son care kk

Dişi siyamım var 3 yaşında 1 kez anne oldu biz de onu kendi cinsiyle çiftleştirmek istedik hep. Çünkü bizimki çok hırçın erkek kedileri sevmiyor pek. Ama olabilir farklı cins de :)

ay gercekten mı inanamıyorum gelın buldum olur ınsallah :) cok sevındım sıze ozel mesaJ atmaya calıstım atamadım sız bana atarmısınız lutfen ıletısıme gecelım

Bakın moral bozmak istemem de çiftleştirecek dişi bulamıyorsunuz bu aşamada

Her sene 4-5 kedi sahiplenecek Ada'm gibi insan bulmak Cidde'n zor

Kedi alsam mı diye ilanlara baktım onlar da ciddiyetsiz geldi
Hiçbir yavrumuz sahipsiz kalmadı çok araştırdık biz henüz çiftleşmeden sahipleri belliydi. Şimdii
ay gercekten mı inanamıyorum gelın buldum olur ınsallah :) cok sevındım sıze ozel mesaJ atmaya calıstım atamadım sız bana atarmısınız lutfen ıletısıme gecelım
Yazdım sana canım özelden

Hiçbir yavrumuz sahipsiz kalmadı çok araştırdık biz henüz çiftleşmeden sahipleri belliydi. Şimdii

Kediciklerin Şeyma subaşından ne eksiği var, davetiyeyi atın 3 gün 3 gece düğün yapalım

Hey masallah 40 mı kılo :) yerım onun gobusunu benım kedımde kılolu sayılabılır, bes bucuk kılo kucuk bı ayı veterınerı uarın arıycam bakalım ne dıyecek :)
Valla göbüş çok yakıştı oğluma nede olsa erkek azda olsa göbüşlü olmalı keşke bende yavruyken kısırlaştırsaydım ama geç kaldık . Veterinere sorun bu kadar uzun sürmesi normal mi ? Apartmanda dişi kedi var ise ondan dolayında bu şekilde olabilir .

Evet benım oglumda gobuslu cok tatlı oluyorlar veterınerle grustum erkeklerde kızgınlık hıc gecmıyormus her daım kızgın oluyorlarmıs oyle soyledı

Oofff işin çok zor her daim gelin bulamak zorundasın

Cok zor bır surec valla yıprandım, yanına es alayım dedım es de dogurdukca hastalanıyormus onada kıyamam dedım es almaktan vazgectım, sureklı es de bulamam gıbı sımdılık karar verme asamasında gıbıyım kısırlastırcam buyuk ıhtımal

Cins kedi olduklarjndan olabilir mi şimdi daha değişik bir tür olucak hem siyam hem kulakları küçük havada kaparlar he ama sokak kedisiyle çiftleştirin bakalım bulabilir misiniz alıcak olan 1,5 aydır ilan vermişim 2 yavru için tık yok büyük cins kedilere yazıyorlar almak için
Birde giden kişiler iyi bakabilicek mi bu çok tedirgin edici birşey

Son düzenleme:

Facede kedım canım benım dıye bır grup var orayı onerırım bıbı :) oradakı hıc bır kedı sahıpsız kalmıyor gordugum kadarıyla ve cıns kedıler degıl engellı ve hasta sokaka kedılerı sahıplendırılıyor

Cins kedileri araştırıp etmeden kafanıza göre çiftleştiremezsiniz. Hele ki siyamdan bahsediyoruz. Genetik olarak çok hassas bir cins.. Her cins kedinin kendine has genetik sıkıntıları oluyor.

evet veterınerlerıne soracaklar olur derse eslestırecegız sıyam baska bır cınsle eslesınce yavrular yasamıyormus dıye duymuslar veterınerlerıne danısacaklar yanı, ben haber beklıyrum henuz net degıl

Kisirlastirmanin vebalinden korkuyorsunuz ama dogacak yavrularin vebalini ustlenebiliyor musunuz?

Deniyeyim bi instagramda kedi sahiplendir de öyle ama daha ilanımı bile yayınlamadılar çok zor bu işler o kadar sahiplenilmeyi bekleyen kedi varki

C
Umarım iyi bakarlar. Daha önce kedi ailesi olan aileler bulmak çok önemli ozaman gözümüz arkada kalmıyor :)

Kisirlastirmanin vebalinden korkuyorsunuz ama dogacak yavrularin vebalini ustlenebiliyor musunuz?

evet ustlenıcem ınsallah

Deniyeyim bi instagramda kedi sahiplendir de öyle ama daha ilanımı bile yayınlamadılar çok zor bu işler o kadar sahiplenilmeyi bekleyen kedi varki

Evet cok var malesef bı okadarda sokaklarda hasta olan var Allah hepsının yardımcısı olsun bızım de sokakta baktıgımız canlarımız var kıs gelecek kara kara dusunuyorum naparız dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…