Bayagı uckur düşkünü Karısının 2 kere bası agrısa aldatır buama oglusumun ana kuzusu olmasu dısında ıyı bır es olacagını dusunuyorum ben
1 kere çiftleşince kızgınlıktan çıkacak mı zannediyosunuz?
Asıl böyle hayvana eziyet ediyosunuz ve daha çok günaha giriyosunuz emin olun.
Bayagı uckur düşkünü Karısının 2 kere bası agrısa aldatır bu
Dönmez. Çünkü yolu bulması için o çevreyi tanıması lazım. Bir de ortalık çok kötü. Ben güvenemem. Başına gelebilecekler korkunç.Sokağa salsanız geri döner mi ki işini halledip
Yazık hayvancağıza
İnşallah bulur ya şaka maka sokaga bıraksan kendi bulsa olmuyomu ?Zavallı oglum bırını bulamıyor daha ıkıncısını nasıl bulsun
Yok yok bırakmasın. Allah korusun. Hem hastalık falan da kapabilir.İnşallah bulur ya şaka maka sokaga bıraksan kendi bulsa olmuyomu ?
Gerci demeyin demissin ama 2 kedim var ikisinide kisirlastirdim. Ev kedileri kisirlastirilmazsa daha kisa omurlu oluyor deniyor. Surekli o hormonlarin etkisinde kalip dogada ki gibi ciftlesememek zararliymis çünkü. Yinede siz bilirsiniz tabiki..."ay bu mu dert" demeyın lutfen, valla dert oldu :) yıne de derdıme sukur...
Bır yasında brıtısh shorthaır kedım var, son 3 aydır hatta artık 4 oldu kızgınlıkta ve bu aralar ıyıce cıgırdan cıktı ya, bır dısı bulamadım... facede bır suru sayfaya ılan verdım, evcıl hayvan sıtelerıne uye oldum yok veterınerlere haber bıraktım yok yok yok, koca ankara'da bır dısı kedı bulamadım yakedım heryere koku bırakıyor, camasır makınası onun koku bıraktıklarını yıkamaktan normal camasır yıkıyamıyor, sıra gelmıyor cok sukur halıydı koltukdu yatakdı oyle seylere bırakmıyor sadece laminanta kendı yatagına yapıyor... Yınede gunde ıkı defa koku bırakıyor... resmen tazı gıbı koku bıraktıgı yerı arıyorum temızlıycem dezenfekte edıcem dıye canım cıkıyor cok yoruldum ya var mı dısı kedınız eslestırelım o kadar caresız kaldım halımı sız anlayın cıldırıciğim
bu arada kısırlastır dıyenler olacaktır, kısırlastırmayı ıstemıyoruz vebalınden korkuyorum, zaten es aramak cok sıkıntılı bır surecmıs, yanına kızgınlıgı gecınce bır es almaya nıyetım var, onu da bebekken alıcam, su an kızgın oldugu ıcın kucuk bı dısı alamıyorm
Erkek kediyi mutlaka kısırlaştırmalısınız. Bir tane dişi bulsanız bile koku bırakmaya devam edecek. Çünkü erkek kediler kızgınlık döneminde mümkün olduğu kadar çok sayıda dişi kedi döllemek ister. Yorulmak bilmez. Kızgın dişi kedi kokusunu takip eder.kediler tek eşli değildir. Şimdi onu dışarı da bırakamasınız. Kokudan kurtulmanın tek çaresi ne yazıkki kısırlaştırma. Aksi halde erkek kedi koku bırakmaya devam edecek."ay bu mu dert" demeyın lutfen, valla dert oldu :) yıne de derdıme sukur...
Bır yasında brıtısh shorthaır kedım var, son 3 aydır hatta artık 4 oldu kızgınlıkta ve bu aralar ıyıce cıgırdan cıktı ya, bır dısı bulamadım... facede bır suru sayfaya ılan verdım, evcıl hayvan sıtelerıne uye oldum yok veterınerlere haber bıraktım yok yok yok, koca ankara'da bır dısı kedı bulamadım yakedım heryere koku bırakıyor, camasır makınası onun koku bıraktıklarını yıkamaktan normal camasır yıkıyamıyor, sıra gelmıyor cok sukur halıydı koltukdu yatakdı oyle seylere bırakmıyor sadece laminanta kendı yatagına yapıyor... Yınede gunde ıkı defa koku bırakıyor... resmen tazı gıbı koku bıraktıgı yerı arıyorum temızlıycem dezenfekte edıcem dıye canım cıkıyor cok yoruldum ya var mı dısı kedınız eslestırelım o kadar caresız kaldım halımı sız anlayın cıldırıciğim
bu arada kısırlastır dıyenler olacaktır, kısırlastırmayı ıstemıyoruz vebalınden korkuyorum, zaten es aramak cok sıkıntılı bır surecmıs, yanına kızgınlıgı gecınce bır es almaya nıyetım var, onu da bebekken alıcam, su an kızgın oldugu ıcın kucuk bı dısı alamıyorm
Benimki kız olsaydı everirdik ama benimkide erkek ve peşimden hiç ayrılmıyor.Eşimle aramızda sürekli. Tam bir kara kedi
Sokağa salsanız geri döner mi ki işini halledip
Yazık hayvancağıza
İnşallah bulur ya şaka maka sokaga bıraksan kendi bulsa olmuyomu ?
Sizinki coolay maşallahbızımkı hıc sırnasmıyor soguk nevale :) sadece kendı ıstedıgı zaman gelıp azıcık sevdırıp gıdıyor butun gun kleopatra gıbı yatıyor
Çocuğunuz vardı sizin değil mi?Benim oglum da british 12 yasini doldurdu, evde uretim yapan bir cocuk tarafindan sakat dogdugu icin posetle çöpe atilmis, neyse ki hemen farkedilmisti. O gunden beri benimle.
1 yasinda kisirlastirdim ben, cunku ev kedileri yilda bikac kez kızgınlıga giriyor, her seferinde ciftlestirmem ve tum yavrulari sahiplendirmem imkansizdi.
Zaten sokaklarda binlerce yavru var onlarin hakkina girmis hissederdim kendimi.
Kedi ailelerinin isine karismayi sevmem, birinin anneligine burnunu sokmak gibi bisey bu, ama deneyimli ve kedilerle fazlaca hasir nesir biri olarak kisirlastirmayi reddedip her kizginlikta ciftlestirmekle basedemeyeceginizi soyleyebilirim.
Erkek kediyi mutlaka kısırlaştırmalısınız. Bir tane dişi bulsanız bile koku bırakmaya devam edecek. Çünkü erkek kediler kızgınlık döneminde mümkün olduğu kadar çok sayıda dişi kedi döllemek ister. Yorulmak bilmez. Kızgın dişi kedi kokusunu takip eder.kediler tek eşli değildir. Şimdi onu dışarı da bırakamasınız. Kokudan kurtulmanın tek çaresi ne yazıkki kısırlaştırma. Aksi halde erkek kedi koku bırakmaya devam edecek.
Kısırlaştırmak istemediğinizi şimdi okudum ama başka yolu yok. Ya dışarı bırakacaksınız, gezip gelecek ki olmaz. Cins kedi çalınabilirveya başına kötü bir şey gelir. Yada kokuya katlanacaksınız. Garibim dişilere işaret veriyor. Yazık. Anlıyorum da sizi. Benimde bir dişi bir erkek kedim var.
Benim oglum da british 12 yasini doldurdu, evde uretim yapan bir cocuk tarafindan sakat dogdugu icin posetle çöpe atilmis, neyse ki hemen farkedilmisti. O gunden beri benimle.
1 yasinda kisirlastirdim ben, cunku ev kedileri yilda bikac kez kızgınlıga giriyor, her seferinde ciftlestirmem ve tum yavrulari sahiplendirmem imkansizdi.
Zaten sokaklarda binlerce yavru var onlarin hakkina girmis hissederdim kendimi.
Kedi ailelerinin isine karismayi sevmem, birinin anneligine burnunu sokmak gibi bisey bu, ama deneyimli ve kedilerle fazlaca hasir nesir biri olarak kisirlastirmayi reddedip her kizginlikta ciftlestirmekle basedemeyeceginizi soyleyebilirim.
Ben erkek kedimi kısırlaştırdım ama üzüldüm sonra, dediğiniz gibi vicdan yaptım. Şundan üzüldüm benim kedim dışarda gezip tozuyor, akşam alıyorum. Madem çıkıyor ben bunu niye kısırlaştırdım diye ah vah ediyorum ama o zaman bilemezdim. Çünkü dışarıya alışık değildi, ve başına bir şey gelir sandım şimdi kediler çiftleşirken onları seyretmekle yetiniyor. İçgüdüsel olarak o da koşup dişileri ensesinden yakalıyor ama o da anlamıyor sanırım devamı neden gelmiyor diye. Çok üzülüyorum. O kadar ki oluyorsa testislerine yumurtalık nakli bile yaptırabilirim mahallenin kabadayısı bir kedi var. Benimkinide dövüyor. Onun yumurtalarını çıkartıp benim kedime takacağım ki dayak neymiş görsün! Bu arada benim kedim insanların ürktüğü kara kedilerden. Buyüzden biri çalacak diye endişem yok. Görünce besmele çekiyorlar zatenGızel temennılerınız ıcın tesekkur ederımıste rahatlıyor mu uzuluyor mu bılemıyrum agzı dili yok hep ıcımde bır tereddutle yasayamam vıcdan yaparım
Ben erkek kedimi kısırlaştırdım ama üzüldüm sonra, dediğiniz gibi vicdan yaptım. Şundan üzüldüm benim kedim dışarda gezip tozuyor, akşam alıyorum. Madem çıkıyor ben bunu niye kısırlaştırdım diye ah vah ediyorum ama o zaman bilemezdim. Çünkü dışarıya alışık değildi, ve başına bir şey gelir sandım şimdi kediler çiftleşirken onları seyretmekle yetiniyor. İçgüdüsel olarak o da koşup dişileri ensesinden yakalıyor ama o da anlamıyor sanırım devamı neden gelmiyor diye. Çok üzülüyorum. O kadar ki oluyorsa testislerine yumurtalık nakli bile yaptırabilirim mahallenin kabadayısı bir kedi var. Benimkinide dövüyor. Onun yumurtalarını çıkartıp benim kedime takacağım ki dayak neymiş görsün! Bu arada benim kedim insanların ürktüğü kara kedilerden. Buyüzden biri çalacak diye endişem yok. Görünce besmele çekiyorlar zatenGızel temennılerınız ıcın tesekkur ederımıste rahatlıyor mu uzuluyor mu bılemıyrum agzı dili yok hep ıcımde bır tereddutle yasayamam vıcdan yaparım
Sızın kedılerınız kısır mı ? ben acemıyım cok duygusal bakıyorum belkı ama evladım gıbı gercekten kıyamıyorum ve gunah dıye cekınıyorum bır dısı alsam eve kalıcı yetmeyecek mı yanı? bız aslında dısı dıye aldık megerse erkekmıs kızgınlıga gırınce anladık veterınerler bıle asısını yaparken dısı dedı cok komık bı sekılde ogrendık erkek oldugunukoku bırakır dıye korkumdan dısı ıstedık ama byle oldu... Veterıner eslesınce gecer dedı facede kedı gruplarına da sordum sorustırdum kımse tek es yetmez demedı bende bılemıyorum pek ılk defa kedım oldu herseyı yasayarak ogrenıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?