son care kk

O zaman barinaktan bi tane disi kedi sahiplenseniz olmaz mi

Annem sabah akşam mahalledeki bütün kedileri besliyor zor gerçekten hem maddi olarak hem manevi belediyeden kuru mama yardımıda istiyoruz vermiyorlar attım birkaç derneğe dönüşe olmadı yazın 50 tane falandı kediler doğura doğura 100 ü geçti ne olucak bilmiyorum

Burda bi tanidigimiz sokakta gördüğü kediyi yakalayip veterinere götürüp kisirlastiriyor veterinerlerin bazilari ücret talep etmiyor. Boyle yazinca tanidigimiz cani gibi görünebilir ama kesinlikle degil 3 katli evi var 1. Katta 25 30 tane kedisi var 2. Katta köpekleri en üst katta da kendisi oturuyor. Kedilerin kapı açık istedikleri saatte girip çıkıyorlar hepsi cok mutlu. Ama kadının cocuklari bu durumdan sikayetci kadin onlari birakip asla bi yere çıkmıyor.

illaki kendi cinsinden mi olması gerek..bu cins oluyor değilmi resimdekinden

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-16-21-39-20.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
Benim annemde gitmiyor biyere maalesef :/ burda anca belediyeye götürmek lazım o da zor iş kısırlaştırmak için hemen yakında vet. Var ama dertleri sadece para

O zaman barinaktan bi tane disi kedi sahiplenseniz olmaz mi

Evet bende oyle dusunmustum ama es olarak alacagım kedı yılda uc kez dogum yaparmıs ve ıkı yıl snra dalagı hastalanıp ölürmüş bunu bıle bıle nasıl alırım sımdı es fıkrınden vazgectım.

Hangı sehırdesın bıbı ızmırde bazı veterınerler ucretsız kısırlastırma yapıyor :) mama olayına gelınce sana dedıgım grupta bır uye paylasmıstı sokak canları ıcın mama aldım aldıgım kadar da hedıye gnderdıler dıye. bır arastır ıstersen nette bunun gıbı kampanyalar vardır bızım tayfa o kadar kalabalok degık henuz :) kv calıstıgı yerden getırıyor mamayı, kp cıger sut vs alıyor apartmanda kasap komusumız var sagolsun o da destek cıkıyor o sekıl halloluyor mama ıhtıyacı

Vay be helal olsun 3 katlı evını hayvanlara tahsıs etmıs resmen benım sonumda oyke olabılır bazen esım evı kedılere bırakakım bız arabada yasarız dıye ıgnelıyor

Benim annemde gitmiyor biyere maalesef :/ burda anca belediyeye götürmek lazım o da zor iş kısırlaştırmak için hemen yakında vet. Var ama dertleri sadece para

Acaba beledıye gelmez mı sonucta bısrur kedı var ama gercı sterıl ortam lazım dımı amelıyat sonucta. Ilce tarım mudurluklerı ıcretsız kısırlastırma yapıyor sımdı aklıma geldı :)

Kızlat bu arada kısa bır guncelleme :) sevgılo Kedicikk061 in kedısı olmadı, bende Ankara dakı butun veterınerlerı sırayla arayıp kayıt bıraktım :) bır gelın buldum nasıp olursa 15 gun snra onunla bulusturcam gelının resıt olmasına 15 gun varmıs dünür bekler mısınız dedı, bende 4 aydır beklıyrum 15 gun daha beklerız dedım sonuc bu 15 gun daha koku temızlıcem

Bizde izmirdeyiz ya ben utanıyorum mama falan istemeye öyle facede yazamam o yüzden neyse az çok hallediyoruz bir şekilde

Acaba beledıye gelmez mı sonucta bısrur kedı var ama gercı sterıl ortam lazım dımı amelıyat sonucta. Ilce tarım mudurluklerı ıcretsız kısırlastırma yapıyor sımdı aklıma geldı :)
Belediye de ücretsiz yapıyor ama çağırıyoruz ne zaman gelcekleri belli olmuyor o yüzden götürmek daha iyi ama araba olması lazım belediyeler çok eksik bu konuda

Vay be helal olsun 3 katlı evını hayvanlara tahsıs etmıs resmen benım sonumda oyke olabılır bazen esım evı kedılere bırakakım bız arabada yasarız dıye ıgnelıyor
Ailesi terapi almasi icin ugrasiyor kendisi de durumun farkinda ama engel olamiyor

Bizde izmirdeyiz ya ben utanıyorum mama falan istemeye öyle facede yazamam o yüzden neyse az çok hallediyoruz bir şekilde

Bırdaha denk gelırsem senın ıcın sorar ogrenırım :)

Belediye de ücretsiz yapıyor ama çağırıyoruz ne zaman gelcekleri belli olmuyor o yüzden götürmek daha iyi ama araba olması lazım belediyeler çok eksik bu konuda

Beledıyelerın eksık olmadıgı bır alan yok masallah hele ızmır bşb.

Bi ara bende bu çileli yoldan geçtim. Iran kendim vardı benimde dişi aramak için her yeri her sosyal hesabı her veterinerin kapısını aşındırdım. Benimkide acayip sinirliydi ve ciddi bir dert bence. Bi veterinerin önerisi ile kısırlaştırdım iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum allah affetsin.

Ama ben acayip rahata erdim. Bi disi kedi alabilirsiniz. Hayvan barınaklarında yoksa falan son çare kısırlaştırın. Kolay gelsin :)

Tesekkur ederım :) bır es buldum eslestıkten ne kadar sıre snra kızgınlıga gırecek takıp edecegım eger bır aydan kısaysa mecbur ıstemeyerek kısırlastıracagım

Kedinizi kısırlaştırmanızı öneririm. Bizim hem kedi hem köpeğimiz var ve ikisini de 6. aylarının sonunda kısırlaştırdık. Kızgınlık dönemlerini beklemeden. Hayvanların yavrularım olsun doğurayım tarzı düşünceleri yok malesef. Asıl kısırlaştırmazsanız sıkıntı yaşarlar özellikle dişi kediler. Doğumdan sonra bir çok hastalık görülme ihtimali oluyor. Ayrıca erkek kedi muhtemel yavrulara zarar verecektir. Öldürme ihtimali bile olabilir. Sadece erkek kedi değil anneleri bile yapabilir çünkü kediler kıskançlıktan yavrularını öldürebiliyor. Ayrıca erkek kedilerin kısırlaştıktan sonra idrarla alakalı ya da hayattan zevk alamamayla alakalı bir sıkıntısı olmuyor. Benim kedim 6 yaşına girecek 5 senedir kısır. Hala oyun oynar gelir kendini öptürür gece benimle uyur. Eğer kedinizin sağlığını düşünüyorsanız kızgınlığı geçer geçmez kısırlaştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…