• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son çare ölüme gitmeye karar verdim

HEPİNİZE DİYORUM BAYANLAR OTURDUGUNUZ YERDEN cok saldırmayın.onuda öyle aanlayın yazıktır lütfen hepiniz bir sinir küpü hepiniz bir tehditkar yıkıcı ne olur allah askına bakın burda bir bayan öldü haberlere cıktı anladınızmı yazılan cizilen söylenen insanı etkiler.gider moral sıfır zaten denemiş canına kıymayı bir daha yapar allah korusun basına bişey gelir kendinizden utanırsınız.
tamam yaptıgı cokkkkkkk yanlış ötesi telafi olmayan bişey yapmıs.ama o da bir annenin çocugu azcık saygılı olalım
burda ölen bayan kim?
nerede haberlere çıktı?
bilmediğimden ve merakımdan soruyorum

yapıcı olun onun hayatına faydalı olalım niye hep yıkıcı oluyorz yahu o kişi hem cinsinz faydalı olalım kazandıralım hayata.dertlessin akıl verelim.yol gösterelim.niye bu hırs saldırmak hepiniz kendinize bakın bence.
tamam o bebek masu saf temiz ama canı yanmıs zaten bizde yakmayalım.müslüman insanlarız dimi hepimiz .yazıktır günahtır.
kendi günahın en büyüğünü yapmıs zaten biliyoruz hepimizzzz inkar etmiyor kimse eee daha ne
sen söylesin sen bebek katilisin sen su sun sen busun anacıgım kadın biliyor farkında oldu olduuuuu diyoruz üstelemeyin burası faydalı olunması için acılmıs stres topu gibi saga sola saldırmak için degil.insan kazanalaım faydalı olalım

burda ölen bayan kim?
nerede haberlere çıktı?
inanın bende tam su diyemem
ama burada hamile bir bayan dertlerini yazmıs terkedilmiş eşi bebeği benden degil diye red etmiş çok sıkıntılar cekmiş sonra kadıncagız kendi basına yavrusuana sahip cıckıp dogurmak istemiş hayat mücadelesi verirken yolda karsıdan gecerken araba carpmıs öldü.ha bu olaydan farklı ama psikolojikman etkiler bu yazılanlar.söz mermi gibidir deler adamı

burda ölen bayan kim?
nerede haberlere çıktı?
Tdilmec canim oglum diye bir konu acmisti Bursa da yasiyordu bir kac hafta once trafik kazasinda hayatini kaybetti ama bebek yasiyor. Annesiz kaldi yavrucak

Mina ben senin yerinde olsam cocugumu sag salim dogurmanin disinda hic bir seyi kafama takmazdim.Esime de sen ailenle gorus ama bundan sonra benden bunu bekleme derdim.
Bazi arkadaslar para onlarin istedigine verir demis. Ben buna katilmiyorum cunku isteyen evlat.Birine ev almasi icin yok paramiz diyorsan oburune de araba icin istediginde yok diyeceksin. Yada her ikisine esit sekilde yardim etselerdi. Basina gelen bilir nasil bir sey oldugunu insani zoruna gidiyor.
Ama mina kacirdigin bir sey var gelin oldugun halde senin bu kadar zoruna gidiyorsa eger, dusun bakalim esinin ne kadar zoruna gitmistir. Ustune gitme aksine esinin yaninda dur. Erkekler ailelerine ne kadar kizarlarsa kizsinlar eslerine karsi yine de savunmaya gecerler. Gerci biz kadinlarda ailemize laf soyletmeyiz:sinirli:
Yani esine ve cocuguna sahip cik.ilk olrakta kendine iyi bakmakla basla.

Mina ben senin yerinde olsam cocugumu sag salim dogurmanin disinda hic bir seyi kafama takmazdim.Esime de sen ailenle gorus ama bundan sonra benden bunu bekleme derdim.
Bazi arkadaslar para onlarin istedigine verir demis. Ben buna katilmiyorum cunku isteyen evlat.Birine ev almasi icin yok paramiz diyorsan oburune de araba icin istediginde yok diyeceksin. Yada her ikisine esit sekilde yardim etselerdi. Basina gelen bilir nasil bir sey oldugunu insani zoruna gidiyor.
Ama mina kacirdigin bir sey var gelin oldugun halde senin bu kadar zoruna gidiyorsa eger, dusun bakalim esinin ne kadar zoruna gitmistir. Ustune gitme aksine esinin yaninda dur. Erkekler ailelerine ne kadar kizarlarsa kizsinlar eslerine karsi yine de savunmaya gecerler. Gerci biz kadinlarda ailemize laf soyletmeyiz:sinirli:
Yani esine ve cocuguna sahip cik.ilk olrakta kendine iyi bakmakla basla.
allah razı olsun ne kadar güzel bir yorum işte bu ya

Şu anda çok kızgınim size
Sen kp ve kv evlat ayrimi yapiyo diye düşünüyosun ama sen kendini ve evladını öldurmeye calışiyosun
Şimdi söyle bakalım herkes annelik yapabiliyomu ?
Anladım bu olayın öncesinde eşinle aran bozukmuştu ama sırf sen istiyosun diye çocuk yaptın yazik degilmi o yavruya

mutlu olmak istiyorsan
1.kimseden birşey bekleme
2.eşinle ailesi arasına girme
3.eşine ailesini kötüleme
4.hatta eşinle ailesi ve senin ailen hakkında konuşma bile.
5.bebeğine zarar verecek şeyler yapma ileride sorunlu bebeğin olursa yine en çok sen üzülürsün.

cok kötüyüm çok dertliyim ne eşimle mutluyum ne ailesiyle.nerden tutsam nerden başlasam neyi anlatıp neyi anlatmasam hiç bilmiyorum.eşimle son beş gündür kavgalıyız değer vermeyen sevgisini belli etmeyen hayatta sadece kendi mutluluk ve huzurunu düşünen bi eş.işte o kadar bencil. Üç gece yanında yatmadım sonunda zar zor ikna etti gittim yattım ama teni tenime değdiği zaman ittirdim nefes alısverişi bile gıcık ediyordu.içimde ona karşı olan bütün haklarımı iyi niyetimi sevgimi bitirmişti. Derken derken üstüne olaylarla bağlar koptu.tek bağda hamile olmamdı zaten. Evet böyle bi adam dan bile isteyerek bi bebek yaptım kopsam kopamıyorum sevsem sevemiyorum.evladım bana umut olur beni sever destek olur dedim.yeni bi hayat kurmaktan korktum. Kanser hastası babama söylersem ona bişey olur sa diye korktum.. belki çaresizlik belki bencillik korktum.korktum korktum neden korktugumu bilmeden ama herşeyden korktum.ailesi zamanında bize iki üç kez ağır kötülük yaptı biz sustuk ana babadır dedik.sonra biraz telafi ettiler orta bulunsun dedik kırgınlık etmedik.ve biz ev almak istedik bi sene önce kredi çekip birazda onlardan borç isteyip bize para azaldı kendiniz biriktirin alın bizden beklemen dediler ama zengin ler. Sustuk bugün duydukki kaynım var nişanlı ama düğünü iki üç seneye olacak kızın durumu yok. Neyse araba alacakmıs 100 bin tly son model kredi çekmek istemiş annesi krediye faiz olur diye 80 i ben verim üstünü koy al o sekseni de bana arttırdıkça ödersin deimiş. Evet para onların borcu istediklerine verirler ama eşim evlat degilmiydi. Eşim pek seslenmedi sustu.kötü olmak istemedi ama kendisi sonra ağladı.bende eşime annene mesaj attım anne bize niye vermediniz borç bize YÖK dediniz siz bilirsiniz kötü niyetle yazmadım ama üzüldük dedim diye mesaj attım dedim. Ama atmamıstım amacım onu denemekti ve inandı telefon a bakmak istedi vermedim. Napacan kızdın mı dedim.evden giderim bi daha gelemm sonra da seni boşarım dedi bana.evet belki aramızda küçüçük baglar vardı tutan oda gitti.sinir krızı gecirdim gittim 30 tane felan hap yuttum. Çıktı gitti evden 30 dk sonra geldi kus çocuğa bişey olacak dedi. Kustum karnımdaki masum sucsuz günahsız için.anneme 15 saat uzaktayım. Biletimi al gidicem dedim elimde hiç para yok.otobüs durağına gidecek kadar bile . Bosanacam dedim bitti. Biletimi almıyor annenı babanı ara söyle ondan sonra diyor.inanmıyor boşamak istediğime gidebileceğime.ama babam çok hasta telefonda söylemek istemiyorum diyorum eve varınca yüz yüze daha kolay olur yok diyor. Anlamıyor musun boşancam diyorum evimde oturacak mısım. Ha bide onlar onun ana babasıymıs ne olursa olsun ben ve kendisi laf diyemezmiş. Normalde anacı babacı degil böyle konularda anacı oluyor.ama bizim sonumuz yok nolacak ki böyle nereye kadar .ben iyi kötü cocugumu dogurur bakarım bunları göze aldım korkmuyorum şimdi nasıl olacak napıcam nasıl devam etmeli bosamalı mı yoksa o lafları yutmalı mı böyle yapan kaynana kayın babaya ne demeli ne yapmalı nasıl davranmalı ben cididi ciddi bosanmak istiyorum ama nasıl olack ya bu korkularım ailemin durumu yok zor geciniyorlar küçük bi beldede oturuyorum ile 1 .30 saat uzak ta nasıl olack bu bıktım bıktım yoruldum

Genel olaak herkes yaptığınıza ilişkin sert çıkmış olsada eşle anlaşamama,sevgisizlik, değersizlik hissi ,soğuma ağır hasta bir baba ve hamilelik sıkıntılarıyla depresyona girmişsiniz hatta dahada ileri level atlayıp işi cana kıyma aşamasına getirmişsiniz buradan uzaktan kimse size yardımcı olamaz hatta düşüncesiz yapılmış yorumlarla dahada karamsarlığa kapılırsınız en kısa sürede psikiyatrik yardım almanız lazım önce bebeğinize baktırın sonrada psikolojik yardım alın (gerekirse dr hamileliğinizi etkilemeycek düşük dozlu bir ilaçta verebilir ) ve doğum sonrası lahusa depresyonu gibi bir durum varken bebeğinizin 40 cıkana kadar yanlız kalmayın anne kardeş vs kım olur bilmem ama biri hep sizinle olsun
Allah yardımcınız olsun

Herşeyi evi kocayı boşver,ilaçla ölmezsin allah korusun çocuğun sakat olur bunu niye düşünmüyorsun,durma koş devlet hastahanesi acile tahlil test yaptır

Oldu. Nasıl olsa affedecek kabul edecek rabbin var öyle mi. Buna mi güveniyorsun. Ben ne yaparsam yapiyim bagislanirim.Iki aylık hamilesin. Bile isteye hamile kalmissin. 30 tane ilaç içmek affedilecek birsey öyle mi. Diyorsun ki kendimi öldürmeye çalıştım evet arada belki bebeğim de olecekti. Belki mi? Saka misin sen. Sen oleceksin ama iki aylık bebegin yaşayacak! Tıp o kadar ilermeledi ne yazik ki. Insanlar hamileyken ağrı kesici bile icmiyorlar grip oluyorlar da ilaçsız gecmesini bekliyorlar. Bu nasıl bir caniliktir. Sen karnindaki masum cocugunu dusunmuyorsun da kayinvaliden hangi cocugunu daha çok sevmis hangi cocuguna borç vermis bunun derdine mi dustun. Demişsin ya hani esinden bikmissin irenmissin filan. belki kayinvaliden de esinin gercek yuzunu gorup ondan vazgecip diger cocuguna yardim ediyordur. Ayrica da kayinvalidene para yuzunden mesaj atmak sana dusmez kusura bakma ama neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
Ya ben emzirirken çocuğa geçecek diye hasta olduğum da ilaç içmiyorum hamileyken de sırf çocuğa bişey olur diye bitki cayı bile içmedim 30 tane hap ne demek

ben anlaamdim simdi
sen kotu çocukluk geçirdin mutsuz evlikik yaptin diye karnindakinin gunahi ne
¨^ozürlü çocuk digurursan bu yaptigin simariklik yuzunden o zaman anlarsin dunya derdi neymis ne deilmis
hasbinallah veni'mel vekilllll

bu dunyadaki en degerli sey saglikdir huzurdur, dunya mali deildir , insallah bunu anladigiunda bigun hersey için çok geç kalmis olmazsin ..

burda ölen bayan kim?
nerede haberlere çıktı?

o çok farklı bir konuydu bunla alakası bile yok. birlikte olduğu adama çocuk benden değil diyordu, nikah kıymıyordu, doğru düzgün ailesi yoktu. bu kadar travma rağmen rahmetli oğluna bağlanıp mücadele ediyordu. nolursa olsun yer silerim çalışırım seni asla kimseye muhtaç etmem diye yavrusuna sahip çıkıyordu. üzülüp, karnındaki bebği de üzdüğü için ayrı üzülüyordu.
ve kader işte araba çarptı kadıncağızı rahmetli oldu. adını soyadını haberlerde görünce anlaşıldı konu shaibin olduğu. bebeğini 8 aylık sezaryenle doktorlar aldı.

Yok artık ya. Nasıl boyle bir sey yaparsin. Hem de böyle b..tan bi sebepten. Hem de hamileyken? Akıl sagligin kesinlikle yerinde degil.

Yok artık ya. Nasıl boyle bir sey yaparsin. Hem de böyle b..tan bi sebepten. Hem de hamileyken? Akıl sagligin kesinlikle yerinde degil.

o çok farklı bir konuydu bunla alakası bile yok. birlikte olduğu adama çocuk benden değil diyordu, nikah kıymıyordu, doğru düzgün ailesi yoktu. bu kadar travma rağmen rahmetli oğluna bağlanıp mücadele ediyordu. nolursa olsun yer silerim çalışırım seni asla kimseye muhtaç etmem diye yavrusuna sahip çıkıyordu. üzülüp, karnındaki bebği de üzdüğü için ayrı üzülüyordu.
ve kader işte araba çarptı kadıncağızı rahmetli oldu. adını soyadını haberlerde görünce anlaşıldı konu shaibin olduğu. bebeğini 8 aylık sezaryenle doktorlar aldı.
evet öyleymiş şimdi okudum içim acıyarak :(
ama o anne ile ne yazık ki konu sahibi aynı kefeye konmaz haklısın
kadıncağız herşeye rağmen bu kadar yaşadıklarına rağmen oğluna bişe olacak diye korkmuş hatta şu cümleleri beni mahvetti

"bu gece beni deli gibi hirpaladi üstüne yetmezmiş gibi karnımı defalarca sıktı bebeği ve beni öldürmek istedi kendimden vazgeçtim de ya bebeğime bişey olduysa kapıma ilk kez polisler geldi onlarda deli gibi bağırdı sonra apartmanı sokağı birbirine kattı çıldırmış gibiydi beni ağır ithamlar la suçladı suçlaması umrumda değil boynum mor sanırım parmağımda incindi ama en önemlisi bebeğime bişey olmuşumdur kimsem yok kimseye gidip yaşadıklarımı anlatacak tek bir kişi bile yok kızlar söyleyin bebeğime bir şey olmuşumdur"

Back
X