Selam kızlar ben 21 yaşındayım ve 4 senedir sivilcelerimle uğraşıyorum.Sivilce diyorum ama keşke sivilce olsa bende çıkanlar deri altında kist şeklinde ve giderken iz bırakıp bi kaç gün sonra yeniden şişen cinstenkremlerin neredeyse hepsini kullandım ama bir sonuç alamadım geçen seneki gittiğim doktor bu da iyi gelmezse malum ilacı kullanıcaksın dedi ama ben kabul etmedim çünkü birçok yan etkisi vardı korkuyordum kullanmaya sonucunun ne olcağını bildiğim halde geçtiğimiz hafta yine gittim cildiyeye sonuç yine aynı.Doktora bu ilacın yurt dışında satışının yasak olduğunu birçok yan etkisinin olduğunu soyleyince benim 2 çocuğumda kullandı benim kullandığım şeker ilacı karaciğerime ne yapıyosa bu ilaçta o kadarını yapar kendine eziyet etme kullan bebek gibi yüzün olur dedi başka şansım yok artık kullanıcam çünkü senelerdir çekiyorum ve hiç bir düzelme yok fakat şuan epilasyona gidiyorum bitmeden ilaca başlayamam cilt çok hassaslaştığı için doktorda izin vermedi onun bitmesini bekliyorum ilaca başlamak için.Nette çok yorum okudum 7 sene sonra daha beter halde çıkan diyenler yaşlandırdı diyenler gözümün altı mor ve çukur kaldı diyenler vs bunlar moralimi bozuyo herkesin bünyesi ve verecek olduğu tepki farklı olur elbet etrafımda kullanıp olumsuz sonuç alan duymadım sizden ricam ilacı kullananlar iyi ve kötü sonuçlarını yazarsa çok memnun olurum
Tatlim senin yasin kac acaba ?Merhaba arkadaslar ilaci o kadar col arastirdim ki baslamadan once kendi deneyimleri de paylasmak istedim. Oncelikle ilac hakkinda korkulari olanlara kesinlikle korkmadan baslamalarini soyleyebilirim(tabiki doktor kontrolunde) ben ilaca 10 kasimda basladim ve gecen surede cildim gozle gorulur sekilde iyilesmeye basladi oyle yazilanlar gibi korkutucu sekilde kusma olmadi 2 sivilce cikti buyuk diyebilecegim onlarda 2 gunde sondu gitti. Dudaklarim surekli nemlendirdigim icon catlamadi gun icinde blistex kullaniyorum Sabah ve aksam yatarken hamaten kullaniyorum cildim kurudu son 2 gundur fakat rahatsiz eder derecede olmadigi icin cok nemlendirici kullanma ihtiyaci duymuyorum bakalim ayin 8 inde kontrolum var tahlil var sonuclar ne olcak bu arada 30 mg ile basladim 42 kiloyum aklima gelenler bunlar baslamaya cesaret edemeyenler kesinlikle olumsuz seylere takilmayin :):)
42 kiloyum diyince bende yasin kucuk sandim tatlim24 yasindayim
42 kiloyum diyince bende yasin kucuk sandim tatlim
Ne guzel yaa olumlu seyler duyunca keyfim yerine geliyo ama merak ettigim o kadar doktora gittim kimse nedenini soylemiyo hormonlarim duzgundu karacigerden mi geliyo diye tahlil yaptirdim o da duzgundu geriye sıkıntı stres kaliyo:):) zayifim biraz evet gelismeleri merakla bekliyorum ilacla ilgili benim 1. Ayim dolucak cok memnunum gercekten Daha once kullansaymisim diyorum
Ne guzel yaa olumlu seyler duyunca keyfim yerine geliyo ama merak ettigim o kadar doktora gittim kimse nedenini soylemiyo hormonlarim duzgundu karacigerden mi geliyo diye tahlil yaptirdim o da duzgundu geriye sıkıntı stres kaliyo
InsaAllah tatlim yaa.Umarim ilaci biraktiktan sonra tekrarlamaz bircok kiside oyle olmusBir cok sebebi var tabi stress de etkili oluyor bende krem ilac bi cok set kullandim ama en etkilisi ve kesin cozum sunan ilac bu gercekten 1 ayda boyleyse tedavi Sonu beni gercekten cok mutlu edecek. Umarim faydasini gorursun sense kisa zamanda :))
InsaAllah tatlim yaa.Umarim ilaci biraktiktan sonra tekrarlamaz bircok kiside oyle olmus
Ayyy insaAllaahhh boyle yuzu bebek poposu gibi olan insanlara hayran hayran bakiyorum yaa arkadasim var kiz her seyi yiyo iciyo yuzunde 1 tane bile sivilce gormedim bu zamana kadar bunye meselesi birazda isteBenim kuzenim kullandi su anda oyle bi sikintisi yok umarim tedavi sonunda tekrarlamaz bebek gibi olur cildimiz:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?