son durum

Lutfen kirilmayin ama ben bir iliskiniz olmasini cok istediginiz icin karsinizdaki kisiyi dogru degerlendiremediginizi dusunuyorum. Tek hedefiniz bir iliski sahibi olmak, kisi sadece bir arac gibi, kim oldugu onemli degil. Bu yaptiklari net ve durustluk degil, basbaya patavatsizlik ve saygisizlik cunku.
yok ben asla kırılmıyorum. buraya konu açarken de tek bir ayrıntıyı bile saklayarak yazmam ki objektif yorumlar gelsin diye.
bunun dışında sosyal medyadan tek yazan bu adam değildi. zaten herkes bilir günde bir sürü mesaj gelir. ben o kadar mesaj arasından seçmiştim bu adamı. yani amaç sadece ilişki olsaydı. bunu aynı gün atar başkasına yazardım emin olun.
aynen artık bu dürüstlük değil karaktersizlik oldu. eğer bana evet belki olur diye yazıştım ama artık olmuyor bitsin deseydi. inan bu kadar üzülmezdim.

Gücenmeyin ama size iyi olmuş.Burada herkes elinden geldiğince olmayacağını yazdı.Hâlâ çıkmış diyorsunuz ki ben iletişimimiz kesilmesin istemiştim.Adam daha ne desin size s….r mi çeksin.Ve size bakınca şunu da anladım biz burada öneri isteyenlere boşuna nefesimizi tüketiyormuşuz meğer kimse bu yorumları dikkate almıyormuş😂

"Akıllar pazara çıkmış , herkes yine kendi aklını beğenip almış" derler.

Forumdaki durum da bu.

ben yine hayırlısı olsun diyorum.
buraya yazılanların hakaret barındırmadığı sürece boşuna gittiğini düşünmüyorum. belki konu açmasaydım daha da kendimi kaptırabilirdim. belki ne bilim kalkıp gitmeyi bile düşünebilirdim. çünkü ben yok onun olduğu şehre gitmicem dedim içimden ama gelip buraya yazmasaydım bi zaman sonra ya gitsem mi acaba diyebilirdim. o yüzden bu konuda size katılmıyorum
adam s...tr git demedi :KK70: ama bence daha beteri olan sırf sen değersiz hissetme diye yazdım dedi ya.
Ya kıyamam ama size.Uzak ilişki o kişiyi önceden tanıyıp sonra uzaklaşanlar için sanki daha sağlıklı oluyor.Ya yanımızdaki insanlara hükmedemiyoruz neler yaşıyoruz uzaktaki adam mı acıyacak bize.Hakkınızda hayırlısı olsun dha güzelleri olur inşallah.

Tavsiye 1: Gerçek hayattan, aklı başında ve size gerçekten değer verip bunu gösterecek biriyle beraber olun.

Tavsiye 2: Kadınlar Kulübü üyelerinin oy çoğunluğunun fikirlerine hep kulak asın, çünkü onlar asla yanılmazlar

Şu an üzgünsünüz ama geçecek. Kendinizi değersiz hissediyorsunuz belki ama gün gelecek gerçekten kıymetli birinin yanında değerli hissedeceksiniz. O gün gelene kadar kendinizi abuk subuk tiplerden koruyun.

Ya bu arada madem ilişki bitti artık lütfen söyleyin size trip atarak yaptırdığı şey neydi

Birsürü üye merak ediyor bunu

okurken içim sıkıldı istenmediğinizi hiç mi anlamadınız???
"sen istemiyorsan biter zaten" nedir allah aşkına????????????
o cümlede bile bir beklenti bir umut bir çaba bir yalvar yakar.
diyeydin ya bence de bitsin, ama bitecek bir ilişki görmüyordum zaten öylesine konusuyosuk.
o kadar sinmiş konusmanız beni üzdü gıcık etti. kendi değerinizi bilin nolur ya
iletişimde kalmak falan istemeyin ablacım, önce değer görün sevin seviilin devamı illa olur.
ilk günden bakire misin sorana ben o konuda şöyleyim diyip sınır çizince bir şeyler değişmiyo
sordurtmayın. ne haddine onun?
ayrıca 3 saat yazısmkatan da etkilenmeyin.
ilk tanısılan gece herkes sabaha kadar konusuyor zaten

Eee ama biz demiştik can sıkıntısından konuştuğunu. Sabahlara kadar benimle konuşuyor deyip resmen adamın hiç görmediği kadına duygu beslediğini sandınız, kendinizi buna inandırmıştınız.
Neyseki daha fazla uzatmayıp kesmiş yoksa sizin keseceğiniz yoktu.

Gerçekten burda kaç kişiler size yazdı, adamın niyetini söyledi ki buna ben de dahilim. Ama siz ısrarla ama bana karşı bir şey hissetmese niye saatlerce benimle konuşsun ki dediniz ve onun size hisleri olduğuna inanmaya çalıştınız. Karşınızdaki insandan bu kadar onur kırıcı şeyler duymak için resmen cabalamissiniz. O bunları söylerken bile hala sen istemezsen zaten biter ne demek Allah aşkına? Bir de sen değersiz hissetme diye yazdım demesine bu kadar şaşırıyor olmanız cidden akıllara zarar. Adam zaten buydu, cinsellik için herkese yazan biri. Bir tek siz adam yerine koyup cevap yazdınız ama istediğini de vermediğiniz için bir süre ikna etmeye çalıştı baktı olmadı ne uğraşacağım deyip tekmeyi bastı bu kadar basit. Ve eminim şimdi size yazsa yine cevap verirsiniz. Şunu unutmayın eğer bir insan kendine değer vermezse, kendini sevmezse ve gururunu ayaklar altına alırsa hic kimse de onu sevmez ve ona değer vermez. Ömür boyu böyle saçma sapan ilişki bile denmeyecek şeylerin içinde dönüp dolaşıp durursunuz. Naçizane tavsiyem terapi alıp önce özsaygı, ozsevgi ve ozsefkatinizi geliştirmeniz.

Back
X