- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
O zaman barinaktan bi tane disi kedi sahiplenseniz olmaz mievet ustlenıcem ınsallah
Evet cok var malesef bı okadarda sokaklarda hasta olan varAllah hepsının yardımcısı olsun bızım de sokakta baktıgımız canlarımız var kıs gelecek kara kara dusunuyorum naparız dıye
evet ustlenıcem ınsallah
Evet cok var malesef bı okadarda sokaklarda hasta olan varAllah hepsının yardımcısı olsun bızım de sokakta baktıgımız canlarımız var kıs gelecek kara kara dusunuyorum naparız dıye
Burda bi tanidigimiz sokakta gördüğü kediyi yakalayip veterinere götürüp kisirlastiriyor veterinerlerin bazilari ücret talep etmiyor. Boyle yazinca tanidigimiz cani gibi görünebilir ama kesinlikle degil 3 katli evi var 1. Katta 25 30 tane kedisi var 2. Katta köpekleri en üst katta da kendisi oturuyor. Kedilerin kapı açık istedikleri saatte girip çıkıyorlar hepsi cok mutlu. Ama kadının cocuklari bu durumdan sikayetci kadin onlari birakip asla bi yere çıkmıyor.Annem sabah akşam mahalledeki bütün kedileri besliyor zor gerçekten hem maddi olarak hem manevibelediyeden kuru mama yardımıda istiyoruz vermiyorlar attım birkaç derneğe dönüşe olmadı yazın 50 tane falandı kediler doğura doğura 100 ü geçti ne olucak bilmiyorum
Benim annemde gitmiyor biyere maalesef :/ burda anca belediyeye götürmek lazım o da zor iş kısırlaştırmak içinBurda bi tanidigimiz sokakta gördüğü kediyi yakalayip veterinere götürüp kisirlastiriyor veterinerlerin bazilari ücret talep etmiyor. Boyle yazinca tanidigimiz cani gibi görünebilir ama kesinlikle degil 3 katli evi var 1. Katta 25 30 tane kedisi var 2. Katta köpekleri en üst katta da kendisi oturuyor. Kedilerin kapı açık istedikleri saatte girip çıkıyorlar hepsi cok mutlu. Ama kadının cocuklari bu durumdan sikayetci kadin onlari birakip asla bi yere çıkmıyor.
O zaman barinaktan bi tane disi kedi sahiplenseniz olmaz mi
Annem sabah akşam mahalledeki bütün kedileri besliyor zor gerçekten hem maddi olarak hem manevibelediyeden kuru mama yardımıda istiyoruz vermiyorlar attım birkaç derneğe dönüşe olmadı yazın 50 tane falandı kediler doğura doğura 100 ü geçti ne olucak bilmiyorum
Burda bi tanidigimiz sokakta gördüğü kediyi yakalayip veterinere götürüp kisirlastiriyor veterinerlerin bazilari ücret talep etmiyor. Boyle yazinca tanidigimiz cani gibi görünebilir ama kesinlikle degil 3 katli evi var 1. Katta 25 30 tane kedisi var 2. Katta köpekleri en üst katta da kendisi oturuyor. Kedilerin kapı açık istedikleri saatte girip çıkıyorlar hepsi cok mutlu. Ama kadının cocuklari bu durumdan sikayetci kadin onlari birakip asla bi yere çıkmıyor.
illaki kendi cinsinden mi olması gerek..bu cins oluyor değilmi resimdekinden
Benim annemde gitmiyor biyere maalesef :/ burda anca belediyeye götürmek lazım o da zor iş kısırlaştırmak içinhemen yakında vet. Var ama dertleri sadece para
Bizde izmirdeyiz ya ben utanıyorum mama falan istemeye öyle facede yazamam o yüzden neyse az çok hallediyoruz bir şekildeHangı sehırdesın bıbı ızmırde bazı veterınerler ucretsız kısırlastırma yapıyor :) mama olayına gelınce sana dedıgım grupta bır uye paylasmıstı sokak canları ıcın mama aldım aldıgım kadar da hedıye gnderdıler dıye. bır arastır ıstersen nette bunun gıbı kampanyalar vardır bızım tayfa o kadar kalabalok degık henuz :) kv calıstıgı yerden getırıyor mamayı, kp cıger sut vs alıyor apartmanda kasap komusumız var sagolsun o da destek cıkıyor o sekıl halloluyor mama ıhtıyacı
Belediye de ücretsiz yapıyor ama çağırıyoruz ne zaman gelcekleri belli olmuyor o yüzden götürmek daha iyi ama araba olması lazım belediyeler çok eksik bu konudaAcaba beledıye gelmez mı sonucta bısrur kedı var ama gercı sterıl ortam lazım dımı amelıyat sonucta. Ilce tarım mudurluklerı ıcretsız kısırlastırma yapıyor sımdı aklıma geldı :)
Ailesi terapi almasi icin ugrasiyor kendisi de durumun farkinda ama engel olamiyorVay be helal olsun 3 katlı evını hayvanlara tahsıs etmıs resmenbenım sonumda oyke olabılır bazen esım evı kedılere bırakakım bız arabada yasarız dıye ıgnelıyor
Bizde izmirdeyiz ya ben utanıyorum mama falan istemeye öyle facede yazamam o yüzden neyse az çok hallediyoruz bir şekilde
Belediye de ücretsiz yapıyor ama çağırıyoruz ne zaman gelcekleri belli olmuyor o yüzden götürmek daha iyi ama araba olması lazım belediyeler çok eksik bu konuda
Ailesi terapi almasi icin ugrasiyor kendisi de durumun farkinda ama engel olamiyor
Bi ara bende bu çileli yoldan geçtim. Iran kendim vardı benimde dişi aramak için her yeri her sosyal hesabı her veterinerin kapısını aşındırdım. Benimkide acayip sinirliydi ve ciddi bir dert bence. Bi veterinerin önerisi ile kısırlaştırdım iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum allah affetsin."ay bu mu dert" demeyın lutfen, valla dert oldu :) yıne de derdıme sukur...
Bır yasında brıtısh shorthaır kedım var, son 3 aydır hatta artık 4 oldu kızgınlıkta ve bu aralar ıyıce cıgırdan cıktı ya, bır dısı bulamadım... facede bır suru sayfaya ılan verdım, evcıl hayvan sıtelerıne uye oldum yok veterınerlere haber bıraktım yok yok yok, koca ankara'da bır dısı kedı bulamadım yakedım heryere koku bırakıyor, camasır makınası onun koku bıraktıklarını yıkamaktan normal camasır yıkıyamıyor, sıra gelmıyor cok sukur halıydı koltukdu yatakdı oyle seylere bırakmıyor sadece laminanta kendı yatagına yapıyor... Yınede gunde ıkı defa koku bırakıyor... resmen tazı gıbı koku bıraktıgı yerı arıyorum temızlıycem dezenfekte edıcem dıye canım cıkıyor cok yoruldum ya var mı dısı kedınız eslestırelım o kadar caresız kaldım halımı sız anlayın cıldırıciğim
bu arada kısırlastır dıyenler olacaktır, kısırlastırmayı ıstemıyoruz vebalınden korkuyorum, zaten es aramak cok sıkıntılı bır surecmıs, yanına kızgınlıgı gecınce bır es almaya nıyetım var, onu da bebekken alıcam, su an kızgın oldugu ıcın kucuk bı dısı alamıyorm
Bi ara bende bu çileli yoldan geçtim. Iran kendim vardı benimde dişi aramak için her yeri her sosyal hesabı her veterinerin kapısını aşındırdım. Benimkide acayip sinirliydi ve ciddi bir dert bence. Bi veterinerin önerisi ile kısırlaştırdım iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum allah affetsin.
Ama ben acayip rahata erdim. Bi disi kedi alabilirsiniz. Hayvan barınaklarında yoksa falan son çare kısırlaştırın. Kolay gelsin :)
Inşallah kısa sürer. Sevindim adınıza :))Tesekkur ederım :) bır es buldum eslestıkten ne kadar sıre snra kızgınlıga gırecek takıp edecegım eger bır aydan kısaysa mecbur ıstemeyerek kısırlastıracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?