- Konu Sahibi pinkangell
-
Canım benim sana önerebileceğim şey öncelikle eşinle aranızda geçenleri annene anlatma senden daha çok üzülür annen.
Akrabalara göndermeme gibi bir durumu varsa bir müddet bekle baskı yapma sonra yavaş yavaş tatlı dille ağlamadan anlatmaya çalış.
ilk aylarda böyle çok sorunlar oluyor.
benim eşimde beni anneme göndermek istemezdi sırf bu yüzden evliliğim 6 ayında boşanacaktım ama biraz sustum felan şimdi bu konuda hiç kavga etmiyoruzz.
işte bu yaptığın hareketinde, eşininin üzerinde caydırıcı bir etkisi olmuşş.....
bravo.....bazen çok sevsende sen kimsinki beni ailemden uzaklaştırmaya çalışıyorsun düne kadar senmi vardın kardeşim diyip yumruğu masaya vurmak gerekiyor.....
üzüldüm canım..umarım en kısa zamanda sorunu çözersin.
eşinle aranda olumsuz yaşananları annene yansıtmamaya çalış..
sen eşinle iyi olursun ama annenin içinde kalır hep..akraba kısmına gelince benim eşimde akrabalarımla sık görüşmemden yana değildir,
annen baban kardeşin sadece gibi laflar söylerdi..ama tatlı dil ya hani yılanı deliğinden çıkarır zamanla aşıyorsun..sık boğaz etme eşini..
herkesin yetişme tarzı farklıdır..zamanla aşacağınızı düşünüyorum..
off canım yaa offfff.....
bukadar yapıyorvicdansızlık yapıyor seni ağlatıyor ve sen yatarken sarılarak yatıyosun...niye ?? insanlık sende kalsın diye......işte biz kadınlar bazen nerde nasıl davranacağımızı gerçekten bilmiyoruz.....
aslında senin ilgisiz alakasız davranman gerekiyordu...o sarılsa bile senin sırtını dönüp yatman gerekiyordu...böyle yaparsan hep bekler senden..
Eşiniz akrabalarınızdan ne gördü ki,
bu kadar kesin görüşmeyeceksin diyebiliyor??
sanırım kendi akrabalarından bir darbe yemiş ki akraba olayını sevmiyor sizinde başınıza çorap örerler diye korumaya alıyor yada kıskançlığından kimseyle paylaşmak istemiyor tamanen piskolojik derinlerde bir yarası var
Canım benim sana önerebileceğim şey öncelikle eşinle aranızda geçenleri annene anlatma senden daha çok üzülür annen.
Akrabalara göndermeme gibi bir durumu varsa bir müddet bekle baskı yapma sonra yavaş yavaş tatlı dille ağlamadan anlatmaya çalış.
ilk aylarda böyle çok sorunlar oluyor.
benim eşimde beni anneme göndermek istemezdi sırf bu yüzden evliliğim 6 ayında boşanacaktım ama biraz sustum felan şimdi bu konuda hiç kavga etmiyoruzz.
üzüldüm canım..umarım en kısa zamanda sorunu çözersin.
eşinle aranda olumsuz yaşananları annene yansıtmamaya çalış..
sen eşinle iyi olursun ama annenin içinde kalır hep..akraba kısmına gelince benim eşimde akrabalarımla sık görüşmemden yana değildir,
annen baban kardeşin sadece gibi laflar söylerdi..ama tatlı dil ya hani yılanı deliğinden çıkarır zamanla aşıyorsun..sık boğaz etme eşini..
herkesin yetişme tarzı farklıdır..zamanla aşacağınızı düşünüyorum..
bir şey görmedi akrabaya pek önem vermezler eşimin ailesinde ..benimde öle olmamı uzaklaşmamı istiyor
ya ona uyum sağlayacaksın yada o evden gideceksin bu savaşı kim kazanacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?