Slm kızlar yine ben hani şu çok ağrısı olup hamile olup olmadığını merak eden şapşi ;-) sonunda iyibi dr a gittim keseyi gördük çok şükür 5 Hafta 3 günlüktü neyse sadede geleyim çok ağrı meselesine düşük tehlikesi var dedi progestan verdi kullanan var mı memnun kaldınız mı çok acemiyim azcık bilgilenelim hepimiz..
Slm kızlar yine ben hani şu çok ağrısı olup hamile olup olmadığını merak eden şapşi ;-) sonunda iyibi dr a gittim keseyi gördük çok şükür 5 Hafta 3 günlüktü neyse sadede geleyim çok ağrı meselesine düşük tehlikesi var dedi progestan verdi kullanan var mı memnun kaldınız mı çok acemiyim azcık bilgilenelim hepimiz..
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Progestan fitil, jel ve iğne olarak kullanılıyor. Benim tüp bebek. Tüm tüp bebek anneleri bu ilaçları ilk 3 ay düzenli kullanır. Lekelenme ve kanama durumlarında genelde iğne olarak verilir. Kendinize ve dolayısıyla bebeğinize dikkat edin ve ağır ev işleri yapmayın...
Oncelikle bebeğin hayırlı ugurlu olsun canim Allah'ım saglikla kucagina almayi nasip etsin. Vrn spiralli hamile kalmisim lekelenmelerim vardi bana hap olarak verildi bi kutu bitirdigimde lekelenmelerim bitmis ve hapi kesmisti doktorum yani duzenli al ilacini ve kendine dikkat et.
Ben kullandim canm.bi doktra gttim snn gbi 5 haftalikdim progestan verdi düşük tehlikesi var dedi o hap bende uyku yapiodu gece iciyodum bkere.gnduz ictim oldum yerde uyudum o hap beni maf etti blmyrm ama sabahları migde bulantisii normalinn iki kati oluyordu bas dönmesi salak gbydim snra 1 hafta snra bska doktra gttm brakmami syledi tehlikem olmadigini ve hapi braknca rahtlcagmi ama benm ne kanamam ne agrim vardi o dktr nye vrdi blmyrm brakdim ve suan rahatim 7+5 im bende
Benim 1dusugum var 2.de de lekelenmem olunca dr progestan verdi. 20gun kullandım 2kutu bitti ama midemden hastanelik olmak uzereydim ve biraktim.cok şükür bi daha lekelenmem olmadı. Sana tavsiyem kullanabilirsen fitil kullan ben kullanamadim. Ilac alacaksan da aç karnina alma kesinlikle.benim dr baş donmesi yaptığı için aç kullan demişti. Ooof of.allah hepimize sağlık versin...