Son demlerimizi yasiyoruz sanirim.

aile terapisti şart. siz ayrı evde yaşamadığınız için hiçbir şekilde aile olamamışsınız. evi ayırmadıkça da zor. ama ikinizin içinde de kurtarmak niyeti varsa kesinlikle bi aile terapistine gitmelisiniz.

Adamda öfke problemi, bir dengesizlik var belli.
Bunu bilen eş olarak siz daha tedbirli olsanız sanırım anlaşmanız daha kolay olur.

Mesela arabayla gidiyorsunuz piknik yerine giderken mangal yapılır mı orda tereddütünüz olsa bile
araba altınızda yanınıza alın mangalı, orada duruma göre hareket edebilirdiniz.
Çok gereksiz olmuş.

Diğerindeki bağırma tam hödüklük o başka.

Ben bu durumlarda o bağırsa iki kat bağrırım herkesin içinde hem de.
Nasılmış görsün kendine ayar versin diye.
Tavsiye ederim.

korkuyor ama düzelmek için çabası var mı gerçekten?
sen onun eşisin, şamar oğlanı veya 10 yaşında çocuğu, tapulu malı değilsin.
sana saygılı ve düzgün davranmak zorunda.

Suan iyi gibi sasirtici derecede. Demekki insan istedigi zaman yapabiliyormus.

Suan iyi gibi sasirtici derecede. Demekki insan istedigi zaman yapabiliyormus.
aynen.
değişmek zordur ama isteyen başarır.
inşallah daimi olur da yuvanız kurtulur.

Neler dedim neler. Biz neler atlattij kolay gelmedik bugunlere vs vs dedi heehhh soyle yola gel dedim
Siz de biraz provokatifsiniz sanki. Benim gibisi sana fazla, heh söyle yola gel vs. Alttan almaya çalıştığında adamı niye iğneliyorsunuz ki?

Bir de psikolog/ psikiyatr önerileriyle dalga geçenler olmuş ama minik dozajda sakinleştiricilerin mücizeler yarattığını görüyoruz.

İkinizin de yardım alması gerek bence. Yılların birikmişliği sizde de , eşinizde de patlamış.

Bunu yuzune karsi demedim tabiiki yaa sizde hemen her lafi cimbizla cekiyorsunuz :)

ailesiyle limoni olduğundan içi rahat değil o yüzden içten içe size suç bulup en ufak seyde patlıyor

Ailesiyle kotu olmasinin sebebinin ben olmadigimi biliyor. Tamamen kendi ailesi sebep. Kendileri uzak durmak istediler aman oglumuz bizden para mara ister diye. Boyle bir durumda bunu sebep gosterip bana patlamasi manasiz daha cok yanimda olmasi gerekirken.

haklısın ama o onların ailesi özlüyorsa hırçınlaşması normal koskoca adamın özlüyorum demesi zordur ha tabi ki sana patlaması saçma ama etrafında sen varsın

Kavga sirasinda kabul etti ama eve gelince dedim ki ben soylediklerimi yapicam sende yapacakmisin toparlan git dedim. Hayir deyip aglamaya basladi.

ağlaması da garip. 10 yıllık bir evlilikte insan sorunlari konusmadan bile halledebilmeli aslında. yani eşler birbirini o kadar iyi taniyabilmeli. senin durumun zor.dayanamazsin bu hale.sen de mecbur stresini cekeceksin kocanın ya da daha fenasi oğluna yansıtacaksin. boşanmış bir ailede buyumussun ama işin iyi tarafı annenin yanında bir müddet kalabilirsin. ya da bosanmadan da ayrılık kararı alabilirsin mahkemeden kendi evinde yaşamaya devam ederk.bu süre zarfında evliligine bir şans daha tanırsin.

Bu kız anaları kadar taş düşsün damat ve ailelerinin başına.. kendi sorunlu kıskanç analarını görmezler hep kız ailesini dolarlar dillerine.. çok sinirim bozuk çok pis küfredesim var ama yeni kalktı banım.. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah

Bunlarin tekrari olacagini dusunuyorum is o raddeye gelmeden kiymet bilinmeyecek sanirim

Bende orda cildirdim zaten. Aynisini ben dedim. Annem kadar basiniza tas dussun diye. Kv dogum yaptigim zaman Allah razi olsun annem herseye yetisti kendisi oturdugu yerden kalkmadigi halde kadina sokmadigi laf kalmadi. Biktim hepsinden.

Bu bağırmalar sırasında oğlunuz yanınızda mi oluyor ?

Şurada mutsuz hergün boşanıyoruz boşanıyoruz diyen kadınlar, mahkeme yollarını düşüneceğine aile terapistine, psikolojik yardım almaya neden gitmiyorsunuz.
Aldatma yok o yok bu yok, yılların birikimi öfkesi demek böyle çıkıyor yardım almalısınız.
Ayrıca eşiniz sizinle öyle böyle vakit geçiriyor bundan mutlu belliki.
Gittiğiniz piknik için be güzel yer mangalı alsaydık demiş gayet normal, sizde dır dır sinirini hoplatmışsınız.
Ne var gerçekten güzelmiş birdahakine aklımızda bulunsun alalım mangalımızıda demiyorsunuz.
Şu okuduklarımdan adamı siz çenenizle delirtmişsiniz onu anladım.
Sürekli eskinin hıncını intikamını alarak mutlu olamazsınız.
Psikolojinizi ve eşinizin psikolojisini düzeltmek için yardım alın.
Sizde ayrılmayı gerektiren bir sorun göremedim.
Ayrıca Beş sevgi dili kitabını alıp hemen okursanız eminim çok fayda görecrksiniz.
Yarın olur ama yarında sevdiklerimiz olmaya bilir o nedenle öfke ile kalkıp zararla oturmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…