Sivilceli Ciltler Son çarem Roaccutane kullananlar lütfen yorum yazsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Zeyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
4.733
6.291
158
Selam kızlar ben 21 yaşındayım ve 4 senedir sivilcelerimle uğraşıyorum.Sivilce diyorum ama keşke sivilce olsa bende çıkanlar deri altında kist şeklinde ve giderken iz bırakıp bi kaç gün sonra yeniden şişen cinsten kremlerin neredeyse hepsini kullandım ama bir sonuç alamadım geçen seneki gittiğim doktor bu da iyi gelmezse malum ilacı kullanıcaksın dedi ama ben kabul etmedim çünkü birçok yan etkisi vardı korkuyordum kullanmaya sonucunun ne olcağını bildiğim halde geçtiğimiz hafta yine gittim cildiyeye sonuç yine aynı.Doktora bu ilacın yurt dışında satışının yasak olduğunu birçok yan etkisinin olduğunu soyleyince benim 2 çocuğumda kullandı benim kullandığım şeker ilacı karaciğerime ne yapıyosa bu ilaçta o kadarını yapar kendine eziyet etme kullan bebek gibi yüzün olur dedi başka şansım yok artık kullanıcam çünkü senelerdir çekiyorum ve hiç bir düzelme yok fakat şuan epilasyona gidiyorum bitmeden ilaca başlayamam cilt çok hassaslaştığı için doktorda izin vermedi onun bitmesini bekliyorum ilaca başlamak için.Nette çok yorum okudum 7 sene sonra daha beter halde çıkan diyenler yaşlandırdı diyenler gözümün altı mor ve çukur kaldı diyenler vs bunlar moralimi bozuyo herkesin bünyesi ve verecek olduğu tepki farklı olur elbet etrafımda kullanıp olumsuz sonuç alan duymadım sizden ricam ilacı kullananlar iyi ve kötü sonuçlarını yazarsa çok memnun olurum

Merhaba öncelikle yeni üye oldum ve paylaşmak istedim 22 yaşındayım cildimi temiz tutup hep bakım yapıp her türlü ürünü denememe rağmen geçen seneye kadar hep sivilce problemi yaşadım. Benim hiç bir zaman yüzümde çok sivilce çıkmadı ama iki üç tane çıkardı oda yanağımı kaplardı zaten. Kocaman içi dolu kırmızı sivilceler... Sonunda artık bende bıktım bu sivilcelerden diyerek doktor eşliğinde roaccutane kullanmaya başladım. 20 mg günde bir adet kullandım her gün 2lt su içtim dudağımı bol bol nemlendirdim cildimi nemlendirdim ve hiç bir problem yaşamadım ilaç kullanırken sivilcelerim artar diye korktum bu süreçte ama hiç bir artış olmadı aksine azaldılar. Bence en önemlisi pozitif olmak her konuda başkalarının olumsuz yaşadığı şeyler onların deneyimleri. :) sevgiler...

Mesajın için teşekkürler olumlu sonuç almana sevindim evet ilaç zaten muhteşem derecede cildi duzeltiyo ama sonradan tekrarlamasından korkuyorum bende ama mecbur kullanıcam gün sayıyorum şu epilasyonun bitmesi için

Merhabalar benim tedavim bu yaz başında bitti daha çok akne tedavisi değilde lekelerim için kullandım bu ilacı. Başlarken benim de korkularım oldu en büyük hatam ilacı kullanmaya başlayacağım zaman internetteki yorumları açıp okumak olmuştur heralde. Gözünü boş yere korkutmaya hiç gerek yok bence hiçbirini okumamalısın evet ilaç ciddi derecede ağır bir ilaç kullandığın dönem kolay geçmeyecek illaki zorlanacaksın ama bahsedildiği kadar da kötü bir şey olsa doktorlar vermezdi öyle değil mi :) Benim için sonuç tatmin edici oldu cildimde renk eşitsizlikleri vardı sivilce lekelerim mor gibiydi onlar azaldı ve çoğunun geçtiğini söyleyebilirim sonuçtan baya memnunum. Yazılanlara aldırış etme ve kullanmaya başladıktan sonra bol bol su iç su şişeni yanından ayırma, her gün mutlaka hava güneşli olmasa bile güneş koruyucu sürmeyi ihmal etme, dudaklarına da hametan sür devamlı doktor ilacı verirken zaten yazacaktır ondan da. Şimdiden hayırlı olsun :)

Çook teşekkür ederim tatlımm gün sayıyorum başlamak için benimde iz kalıyo kıpkırmızı sonra morarıyo İnşaAllah bende olumlu sonuç alırım bu aralar iyice coştularr sinirim bozuluyoo gördükçe

Tatlım bende kullandım roaccutane 6 ay kadar. Uzamasın diye doktorum miligramın fazla fazla vermisti ben çabum bitsin istedigim icin çok şükür çok kötü degildi cildim ama çıkıyordu yani sivilce hep bende piyasada ki tüm kremleri kullandım ama nafile. Eskiden cildim çok yağlıydı ilaçtan sonra ki kullanalı seneler oldu hala cildim kuru saçlarımda eskiye göre daha kuru hiç nemlendirici ihtiyacı duymazdım artık hep kullanıyorum. Sivilce çıkıyor mu dersen özel dönemlerimde yada çok kötü beslendiğim de bir yada iki tane çıkar ama küçücük hemen geçer zaten. Tek sorunum ilaçtan sonra sivilce lekeleri kalmıştı cildim de. Ben o ilaçtan sonra hep doğal ürünlere yöneldim. Sabunlar doğal maskeler vs. O şekilde onları da geçirdim. Gerçekten en kesin çözüm bu ilaç. Benim migren ve ülserim var çok çok zorlanmıştım ama yine de iyi ki kullanmışım diyorum. İnternette çok çok kötü yorumlarda bende çok korkmuştum ama her şeye rağmen kullanıcam demiştim ve dediğim gibi pişman değilim. Sende korkma düzenli olarak doktoruna gidil testlerini yaptır hiçbir sorun çıkmaz iyileşirsin inşallah :)

Ayy çok sevindim hepinizin adına yaa şuan yüzüm kıpkırmızı zaten kaşık kadar suratım var çok dikkat çekiyo epilasyonum bi aksilik çıkmazsa kasımda biticek ins biter bitmez direk hastaneye koşucam lekelerini nasıl geçirdin tatlım biraz ondan bahseder misin acaba ?

:) makyajımı çıkarırken bile sabun kullandım canim ben gül sabunu çok guzel çıkarıyor bu arada onun dışında bi keci sütü sabunu kullanıyorum bitince çay agacı yağı sabunu sebamed sabun hep vardir elimde. Birde çok ağır makyaj yaparsam sebamed likit kullanıyorum. Izleri de yogurt ve karbonat maskesiyle yumurta akıyla kahve peelingi birde yeni ogrendigim karbonat peelingi mi maskesi mi desem karbonatı suyla karistirip suruyoruz duzenli olaram maske yaptim 3 gunde bir falan maskeden sonra kendi yaptigim tonigi uyguladım yuzume. Kabın yarısını yari yarıya limon suyu ve elma sirkesiyle diger yarisini da icme suyu yada maden suyuyla doldurul dolaba koyuyorum. Soguk soguk pamukla sürüp pres yapıyorum hem gozenekleri de küçültüyor. Ama tatlim ilacı kullanırken maskeleri yapma sakın cildin zaten kuruyacak. Dikkat et ve dudaklarinda çok kurucak malesef hatta kimisininki çatlıyor ama ilaci kullanmaya baslayinca duzenli olarak dudak nemlendiricisi kullanirsan sorun yasamazsin. Blistex öneririm onda da :)

Yaa bende doğal olsun diye tonik niyetine gül suyu kullanayım dedim bende daha beter sivilce yaptı yağlı ciltlerde yapıyormuş maalesef doğal güllü sabunda var ama kullanamıyorum belki ilaçtan sonra cildim kuru kalırsa o zaman kullanabilirim

Merhaba arkadaslar ilaci o kadar col arastirdim ki baslamadan once kendi deneyimleri de paylasmak istedim. Oncelikle ilac hakkinda korkulari olanlara kesinlikle korkmadan baslamalarini soyleyebilirim(tabiki doktor kontrolunde) ben ilaca 10 kasimda basladim ve gecen surede cildim gozle gorulur sekilde iyilesmeye basladi oyle yazilanlar gibi korkutucu sekilde kusma olmadi 2 sivilce cikti buyuk diyebilecegim onlarda 2 gunde sondu gitti. Dudaklarim surekli nemlendirdigim icon catlamadi gun icinde blistex kullaniyorum Sabah ve aksam yatarken hamaten kullaniyorum cildim kurudu son 2 gundur fakat rahatsiz eder derecede olmadigi icin cok nemlendirici kullanma ihtiyaci duymuyorum bakalim ayin 8 inde kontrolum var tahlil var sonuclar ne olcak bu arada 30 mg ile basladim 42 kiloyum aklima gelenler bunlar baslamaya cesaret edemeyenler kesinlikle olumsuz seylere takilmayin :):)

Evet nihayet epilasyonum bitti ve p.tesi 11.10 da cildiye icin randevum var. 4 gozle bekliyordum ins bende sizin gibi faydasini zararsiz,en kisa surede ve kalici olarak gorurum benim suan tek korkum su ki bende sivilce cogu zaman ya yuzumle oynadigimda ya da ozel gunlerime yaklastigimda cikar benim sorunum deri altindaki kistler ins onlarada sivilcedeki gibi olumlu etki yapar

Tatlim senin yasin kac acaba ?

:):) zayifim biraz evet gelismeleri merakla bekliyorum ilacla ilgili benim 1. Ayim dolucak cok memnunum gercekten Daha once kullansaymisim diyorum
Ne guzel yaa olumlu seyler duyunca keyfim yerine geliyo ama merak ettigim o kadar doktora gittim kimse nedenini soylemiyo hormonlarim duzgundu karacigerden mi geliyo diye tahlil yaptirdim o da duzgundu geriye sıkıntı stres kaliyo

Ne guzel yaa olumlu seyler duyunca keyfim yerine geliyo ama merak ettigim o kadar doktora gittim kimse nedenini soylemiyo hormonlarim duzgundu karacigerden mi geliyo diye tahlil yaptirdim o da duzgundu geriye sıkıntı stres kaliyo

Bir cok sebebi var tabi stress de etkili oluyor bende krem ilac bi cok set kullandim ama en etkilisi ve kesin cozum sunan ilac bu gercekten 1 ayda boyleyse tedavi Sonu beni gercekten cok mutlu edecek. Umarim faydasini gorursun sense kisa zamanda :))

Bir cok sebebi var tabi stress de etkili oluyor bende krem ilac bi cok set kullandim ama en etkilisi ve kesin cozum sunan ilac bu gercekten 1 ayda boyleyse tedavi Sonu beni gercekten cok mutlu edecek. Umarim faydasini gorursun sense kisa zamanda :))
InsaAllah tatlim yaa.Umarim ilaci biraktiktan sonra tekrarlamaz bircok kiside oyle olmus

Benim kuzenim kullandi su anda oyle bi sikintisi yok umarim tedavi sonunda tekrarlamaz bebek gibi olur cildimiz:):)
Ayyy insaAllaahhh boyle yuzu bebek poposu gibi olan insanlara hayran hayran bakiyorum yaa arkadasim var kiz her seyi yiyo iciyo yuzunde 1 tane bile sivilce gormedim bu zamana kadar bunye meselesi birazda iste anneminde gencken varmis cocuk dogurunca gecer diyo da o kadar bekleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…