- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
ev kedisi imiş sokağa atmışlar..bir şekilde tanıştık onunla ,ama mahallenin ( dikkat sokağın demiyorum ) mahallenin kralı oldu.artık asla bir ev kedisi olamaz..acayip bir cins bunlar kedilerin en akılısı imişler ...2 sene oldu ..şimdi bütün kedilerden yavruları var :)))))))) arada sokağa yolla derimCıns ayrımı yapmıyorum zatenkedı kedıdır hepsı can, ama es buldum bu kedı sızın mı cok tatlı maşallah
ev kedisi imiş sokağa atmışlar..bir şekilde tanıştık onunla ,ama mahallenin ( dikkat sokağın demiyorum ) mahallenin kralı oldu.artık asla bir ev kedisi olamaz..acayip bir cins bunlar kedilerin en akılısı imişler ...2 sene oldu ..şimdi bütün kedilerden yavruları var :)))))))) arada sokağa yolla derim
Antalya'daki 3 tane british shorthair var 2,3 aylık olmaları lazim
hiç merak etme onlar çok zekiler..öyle her kızada bakmazlar ve bütün kız kediler peşinde hiç birine pas vermiyor..ama maşallah gelen gidende ondan hamileMasallah ona ev kedısıyken sokaga adepte olabılen cok az kedı varbızımde sokakta baktıgımız bı ankara kedısı var sahıplerı sıkılınca salmıs sokaga mahallece bakıyorlar sokaga salamam ben evın ıcınde gremedıgım zaman elım ayagıma dolasıyo nerde acaba dıye sokak dusunemıyorum ayyy sımdı bıle tansıyonlarıma bısey oldu
http://kediblog.com/british-shorthair-karakteri/ bu sayfa bakın yorumlar kısmında kız kedilerine damat arayan çok
volkan
05/13/2017 at 22:23
Merhaba, 1 yaşındaki Scotish fold dişi kedime british shorthair eş arıyorum. istanbul, tuzla.
volkancey@hotmail.com
5 3 7 3 1 4 4 0 7 0
Gamze
05/09/2017 at 17:45
Merhaba 13 aylık Scottish kızıma british eş arıyorum. Kartal da oturuyorum. İlgilenenler lütfen bana ulaşsın. gamzebozal@yahoo.com
hiç merak etme onlar çok zekiler..öyle her kızada bakmazlar ve bütün kız kediler peşinde hiç birine pas vermiyor..ama maşallah gelen gidende ondan hamileçapkın hangi ara yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?