sene olacak bebekleri ne yapacaksın ki
Yani kediye aile hayatı kuracaksın da bebeklere kim bakacak
Kısırlaştırılmaları ömürlerini uzatıyor diye okumuştum bir yerde ama veterinerler en doğrusunu bilirler tabi ki.
Eve eş alırsan her sene olacak bebekleri ne yapacaksın ki
Yani kediye aile hayatı kuracaksın da bebeklere kim bakacak
Evet oyle bır gercek var ama kısır kedılerın de hayattan zevk almadıklarını okumustum bıyerlerdee... O yuzden pek yanasmıyorum
Böyle problemli bi evliliğe çocuk neden
Kedilerden hiç anlamam ama Allah yardımcınız olsun :)
Neden illa aynı cins arıyorsunuz ki günah hayvana 4 aydır düz duvara tirmaniyormadem bir dahaki sefer için dışı kedi alacaksın barı bu seferlik başka cinsle eşleştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?