E artik bi yavruyu da bana yollarsinizDişi siyamım var 3 yaşında 1 kez anne oldu biz de onu kendi cinsiyle çiftleştirmek istedik hep. Çünkü bizimki çok hırçın erkek kedileri sevmiyor pek. Ama olabilir farklı cins de :)
E artik bi yavruyu da bana yollarsiniz
Bir insanın kaIbini ve düşünceIerini anIamak için yapmış oIdukIarına değiI, yapmayı arzuIadıkIarına bakın.
yeterli sanırım....
Dişi siyamım var 3 yaşında 1 kez anne oldu biz de onu kendi cinsiyle çiftleştirmek istedik hep. Çünkü bizimki çok hırçın erkek kedileri sevmiyor pek. Ama olabilir farklı cins de :)
Hiçbir yavrumuz sahipsiz kalmadı çok araştırdık biz henüz çiftleşmeden sahipleri belliydi. ŞimdiiBakın moral bozmak istemem de çiftleştirecek dişi bulamıyorsunuz bu aşamada
Her sene 4-5 kedi sahiplenecek Ada'm gibi insan bulmak Cidde'n zor
Kedi alsam mı diye ilanlara baktım onlar da ciddiyetsiz geldi
Yazdım sana canım özeldenay gercekten mıinanamıyorum gelın buldum olur ınsallah :) cok sevındım sıze ozel mesaJ atmaya calıstım atamadım sız bana atarmısınız lutfen ıletısıme gecelım
ay gercekten mıinanamıyorum gelın buldum olur ınsallah :) cok sevındım sıze ozel mesaJ atmaya calıstım atamadım sız bana atarmısınız lutfen ıletısıme gecelım
Kediciklerin Şeyma subaşından ne eksiği var, davetiyeyi atın 3 gün 3 gece düğün yapalımHiçbir yavrumuz sahipsiz kalmadı çok araştırdık biz henüz çiftleşmeden sahipleri belliydi. Şimdii
Yazdım sana canım özelden
Kediciklerin Şeyma subaşından ne eksiği var, davetiyeyi atın 3 gün 3 gece düğün yapalım
Ciddi ciddi oldu galiba bu is cok mutluyum suanHahahah yapalım tabıbenım oglum seymadan daha guzel dans eder hem
Valla göbüş çok yakıştı oğluma nede olsa erkek azda olsa göbüşlü olmalıHey masallah 40 mı kılo :) yerım onun gobusunu benım kedımde kılolu sayılabılır, bes bucuk kılo kucuk bı ayı veterınerı uarın arıycam bakalım ne dıyecek :)
Ciddi ciddi oldu galiba bu is cok mutluyum suan
Valla göbüş çok yakıştı oğluma nede olsa erkek azda olsa göbüşlü olmalıkeşke bende yavruyken kısırlaştırsaydım ama geç kaldık . Veterinere sorun bu kadar uzun sürmesi normal mi ? Apartmanda dişi kedi var ise ondan dolayında bu şekilde olabilir .
Oofff işin çok zor her daim gelin bulamak zorundasınEvet benım oglumda gobuslu cok tatlı oluyorlarveterınerle grustum erkeklerde kızgınlık hıc gecmıyormus her daım kızgın oluyorlarmıs oyle soyledı
Oofff işin çok zor her daim gelin bulamak zorundasın
Cins kedi olduklarjndan olabilir miHiçbir yavrumuz sahipsiz kalmadı çok araştırdık biz henüz çiftleşmeden sahipleri belliydi. Şimdii
Yazdım sana canım özelden
Cins kedi olduklarjndan olabilir mişimdi daha değişik bir tür olucak hem siyam hem kulakları küçük havada kaparlar he ama sokak kedisiyle çiftleştirin bakalım bulabilir misiniz alıcak olan 1,5 aydır ilan vermişim 2 yavru için tık yok büyük cins kedilere yazıyorlar almak için
Birde giden kişiler iyi bakabilicek mi bu çok tedirgin edici birşey
Cins kedileri araştırıp etmeden kafanıza göre çiftleştiremezsiniz. Hele ki siyamdan bahsediyoruz. Genetik olarak çok hassas bir cins.. Her cins kedinin kendine has genetik sıkıntıları oluyor.
Kisirlastirmanin vebalinden korkuyorsunuz ama dogacak yavrularin vebalini ustlenebiliyor musunuz?"ay bu mu dert" demeyın lutfen, valla dert oldu :) yıne de derdıme sukur...
Bır yasında brıtısh shorthaır kedım var, son 3 aydır hatta artık 4 oldu kızgınlıkta ve bu aralar ıyıce cıgırdan cıktı ya, bır dısı bulamadım... facede bır suru sayfaya ılan verdım, evcıl hayvan sıtelerıne uye oldum yok veterınerlere haber bıraktım yok yok yok, koca ankara'da bır dısı kedı bulamadım yakedım heryere koku bırakıyor, camasır makınası onun koku bıraktıklarını yıkamaktan normal camasır yıkıyamıyor, sıra gelmıyor cok sukur halıydı koltukdu yatakdı oyle seylere bırakmıyor sadece laminanta kendı yatagına yapıyor... Yınede gunde ıkı defa koku bırakıyor... resmen tazı gıbı koku bıraktıgı yerı arıyorum temızlıycem dezenfekte edıcem dıye canım cıkıyor cok yoruldum ya var mı dısı kedınız eslestırelım o kadar caresız kaldım halımı sız anlayın cıldırıciğim
bu arada kısırlastır dıyenler olacaktır, kısırlastırmayı ıstemıyoruz vebalınden korkuyorum, zaten es aramak cok sıkıntılı bır surecmıs, yanına kızgınlıgı gecınce bır es almaya nıyetım var, onu da bebekken alıcam, su an kızgın oldugu ıcın kucuk bı dısı alamıyorm
Deniyeyim bi instagramda kedi sahiplendir de öyle ama daha ilanımı bile yayınlamadılar çok zor bu işler o kadar sahiplenilmeyi bekleyen kedi varkiFacede kedım canım benım dıye bır grup var orayı onerırım bıbı :) oradakı hıc bır kedı sahıpsız kalmıyor gordugum kadarıyla ve cıns kedıler degıl engellı ve hasta sokaka kedılerı sahıplendırılıyor
evet veterınerlerıne soracaklar olur derse eslestırecegız sıyam baska bır cınsle eslesınce yavrular yasamıyormus dıye duymuslar veterınerlerıne danısacaklar yanı, ben haber beklıyrum henuz net degıl
Umarım iyi bakarlar. Daha önce kedi ailesi olan aileler bulmak çok önemli ozaman gözümüz arkada kalmıyor :)Cins kedi olduklarjndan olabilir mişimdi daha değişik bir tür olucak hem siyam hem kulakları küçük havada kaparlar he ama sokak kedisiyle çiftleştirin bakalım bulabilir misiniz alıcak olan 1,5 aydır ilan vermişim 2 yavru için tık yok büyük cins kedilere yazıyorlar almak için
Birde giden kişiler iyi bakabilicek mi bu çok tedirgin edici birşey
Kisirlastirmanin vebalinden korkuyorsunuz ama dogacak yavrularin vebalini ustlenebiliyor musunuz?
Deniyeyim bi instagramda kedi sahiplendir de öyle ama daha ilanımı bile yayınlamadılar çok zor bu işler o kadar sahiplenilmeyi bekleyen kedi varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?