- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 35
arkadaşlar merak edenleriniz için yazmak istedim. geçen hafta bilenler bilir sevgilim en yakın arkadasımla samimi bi konusma yapmıştı. arkadasım bana kopyala yapıştırla mesajları göndermişti.
bazı şeyleri konusmak için hala yüz yüze gelmeyi bekliyorum tabi.
arkadasım bana sevgilimin gerçek yüzünü gösterdim bak demesiyle, istemeden soğuk davranmaya başlamıştım.
cumartesi günü saçımı kestirdim ona söylemedim, gerek duymadım çünkü...
bi foto çekip whatsap profil fotosu yaptım...
yazdı hemen saçlar diye...
ben de kestirdim noldu dedim.
bana neden haber vermiyorsun neden bişeyden haberim olmuyor dedi.
ben de kusura bakma canım bundan sonra karşımdaki insana göre şekil alıyorum dedim..
bu karardan neden benim haberim yok zaten hiç bişeyi haber vermiyorsun su bu dedi.
bende beni aldatan bi insana neden herşeyimi haber vereyimki dedim.
hemen aradı kiminle aldatmışım ben seni benim neden haberim yok demeye başladı..
bende arkadaslarımın bana söylediklerini aynen anlattım.
sen beni tanımıyor musun? ilişkimizin başında sana ne söylediysem, sana nasılsam ben şimdide öyleyim. dedi...
ayşenin mesajlaşmaları hala duruyor ekran fotosunu gönderebilirim isterse dedi. fatmaya gelince o fatma arkadasına benim numaramı vermiş ben onunla görüşmüyorum bile dedi.
şu telefonu kapat ikisini de arayıp sövecem dertleri ne bunların dedi.... ben hayır bundan sonra ikisiyle de görüşmeyeceksin dedim. önce hayır arayacam gösterecem onlara dedi sonrasında tamam engelleyecem ikisinide dedi. bir daha birinin ağzına bakıpta beni suçlama. ben eskiden nasılsam öyleyim dedi....
telefonu kapattıktan sonra mesajlaşmaların fotosunu attı bana. arkadaşımın gönderdikleriyle foto da gördüklerim çoook değişiklerdi...
bu durumda elbette sevgilime inanmayı seçtim, ama bazı şeyleri netleştirmek için hala yüzyüze gelmeyi bekliyorum...
işte böyle oldu hanımlar o günden sonra da çok şükür iyiyiz...
bazı şeyleri konusmak için hala yüz yüze gelmeyi bekliyorum tabi.
arkadasım bana sevgilimin gerçek yüzünü gösterdim bak demesiyle, istemeden soğuk davranmaya başlamıştım.
cumartesi günü saçımı kestirdim ona söylemedim, gerek duymadım çünkü...
bi foto çekip whatsap profil fotosu yaptım...
yazdı hemen saçlar diye...
ben de kestirdim noldu dedim.
bana neden haber vermiyorsun neden bişeyden haberim olmuyor dedi.
ben de kusura bakma canım bundan sonra karşımdaki insana göre şekil alıyorum dedim..
bu karardan neden benim haberim yok zaten hiç bişeyi haber vermiyorsun su bu dedi.
bende beni aldatan bi insana neden herşeyimi haber vereyimki dedim.
hemen aradı kiminle aldatmışım ben seni benim neden haberim yok demeye başladı..
bende arkadaslarımın bana söylediklerini aynen anlattım.
sen beni tanımıyor musun? ilişkimizin başında sana ne söylediysem, sana nasılsam ben şimdide öyleyim. dedi...
ayşenin mesajlaşmaları hala duruyor ekran fotosunu gönderebilirim isterse dedi. fatmaya gelince o fatma arkadasına benim numaramı vermiş ben onunla görüşmüyorum bile dedi.
şu telefonu kapat ikisini de arayıp sövecem dertleri ne bunların dedi.... ben hayır bundan sonra ikisiyle de görüşmeyeceksin dedim. önce hayır arayacam gösterecem onlara dedi sonrasında tamam engelleyecem ikisinide dedi. bir daha birinin ağzına bakıpta beni suçlama. ben eskiden nasılsam öyleyim dedi....
telefonu kapattıktan sonra mesajlaşmaların fotosunu attı bana. arkadaşımın gönderdikleriyle foto da gördüklerim çoook değişiklerdi...
bu durumda elbette sevgilime inanmayı seçtim, ama bazı şeyleri netleştirmek için hala yüzyüze gelmeyi bekliyorum...
işte böyle oldu hanımlar o günden sonra da çok şükür iyiyiz...