son care kk

Cıns ayrımı yapmıyorum zaten kedı kedıdır hepsı can, ama es buldum bu kedı sızın mı cok tatlı maşallah
ev kedisi imiş sokağa atmışlar..bir şekilde tanıştık onunla ,ama mahallenin ( dikkat sokağın demiyorum ) mahallenin kralı oldu.artık asla bir ev kedisi olamaz..acayip bir cins bunlar kedilerin en akılısı imişler ...2 sene oldu ..şimdi bütün kedilerden yavruları var :)))))))) arada sokağa yolla derim

Masallah ona ev kedısıyken sokaga adepte olabılen cok az kedı var bızımde sokakta baktıgımız bı ankara kedısı var sahıplerı sıkılınca salmıs sokaga mahallece bakıyorlar sokaga salamam ben evın ıcınde gremedıgım zaman elım ayagıma dolasıyo nerde acaba dıye sokak dusunemıyorum ayyy sımdı bıle tansıyonlarıma bısey oldu

hiç merak etme onlar çok zekiler..öyle her kızada bakmazlar ve bütün kız kediler peşinde hiç birine pas vermiyor..ama maşallah gelen gidende ondan hamile çapkın hangi ara yapıyor

Tesekkur ederım bıraya bakıcam :)

hiç merak etme onlar çok zekiler..öyle her kızada bakmazlar ve bütün kız kediler peşinde hiç birine pas vermiyor..ama maşallah gelen gidende ondan hamile çapkın hangi ara yapıyor

Ay evet bırde oyke bısey var bakalım elektrk alacaklar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…