- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi Mina sevde
Doğru canım dogru. Ama savunmasi söyle: o son noktaymis. Oncesi de varmis.kaynına araba alınıyor diye sen karnındakini öldürmeye mi kalkıştın ben mi yanlış anladım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru canım dogru. Ama savunmasi söyle: o son noktaymis. Oncesi de varmis.kaynına araba alınıyor diye sen karnındakini öldürmeye mi kalkıştın ben mi yanlış anladım?
haset insanı öldürür derlerdi de inanmazdım.kaynına araba alınıyor diye sen karnındakini öldürmeye mi kalkıştın ben mi yanlış anladım?
bak guzelim hic bir sey ama hic birsey bu dunyada karnindaki bebege bilerek zarar vermeye calismayi kabul edilir kilamaz. Allahim babasina sifa versin ama oncelikle konu sahibine akil ve vicdan versin. Dilerim o masum melege birsey olmamistir.Bişi diyim mi.. Herkes sınanmadığı günahın nasıl da masumu di mi? :) Konu sahibi abla önceden seven bir kadınmış ve neler yaşamış ki eşinin aldığı verdiği nefesten dahi tiksinir olmuş. Sizce bu sadece para borç meselesi mi? Iki gönül bir olunca samanlık seyran olur, şahidim buna. Ama bir gönül samanlığı ateşe verirse sonra birlikte o küllerden yeniden doğulmaz ablalarım, doğulmaz. Belki "para onların parası sana ne kocan iyi dayanmış sana" diyen ablalarım gün içinde eşlerine sevgiyle sarılan istedikleri bir kıyafeti ya da yiyeceği alabilen insanlardır. Ama bir kadının Babası dışında bir erkekten para istemesi... Ve dahası onun da reddedilmesi... Kolay kolay yenilip yutulacak cinsten bir şey de değildir he öyle kolay yazıldığına bakmayın. Rabbim düşürmesin kimseyi. Her annenin damarlarında kan değil merhamet akar. Bakın karşınızda damarlarını dahi kesmek isteyen bir kadın var. Nasıl hâlâ kalkıp "Ne biçim annesin karnındakine acıyorum" diyebiliyorsunuz..? konu sahibi sizin kızınız olsaydı diyemezdiniz ama di mi..? Bir kadının ilk aşkı Babasıdır. O... Babasını da kaybetmenin kıyısında. Babasızlık... Siz hiç böyle bir hayat yaşadınız mı sayın feylesof gezinen ablalarım? Babanız kanser olup gözlerinizin önünde öldü mü? Elinizden kayıp gitti ve hiçbir şey yapamadığınız oldu mu? Bu nedir biliyor musunuz? Çaresizlik. Ve siz çaresiz bir insana umutsuz vakasın derseniz köşeyi dönünce kafasına sıkar. Eleştirirken hiç mi elleriniz titremedi be... Hiç mi üzülmediniz... İçinizde beliren tek duygu sinir miydi gerçekten hepsi yerinden mi hopladı sinapslar aksonlar düğüm mü oldu?! Ben üzüldüm. Sadece üzüldüm. Bir insanın hayatından bile vazgeçirecek hâle getirilmesine üzüldüm. Ve düşene bir tekmeyi de buradaki çoğu insanın vurmasına üzüldüm.
bu çok tehlikeli bir durum, profesyonel yardım alır inşallah. Hasedi geçmiş, masum bir cana zarar geleceğini bile bile bunu yapmak, sağlıklı bir insan değil çok belli.haset insanı öldürür derlerdi de inanmazdım.
bu işin savunması olurmuymuş ya? Hiç bir sebep bunu haklı gösteremez. Gitsin tedavi olsun bi an önce.çok yazıkDoğru canım dogru. Ama savunmasi söyle: o son noktaymis. Oncesi de varmis.
YAHU SEN nasıl bir insansın asıl nasıl konusuyorsun sen kimin cocugunu kimden alıyon hıııı.şu an sana bir gıcık oldum ki anlatamam. sen ne biçim insansın karnındaki bebeği öldürebilecek kadar cani misin??
inş o çocuğa bişey olmamıştır. inş senin yaptığın düşüncesizliğinin bedelini o sabi çekmez.
tüküreyim, evine de parasına da. sadece maddi şeyler için çocuğuna kıyacak birisin demek ki. seni tanısam kesinlikle sosyal hizmetelere şikayet ederdim, doğar doğmaz alsınlar çocuğu diye!
tespitiniz ne kadar doğru liseli ergen kızlar gibi aynı...İyi güzel yazıyorsun. Fakat bıze bu duyguları yazısında oldugu gıbı bıze gecıren o. O ne anlattıysa bızde onu bılıyoruz, ama sunu unutma parasızlık ! o kadarda zor bısey degıl ınsanların basına neler neler gelıyor neler atlatıyorda aıle hayatını bozmadan aynen devam edıyorlar.
Mesela ben hıc dusuk yaptıgım ıcın sonrakı ay morel olsun dıye mılyarca lıralık alısverıs yapacak kadar sımarık ve bencıl olmadım.
2 tane kaybım oldu mesela sadece bundan ornek verıyorum her ıkısındede ıcıme agladım , esım sadece o anda uzuldugumu bılır o kadar. Ben anneyım ya , hayat musterek ama ben o evın kadınıyım, herseyıyım , onlar yemekse ben onları pısıren ocagım, onlar karsa ben ustlerıne evım. Anlatabılıyormuyum , kımsenın kendını patates cuvalı gıbı sermeye hakkı yok. Hele kı hamıleyse , ve sadece dıger evlada para verıldıgı ıcın bu yapılıyorsa kusura bakmayın bu acızlık degıl caresızlık degıl, sımarıklık. Tehdıtle her ısı yaptırmaktır.
Bılırmısınız lısede oyle arkadaslarım oldu, sevgılılerının ayrılacagını kendımı oldururum dıye tehdıt eden kızlar , hah ıste ondan konu sahıbıde.
esinin ailesi senin esınden nefret etmene sebep degıl canm sevgin ona karsı bitms.zorlama ilerdede pişman olursun bosan ama bıde hamılesın ya olsun dogurursun yıne esın basında olur evı ayır hemen bosanma bı muddet belkı bıraz ondan uzaklasman senın degerını anlar.para kazanman lazım ama nasıl hamılelık baglıyor her sekılde.yazık bebege kıyma onun sucu değılkı bunlar.cok kötüyüm çok dertliyim ne eşimle mutluyum ne ailesiyle.nerden tutsam nerden başlasam neyi anlatıp neyi anlatmasam hiç bilmiyorum.eşimle son beş gündür kavgalıyız değer vermeyen sevgisini belli etmeyen hayatta sadece kendi mutluluk ve huzurunu düşünen bi eş.işte o kadar bencil. Üç gece yanında yatmadım sonunda zar zor ikna etti gittim yattım ama teni tenime değdiği zaman ittirdim nefes alısverişi bile gıcık ediyordu.içimde ona karşı olan bütün haklarımı iyi niyetimi sevgimi bitirmişti. Derken derken üstüne olaylarla bağlar koptu.tek bağda hamile olmamdı zaten. Evet böyle bi adam dan bile isteyerek bi bebek yaptım kopsam kopamıyorum sevsem sevemiyorum.evladım bana umut olur beni sever destek olur dedim.yeni bi hayat kurmaktan korktum. Kanser hastası babama söylersem ona bişey olur sa diye korktum.. belki çaresizlik belki bencillik korktum.korktum korktum neden korktugumu bilmeden ama herşeyden korktum.ailesi zamanında bize iki üç kez ağır kötülük yaptı biz sustuk ana babadır dedik.sonra biraz telafi ettiler orta bulunsun dedik kırgınlık etmedik.ve biz ev almak istedik bi sene önce kredi çekip birazda onlardan borç isteyip bize para azaldı kendiniz biriktirin alın bizden beklemen dediler ama zengin ler. Sustuk bugün duydukki kaynım var nişanlı ama düğünü iki üç seneye olacak kızın durumu yok. Neyse araba alacakmıs 100 bin tly son model kredi çekmek istemiş annesi krediye faiz olur diye 80 i ben verim üstünü koy al o sekseni de bana arttırdıkça ödersin deimiş. Evet para onların borcu istediklerine verirler ama eşim evlat degilmiydi. Eşim pek seslenmedi sustu.kötü olmak istemedi ama kendisi sonra ağladı.bende eşime annene mesaj attım anne bize niye vermediniz borç bize YÖK dediniz siz bilirsiniz kötü niyetle yazmadım ama üzüldük dedim diye mesaj attım dedim. Ama atmamıstım amacım onu denemekti ve inandı telefon a bakmak istedi vermedim. Napacan kızdın mı dedim.evden giderim bi daha gelemm sonra da seni boşarım dedi bana.evet belki aramızda küçüçük baglar vardı tutan oda gitti.sinir krızı gecirdim gittim 30 tane felan hap yuttum. Çıktı gitti evden 30 dk sonra geldi kus çocuğa bişey olacak dedi. Kustum karnımdaki masum sucsuz günahsız için.anneme 15 saat uzaktayım. Biletimi al gidicem dedim elimde hiç para yok.otobüs durağına gidecek kadar bile . Bosanacam dedim bitti. Biletimi almıyor annenı babanı ara söyle ondan sonra diyor.inanmıyor boşamak istediğime gidebileceğime.ama babam çok hasta telefonda söylemek istemiyorum diyorum eve varınca yüz yüze daha kolay olur yok diyor. Anlamıyor musun boşancam diyorum evimde oturacak mısım. Ha bide onlar onun ana babasıymıs ne olursa olsun ben ve kendisi laf diyemezmiş. Normalde anacı babacı degil böyle konularda anacı oluyor.ama bizim sonumuz yok nolacak ki böyle nereye kadar .ben iyi kötü cocugumu dogurur bakarım bunları göze aldım korkmuyorum şimdi nasıl olacak napıcam nasıl devam etmeli bosamalı mı yoksa o lafları yutmalı mı böyle yapan kaynana kayın babaya ne demeli ne yapmalı nasıl davranmalı ben cididi ciddi bosanmak istiyorum ama nasıl olack ya bu korkularım ailemin durumu yok zor geciniyorlar küçük bi beldede oturuyorum ile 1 .30 saat uzak ta nasıl olack bu bıktım bıktım yoruldum
YAHU SEN nasıl bir insansın asıl nasıl konusuyorsun sen kimin cocugunu kimden alıyon hıııı.
düzgün konus önce sakin ol sampiyon
su an ortada tamam büyük bir hata çok büyük bir yanlış var.hamile bir bayanın ne olursa olsun bunu asla yapmamsı lazım o yavru herseye deger bunu ona yapamazsın yapmamalıydın kardesşm.
ama olmus ölmüşle olmusa care yokkkkkkkk
şimdi hemen bir doktor kontrolune gidip tövbeler edip allahtan af dilemn bebeğin için hemen muayenelrini olman lazım.ben bebek ve çocuk konusunda cokkkkkkk hasssas bir insanım fakat sizin su ayzdıklarınızda hiçbir kadına denmez ne münasebet cocugunu sosyal hizmetlere aldırımısta falan filan.
kadın düşünöeöiş canından vazgecmiş önce kendini öldürmek istemiş yahu bebeği düşünmemş o an ha dogrumu yaptıgı ASLAAAA
AMA BİR İNSANIN ÜSTÜNE BU KADR GİDİLMEZ
bakın bu kişi zaten ne piskolojide bu insana böyle seyler yazılırmı cok agır konusmus herkez.sen para pul nedir dersin öbürü cok sacma sebep der ama o kişininde kafası hisleri bu kadar beliki bunlar onu yıktı yıktı ki kaldıramıyorki yasadıklarını bunu yaptı yahuuu analayın.
yazdıklarınızda lütfen kırıcı olmayın insanogluyuz yanlıslar hatalar bizim için ALLAH SASIRTMASIN.
AMA SUNU SÖYLEYİM KONU SAHİBİ İNAN BUNU YAPMANA HİÇ GEREK YOKTU O KADAR BASİT Kİ MEVZU bana göre bakın üstünü ciziyorm bana göre ona göre dünyanın sonu bu.
bu sekilde düşünün
bence deIlac ictigi falan yalan
cok kötüyüm çok dertliyim ne eşimle mutluyum ne ailesiyle.nerden tutsam nerden başlasam neyi anlatıp neyi anlatmasam hiç bilmiyorum.eşimle son beş gündür kavgalıyız değer vermeyen sevgisini belli etmeyen hayatta sadece kendi mutluluk ve huzurunu düşünen bi eş.işte o kadar bencil. Üç gece yanında yatmadım sonunda zar zor ikna etti gittim yattım ama teni tenime değdiği zaman ittirdim nefes alısverişi bile gıcık ediyordu.içimde ona karşı olan bütün haklarımı iyi niyetimi sevgimi bitirmişti. Derken derken üstüne olaylarla bağlar koptu.tek bağda hamile olmamdı zaten. Evet böyle bi adam dan bile isteyerek bi bebek yaptım kopsam kopamıyorum sevsem sevemiyorum.evladım bana umut olur beni sever destek olur dedim.yeni bi hayat kurmaktan korktum. Kanser hastası babama söylersem ona bişey olur sa diye korktum.. belki çaresizlik belki bencillik korktum.korktum korktum neden korktugumu bilmeden ama herşeyden korktum.ailesi zamanında bize iki üç kez ağır kötülük yaptı biz sustuk ana babadır dedik.sonra biraz telafi ettiler orta bulunsun dedik kırgınlık etmedik.ve biz ev almak istedik bi sene önce kredi çekip birazda onlardan borç isteyip bize para azaldı kendiniz biriktirin alın bizden beklemen dediler ama zengin ler. Sustuk bugün duydukki kaynım var nişanlı ama düğünü iki üç seneye olacak kızın durumu yok. Neyse araba alacakmıs 100 bin tly son model kredi çekmek istemiş annesi krediye faiz olur diye 80 i ben verim üstünü koy al o sekseni de bana arttırdıkça ödersin deimiş. Evet para onların borcu istediklerine verirler ama eşim evlat degilmiydi. Eşim pek seslenmedi sustu.kötü olmak istemedi ama kendisi sonra ağladı.bende eşime annene mesaj attım anne bize niye vermediniz borç bize YÖK dediniz siz bilirsiniz kötü niyetle yazmadım ama üzüldük dedim diye mesaj attım dedim. Ama atmamıstım amacım onu denemekti ve inandı telefon a bakmak istedi vermedim. Napacan kızdın mı dedim.evden giderim bi daha gelemm sonra da seni boşarım dedi bana.evet belki aramızda küçüçük baglar vardı tutan oda gitti.sinir krızı gecirdim gittim 30 tane felan hap yuttum. Çıktı gitti evden 30 dk sonra geldi kus çocuğa bişey olacak dedi. Kustum karnımdaki masum sucsuz günahsız için.anneme 15 saat uzaktayım. Biletimi al gidicem dedim elimde hiç para yok.otobüs durağına gidecek kadar bile . Bosanacam dedim bitti. Biletimi almıyor annenı babanı ara söyle ondan sonra diyor.inanmıyor boşamak istediğime gidebileceğime.ama babam çok hasta telefonda söylemek istemiyorum diyorum eve varınca yüz yüze daha kolay olur yok diyor. Anlamıyor musun boşancam diyorum evimde oturacak mısım. Ha bide onlar onun ana babasıymıs ne olursa olsun ben ve kendisi laf diyemezmiş. Normalde anacı babacı degil böyle konularda anacı oluyor.ama bizim sonumuz yok nolacak ki böyle nereye kadar .ben iyi kötü cocugumu dogurur bakarım bunları göze aldım korkmuyorum şimdi nasıl olacak napıcam nasıl devam etmeli bosamalı mı yoksa o lafları yutmalı mı böyle yapan kaynana kayın babaya ne demeli ne yapmalı nasıl davranmalı ben cididi ciddi bosanmak istiyorum ama nasıl olack ya bu korkularım ailemin durumu yok zor geciniyorlar küçük bi beldede oturuyorum ile 1 .30 saat uzak ta nasıl olack bu bıktım bıktım yoruldum
senin bildiğini ben giderken unuttum bile güzelim.biliyoruz eleştirilerinde azcık düşünüp yaz insanların cok fazla canını yakıyorsun düzgün konuş.o kişi bir insan sen nasıl bir kişiliksin yaaa bir bebekten canına kıyılmasından sürekli ahlanıyorsun bir kadın ölüyor daha laf ediyorsun sana ne diyoruz o kişiye göre sorunları dünyanın sonu diyorum anlamıyormusunnnn.konu halbuki devede kulak aslında burdaki cogu insanın sıkıntısının yanında tırıs ama onun için öyle üstelemevalla sosyal hizmetler öyle bir güzel alır ki aklın şaşar! kimin çocuğu diye bişey yok. hastahaneye gitse kamu davasına dönerdi intihar olayı. hele birgün çocuğun düşsün falan hastaneye götür hastane polisi sana bir güzel kimin çocuğunu nasıl aldığını anlatır! biraz kanunları okuyalım ondan sonra yorum yapalım.