Kaptanım nasılsın
Kaptanım nasılsın
Çok kilo almışsınneden öyle oldu
Oyyy gözümün bebeği gelmiş
Iyiyim cok sükür bu son inan bana bu son inşaAllah. 89 bile gördüm martta. Neden öyle oldu ayni hayat şartları ve ihmalkarlıklarım. Şimdi başladım bakalım kararlı bir şekilde
Sen nasılsın begüşüm
Tamam kız hic çekinmeSon olsun bak
Yoksa kizacam bende
Ben iyiyim bi değişiklik yok devam ediyorum
Korumada gibi biseyim iste
AnlaştıkTamam kız hic çekinme
Senin ki artık hobi oldu gibi burada takilmak
bende cok seviyorum burayı . Seninki enerji yuksekligi hem is hayati hem kk hem ev supersinAnlaştık
Aa burası olmadan yapamam, seviyorum burayı
İlla kilo vermek değil hos sohbet muhabbet te lazim
Aslinda soylebende cok seviyorum burayı . Seninki enerji yuksekligi hem is hayati hem kk hem ev supersin
O zaman iyiki var kkAslinda soyle
Ev ve is arasinda kalmak sıkıcı
Burasida olmasa hic cekilmez
5 mayıs 85.600
Regl oldum
Tebrikler harikasin 400 gr daha gitmis eksi hesabını da yapsana kiz bana yaptiriyorsun :))
-300 deyim canim :)))
Dün iyi beslenemedim azicik kahvaltiyla gunu gecirip aksam 8 bucukta 2 haslanmis yumurta cay ve 2 cikolatali kurabiye yedim. Bilincli yedim cunku kas kaybetmek istemiyorum. Az gitsin yagdan gitsin.
Evet kaliteli yemek lazim. Aylar sonra ilk defa kurabiye yaptim. Onuda bi yere goturup vermek icindi. eve az kalmisti. Hayat boyu devam ettirebilecegim zararlilardan mumkun olabildince uzaklasacagim gibi davranmaya calisiyrm iste :)Afiyet olsun canım ama sağlıklı karbonhidrat almaya çalış çikolatalı kurabiye yerine bence. Ekmek yada haşlanmış kepekli makarna olsa daha iyi olurdu..
Evet kaliteli yemek lazim. Aylar sonra ilk defa kurabiye yaptim. Onuda bi yere goturup vermek icindi. eve az kalmisti. Hayat boyu devam ettirebilecegim zararlilardan mumkun olabildince uzaklasacagim gibi davranmaya calisiyrm iste :)
Göz hakki yaptim
InşaAllah ama ben cayida sekerli iciyorum. Birakmistim basladim. sekersiz caydan hayattan tadim kacinca basladim :'( genelde yanlizim cay bana bir arkadas gibi sanirim ondan tatli filan yapmam kolay kolay evde..Zamanla oturacak sağlıklı beslenme alışkanlığı edineceğiz inşallah. Deneye yanıla düşe kalka ama sonunda kaliteli beslenmeye kaliteli yaşamaya alıştıracağız kendimizi sen bana ben sana şahit olalım insallah:))
InşaAllah ama ben cayida sekerli iciyorum. Birakmistim basladim. sekersiz caydan hayattan tadim kacinca basladim :'( genelde yanlizim cay bana bir arkadas gibi sanirim ondan tatli filan yapmam kolay kolay evde..
Şekerli çay da neymiş biz burda arkadaşız işte sana :) onunla dertlesebilir mısın gel burda bizimle dertles o sana fikrini söyleyebilir mi ben sana söylerim amapehh şekerli çaymış bakma sen o sinsiye dost görünümlü düşman o :))
Şekerli çay da neymiş biz burda arkadaşız işte sana :) onunla dertlesebilir mısın gel burda bizimle dertles o sana fikrini söyleyebilir mi ben sana söylerim amapehh şekerli çaymış bakma sen o sinsiye dost görünümlü düşman o :))
Tartıldım canım geçen cumartesiye göre 1.8 fark var 1. Sayfada tablomuzu görebilirsin istersenBugün tartildin mi gormedim..sadece cumartesi mi tartiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?