Bence boşanmak için çok çok geçerli sebepler değil tabi tam icerigini bilmiyoruz yasananlarin ama eğer sen bosanicam daha mutlu olacağına inaniyorsan boşan ama hiç düzelicek bi yani yok mu onu strese solucak bişeyler mi var umarım. Evliliginiz kurtulur
Kk da benim gördüklerim:
# Eşinle ne sorun yasarsan yasa boşan!
# Bosanmak deyip gecme misss hayat!
# Çözüm sabır ve aile terapisti ezber laf!ya da psikolog!
Konu sahibi cozum belli?
Ya hiç sorma bu forumdan cikarilicak hayat derslerinden bitanesi resmen :) saf gibi yaptigin fedakarlikla kaliyosun cogu zaman. Bi laf vardi erkegin iki tabagi varsa birini kiracaksin diye dogruymus valla bugunlerde anliyorum :)Kadınlar kulubünden öğrendiklerim;
1-Erkeklere karşı çok fedakar olma.
2-Erkeklerin ve ailelerinin her istediğini yapma , hepsini bir lütuf gibi yap.
3-Erkeklere acıma
Ata eder evlat cekermis.olan yavrulara oluyor zaten.Allah kimsenin yuvasini bozmasinİlk ayrılan çift siz olmazsınız ama boşandıgımda evlenmeyip çocuğuma bakarım diyorsanız ayrılın.Eşim de başkasıyla evlenmez veya evlense de farketmez ben bakarım büyütürüm oğlumu diyorsanız ayrılın.Çünkü evlenirseniz o evladınız ne sizin yanınıza sığar boynu bükük kalır ne de baba evlenirse orda saglıklı bir psikolojide kalır.Çok şükür benim Babannem ve dedem büyüttüğü için bir sıkıntı çekmedim annem de evlendi babam da ve çocukları oldu ben dışarıda kaldım.Gittiğim Zaman'larda üvey anne ve üvey babadan çok çektim psikolojik olarak.Küçücüktüm sayelerinde erken olgunlaştım.Şimdi Allah korkusu olan,vicdanlı bir eşe sahibim.Annemle babama gelecek olursak o kadar sene çocuğumuz olsun diye tedavi görüp beni 2 yaşında babanneme bırakıp ayrıldıkları sevgilileriyle gezip tozdukları için saymıyorum onları.Her boşanan Mutlu olur ama boşanmış ana babanın çocuğu eksikli kalıyor ömür boyu.
Bana yuzuk almis. Ben sizsiz olmadan yasayamam diyor. Biz bu hale gelemeyiz dedi. :/
Bana yuzuk almis. Ben sizsiz olmadan yasayamam diyor. Biz bu hale gelemeyiz dedi. :/
Eşin ailesi ile limoni olunca zamanla eşlerin arasıda limoni oluyor.Hep bir sıkıntı stres olur.Bence aranızı biraz mesafelide olsa sıcak tutun.Boşanmaya gidecek ir durum yokMerhaba,
8.yilimizin icindeyiz. 1 oglumuz var. Esimin ailesiyle suan limoniyiz cok sukur. Simdiye kadar kavgalarimizin yuzde doksani onlardan sebepti. Zamanla sevgimizi ve saygimizi yitirdigimizden midir nedir. En ufak seyde hir gur cikiyor. Disaridan goren bizi ne mutlu huzurlu yakisan bir cift olarak gorur eminim.
Gecen haftasonu il disi tatile gittik. Arabayi saga cekti otobandayiz. Birseymi oldu neden saga cektin dedim. Ses yok. Cunku onumuzdeki araba da saga cekti bizimle birlikte birsey oldu sandim. Bana bir bagirdi hayvan gibi. Sinirden agladim. En ufak seyde bagiriyorsun diye. Her gittigim yeri burnumdan getiriyorsun dedim.
Bu hafta da ayni sey oldu herzamanki gibi. Biryere gittik piknik alani. Evden biraz uzak. Dediki buraya keske mangalla felan gelseydik. Bende dedimki sen istedin keske alsaydik planli gelseydik. Direksiyona bir vurusu var kiracak sanki. Doldum artik. Sinir krizi gecirdim. Ne yapiyorum ben sana da kopek yerine koyuyorsun beni dedim.
Arkadaslar en basindan beri soz nisan dugun vs hersey sorunlu oldu bizim. Babannesi halasi babasi hep bir tantana cikardilar. Hep sineye cektim. .Esim ayri ev acamam dedi kabul ettim salak gibi bir oturmayi. 3 yilim gecti ailesiyle. Biz birlikte yapariz dedim herseyi. Para biriktirdik. Mesailermis, tatilsiz seneler gecti gitti. Ustume basima almadim. Ihtiyaclarimi erteledim. Boyle muamele gormek icinmi. Ailesiyle suan limoniyiz tam mutlu olma vakti diyorum yok olmuyor.
Bosanmak istiyorum evet. Ama ogluma uzuluyorum. Benim annemde babamda bosandilar. Bi aile duzeni gormedik. Oglumdami boyle olacak diyorum. 8 yilda milyonkere kavga ettik hep ozur ama yine tekrarlamalar sonu yok. Bilmiyorum neler olacak. :/
yuhhhhh!!!!Evet ama gidip bosanma davasi acsammi diye dusunuyorum. Kendini hakli goruyor. Birde sebebini benim annemde ariyor. Annem tek basina yasadigi icin bosanip annemle yasayip anneme maddi destek saglayacagimi dusunuyor. Yani bu yuzden bosanmayi bahane ediyormusum anneme destek olmak icin.
ailesiyle arasının kötü olmasının nedeni olarak da seni görüyor içten içe. o yüzden sana öfkesi bitmiyor.Evet ama gidip bosanma davasi acsammi diye dusunuyorum. Kendini hakli goruyor. Birde sebebini benim annemde ariyor. Annem tek basina yasadigi icin bosanip annemle yasayip anneme maddi destek saglayacagimi dusunuyor. Yani bu yuzden bosanmayi bahane ediyormusum anneme destek olmak icin.
O zaman ne bagiriyorsun deseydiniz ya...
İlk ayrılan çift siz olmazsınız ama boşandıgımda evlenmeyip çocuğuma bakarım diyorsanız ayrılın.Eşim de başkasıyla evlenmez veya evlense de farketmez ben bakarım büyütürüm oğlumu diyorsanız ayrılın.Çünkü evlenirseniz o evladınız ne sizin yanınıza sığar boynu bükük kalır ne de baba evlenirse orda saglıklı bir psikolojide kalır.Çok şükür benim Babannem ve dedem büyüttüğü için bir sıkıntı çekmedim annem de evlendi babam da ve çocukları oldu ben dışarıda kaldım.Gittiğim Zaman'larda üvey anne ve üvey babadan çok çektim psikolojik olarak.Küçücüktüm sayelerinde erken olgunlaştım.Şimdi Allah korkusu olan,vicdanlı bir eşe sahibim.Annemle babama gelecek olursak o kadar sene çocuğumuz olsun diye tedavi görüp beni 2 yaşında babanneme bırakıp ayrıldıkları sevgilileriyle gezip tozdukları için saymıyorum onları.Her boşanan Mutlu olur ama boşanmış ana babanın çocuğu eksikli kalıyor ömür boyu.
ailesiyle arasının kötü olmasının nedeni olarak da seni görüyor içten içe. o yüzden sana öfkesi bitmiyor.
annen olmasa babanı bahane edecekti, çalışmasan para kazanmasan yine başka bahane bulacaktı.
çünkü kendisinde ve ailesinde kabahat bulmuyor.
her şeyin suçlusu sensin onun gözünde. bilerek veya bilmeyerek hala seni hor görmesi, sana öfkelenmeleri bundan bence.
ya gitsin tedavi olsun ya da bırak ne hali varsa görsün.
inan ayrıldığınız gün ailesine yapışmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Ama iyi de buraya mangalla gelseydik keske demis sen de hemen suc atmissin sen istedin senin yuzunden der gibi. Eger genel olarak tavrin buysa once bunu degistirmeye calis. Mesela bu meselede evet askim ne guzel olurdu diyebilirdin. Suclayici konusuyorsun. Ofkenin en onemli sebebi kendini degersiz hissetmektir. Evde bir bana veya anne surekli bagirip cagiriyorsa o evde kendini degersiz hissediyordur. Once kendini gozden gecir. Bu evlilgin bu hale gelmesinde benim payim var mi diye dusun. Bosanmak son caredir bana gore. Yuzuk falan da alip gelmis. Bilmiyorum her seyi ama bana bosanilacak bir durum gibi gelmedi.
korkuyor ama düzelmek için çabası var mı gerçekten?Ya soruyorum hic alakasi yok diyor. Neden diye sorunca da sessiz kalip bundan sonra daha iyi olacak diyor. Biz kavga ederdik ama ilk kez bu raddeye geldik. Bosanmaktan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?