Son görülme...

Zemo

Aktif üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
755
1.243
33
32
Kizlar herkese iyi geceler diliyorum öncelikle. Günümüz şartları WhatShapp instagram kullanmayan nerdeyse kalmadı. Dozunda kullanıldığı zaman seviyorum açıkçası. Bütün gün evin işi bebek derken zaten kullanmıyorum ama gel gelelim kızımı uyuttuktan sonra wp grubunda instagram da kesfette dolaşıp yatıyorum bende ama nedendir bilinmez herkese dert oldu. Kız geç oldu napiyon bu saatte whatsapp da filan. Kendimi sorgular oldum. Biri bir dert anlatınca aman şu milleti bırak diyor insan da olmuyor işte. Can sıkmaya yetiyor zaten. Neyse kızlar çok mu takiyorum acaba diye dertlesmek istedim.

:bicak: sosysal medyam yok.

wp da son online olma zamanin kilitli sende kapat. sen halinden memnunsan kimseyi irgalamaz

Bana da soran olmuştu. Çocuklar uyuyunca kendime zaman ayırıyorum diye cevap vermiştim.
Yanlış anlaşılacak birşey yok ki. Fesat olan konuşur

:bicak: sosysal medyam yok.

wp da son online olma zamanin kilitli sende kapat. sen halinden memnunsan kimseyi irgalamaz
Olmadığı da iyi bi yandan ama. Online olmayı kapatsam bile cevrimici olunca görünüyor

Olmadığı da iyi bi yandan ama. Online olmayı kapatsam bile cevrimici olunca görünüyor

sen onlara yazmadan fark ediyorlarsa baya bos insanlar. baska isleri gücleri yokmuymus???

Benim eşim gece vardiyalı çalışıyor bir kere sabah ezanı vakti bakmıştım watsaba öylesine arkadaşım sormuştu sabahın 5 inde girmişsin en son diye.. evet kocam işteydi fantazi yapalım dedik diye söyledim dahada sormaya cesaret edemedi:D:D (tabiki yok öyle birşey)

Ya ben mi cahilim

Sonuçta Watsap konuşma programı değil mi

Gece siz 3 te girseniz de en fazla yazılanları okursunuz kime ne hangi zamanda okuduğunuzdan

Lakin gece gece cevap yazarsanız şık olmaz uyurken tel bipleyip kalkmak hoş değil

Sizin özel hayatınızdan kime ne

Belki eşinle ayrı odalarda yatıp yazışıyorsun vs

Tersleyin olsun bitsin

Çok basit aslında kısaca sana ne deyip güleceksiniz diyenler kuduracak oldu bitti

Bazı insanlar hakkaten ilginç takıntı yapmışlar , benim bi kaç velim bakıyormuş, sanırım derste telefon kullanıp kullanmadığıma bakıyorlar , hatta bi tanesi yüzüme demişti en son sabah 5 de çevrimiçi olmuşsunuz demişti :)

Eee bunu yazanlar da o saatte sosyal medyada değil mi? Kendileri ne arıyor o zaman:))

Aynen o saate onlar ne yapıyor acaba ha dicekler son görülmeye baktı sabah ,benden başka işin yokmu uğraşacağın deseydiniz

Back
X