- 20 Nisan 2022
- 606
- 456
- 33
- Konu Sahibi kristalkupe
Kurtuldum aslında der gibi mi olmuşum? Vay be aferin bana o zaman. Çünkü hala daha bidaha öylesi olmaz kaçırdım öyle bir insanı diyordum(son durumlar hariç). Ama çok dua ettim o aralar. Allahım beni bu belirsizlikten kurtar diye diye hayırlı değilse uzaklaşayım bitsin zor olacak olsa da benim için dedim. Araya mesafe girmeliyse zaman girip bir süre ayrı kalıp sonra yeniden güzelce başlayacaksak da şimdi bitmesi gerekiyorsa bitsin ona razıyım dedim(en kötü ihtimal böyle olmasını istiyordum) hayırlıysa da kalbine sevgi ilgi ver tekrardan diye dua ediyordum günlerce okuyarak. 3 gün sonra Allah onu benden aldı.Kurtuldum aslında diyecek yapıda biri olarak gördüm sizi. Yani her hata tecrübedir bu adam zaten olmazmış psikolojik sorunları olan biriyle sizde mutlu olmazsınız. İyi ki sildi ugrastirmadi deyin unutun bence. Kararsız erkek ömrü boyunca o kararsızlık ile yaşar. Sizinle olmasın öyle biri degerlisiniz böyle düşünün.
Bir de belki de psikolojik sorun, mutsuz hissediyorum gibi şeyleri yoktur. Bahanedir kendinden uzaklaştırmak için. Şu an bi ilişkisi varsa gayet mutludur belki. Ama mutsuz kişiliktiyse ben kurtulduysam bugün olmasa da sonrasında sevinirim bu duruma