son care kk

1 kere çiftleşince kızgınlıktan çıkacak mı zannediyosunuz?
Asıl böyle hayvana eziyet ediyosunuz ve daha çok günaha giriyosunuz emin olun.

Cıftlesemeyınce acı cektıgını duymustum ama kızgınlıkta oldugunu ogrendıgımden berı cabalıyorum es bulmak ıcın kızgınlık bır donem ve bır hafta 10 gun dısıyle kalsa gececek bunu veterınerım syledı

Benimki kız olsaydı everirdik ama benimkide erkek ve peşimden hiç ayrılmıyor. Eşimle aramızda sürekli. Tam bir kara kedi

Gerci demeyin demissin ama 2 kedim var ikisinide kisirlastirdim. Ev kedileri kisirlastirilmazsa daha kisa omurlu oluyor deniyor. Surekli o hormonlarin etkisinde kalip dogada ki gibi ciftlesememek zararliymis çünkü. Yinede siz bilirsiniz tabiki...

Erkek kediyi mutlaka kısırlaştırmalısınız. Bir tane dişi bulsanız bile koku bırakmaya devam edecek. Çünkü erkek kediler kızgınlık döneminde mümkün olduğu kadar çok sayıda dişi kedi döllemek ister. Yorulmak bilmez. Kızgın dişi kedi kokusunu takip eder.kediler tek eşli değildir. Şimdi onu dışarı da bırakamasınız. Kokudan kurtulmanın tek çaresi ne yazıkki kısırlaştırma. Aksi halde erkek kedi koku bırakmaya devam edecek.
Kısırlaştırmak istemediğinizi şimdi okudum ama başka yolu yok. Ya dışarı bırakacaksınız, gezip gelecek ki olmaz. Cins kedi çalınabilirveya başına kötü bir şey gelir. Yada kokuya katlanacaksınız. Garibim dişilere işaret veriyor. Yazık. Anlıyorum da sizi. Benimde bir dişi bir erkek kedim var.

Benimki kız olsaydı everirdik ama benimkide erkek ve peşimden hiç ayrılmıyor. Eşimle aramızda sürekli. Tam bir kara kedi

ay maşallah bızımkı hıc sırnasmıyor soguk nevale :) sadece kendı ıstedıgı zaman gelıp azıcık sevdırıp gıdıyor butun gun kleopatra gıbı yatıyor

Sokağa salsanız geri döner mi ki işini halledip
Yazık hayvancağıza

İnşallah bulur ya şaka maka sokaga bıraksan kendi bulsa olmuyomu ?

Donmez kızlar malesef, kaybolur bulamaz evı... ben eve bı kedı alsam sokaktan dıye sordum veterıner sakjn yapmayın sızın kedınızın tasıyıcısı oldugu bı hastalık varsa dıger kedıye bulasabılır dedı, Onun asıları olmadıgı ıcın

Benim oglum da british 12 yasini doldurdu, evde uretim yapan bir cocuk tarafindan sakat dogdugu icin posetle çöpe atilmis, neyse ki hemen farkedilmisti. O gunden beri benimle.
1 yasinda kisirlastirdim ben, cunku ev kedileri yilda bikac kez kızgınlıga giriyor, her seferinde ciftlestirmem ve tum yavrulari sahiplendirmem imkansizdi.
Zaten sokaklarda binlerce yavru var onlarin hakkina girmis hissederdim kendimi.
Kedi ailelerinin isine karismayi sevmem, birinin anneligine burnunu sokmak gibi bisey bu, ama deneyimli ve kedilerle fazlaca hasir nesir biri olarak kisirlastirmayi reddedip her kizginlikta ciftlestirmekle basedemeyeceginizi soyleyebilirim.

Çocuğunuz vardı sizin değil mi?

Sızın kedılerınız kısır mı ? ben acemıyım cok duygusal bakıyorum belkı ama evladım gıbı gercekten kıyamıyorum ve gunah dıye cekınıyorum bır dısı alsam eve kalıcı yetmeyecek mı yanı? bız aslında dısı dıye aldık megerse erkekmıs kızgınlıga gırınce anladık veterınerler bıle asısını yaparken dısı dedı cok komık bı sekılde ogrendık erkek oldugunu koku bırakır dıye korkumdan dısı ıstedık ama byle oldu... Veterıner eslesınce gecer dedı facede kedı gruplarına da sordum sorustırdum kımse tek es yetmez demedı bende bılemıyorum pek ılk defa kedım oldu herseyı yasayarak ogrenıyoruz...

Benim yavrum da Scottish. Ne vicdansız insanlar var hayret ediyorum ya. Poşetle atmak ne demek bebeği
Konuya gelirsem ben de kısırlaştırdım oğlumu. Kendisi için de çok zor oluyor çünkü kızgınlık dönemi

Gızel temennılerınız ıcın tesekkur ederım ıste rahatlıyor mu uzuluyor mu bılemıyrum agzı dili yok hep ıcımde bır tereddutle yasayamam vıcdan yaparım
Ben erkek kedimi kısırlaştırdım ama üzüldüm sonra, dediğiniz gibi vicdan yaptım. Şundan üzüldüm benim kedim dışarda gezip tozuyor, akşam alıyorum. Madem çıkıyor ben bunu niye kısırlaştırdım diye ah vah ediyorum ama o zaman bilemezdim. Çünkü dışarıya alışık değildi, ve başına bir şey gelir sandım şimdi kediler çiftleşirken onları seyretmekle yetiniyor. İçgüdüsel olarak o da koşup dişileri ensesinden yakalıyor ama o da anlamıyor sanırım devamı neden gelmiyor diye. Çok üzülüyorum. O kadar ki oluyorsa testislerine yumurtalık nakli bile yaptırabilirim mahallenin kabadayısı bir kedi var. Benimkinide dövüyor. Onun yumurtalarını çıkartıp benim kedime takacağım ki dayak neymiş görsün! Bu arada benim kedim insanların ürktüğü kara kedilerden. Buyüzden biri çalacak diye endişem yok. Görünce besmele çekiyorlar zaten

Gızel temennılerınız ıcın tesekkur ederım ıste rahatlıyor mu uzuluyor mu bılemıyrum agzı dili yok hep ıcımde bır tereddutle yasayamam vıcdan yaparım
Ben erkek kedimi kısırlaştırdım ama üzüldüm sonra, dediğiniz gibi vicdan yaptım. Şundan üzüldüm benim kedim dışarda gezip tozuyor, akşam alıyorum. Madem çıkıyor ben bunu niye kısırlaştırdım diye ah vah ediyorum ama o zaman bilemezdim. Çünkü dışarıya alışık değildi, ve başına bir şey gelir sandım şimdi kediler çiftleşirken onları seyretmekle yetiniyor. İçgüdüsel olarak o da koşup dişileri ensesinden yakalıyor ama o da anlamıyor sanırım devamı neden gelmiyor diye. Çok üzülüyorum. O kadar ki oluyorsa testislerine yumurtalık nakli bile yaptırabilirim mahallenin kabadayısı bir kedi var. Benimkinide dövüyor. Onun yumurtalarını çıkartıp benim kedime takacağım ki dayak neymiş görsün! Bu arada benim kedim insanların ürktüğü kara kedilerden. Buyüzden biri çalacak diye endişem yok. Görünce besmele çekiyorlar zaten

Bizde de aynısı oldu. Ben kız sanarken erkekmiş meğerse. Hatta kızım diyordumda bana kötü kötü bakıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…