Son günlerde eşimle çok sık tartışır olduk..


evet çok akıllı.hiç bişeyi de asla unutmaz yeri gelince yüzüne vurur.
 

evet üzerimde baskı yapmaya benim sözümü dinleyeceksin modunda
 
Evlenmek böyle birsey iste. Yani sorumluluk, disariya karsi itibar ( yani agirbaslilik ), ve artik ne yasanacaksa o evlendigin insanla olur. Eger mutlulugu disarida ariyorsan bu isde bir yanlislik var demektir.
Ne güzel iste ailene gideceksin arkasindanda onun ailesine gidecksin. Akrabalarda seni cok seviyorlarsa gelirler seni babnin evinde ziyaret ederler yine eglen yine gül.
Esin sadece onlara gitme diyor gidersen anneme git diyor, gerisi zaten annene ve babana izin veriyor. Daha ne olsun?
 
eşin kimseye güvenemiyordur. şöle tvdeki kötü olayları gördükçe bazen güvenememek normal gibi geliyor. ama her insan aynı değil. sen yinede eşinin arkasından iş çevirme. güzellikle halletmeye çalış. sonra alışacaktır. ama kendini ezdir yada herdediğini he de anlamında değil tabi. bence erkekler evin reisi olmayı çok istiyor. bırakın bence evin reisi olsun ama sizin elinizde ipler olsun delikafadulden.
 

çok yapıcı konuşuyorsunuz.ne güzel bir gün bende böle olgunlaşıp ilerde bende baskalrına yol göstereceğim.siz hiç olmaz yoldan güzel bi açıdan bakıyorsunuz.ne güzel
 

ipleri nasıl elimde tutabilirim..evin reisi olsun tamam bişey demiyorum ama ipler nasıl elimd eolucak..
 
Bak canim, ben doguluyum, esim Istanbullu. Tabiki bende ailemde cok sevilen samata bir kizdim, kuzenlerimle yemin ediyorum 20 yasimi gecmistim hala yerlerde ciddi ciddi güresir, tekme tokat karete yapar ne bileyim iste kardesce eglenirdik, Yeri gelir toplanir gezerdik falan. Ama tabiki bu cok samimi durumlarimiz onlarin ailesinde yoktu. Biz büyük aileydik. onlar ise kücük aile. Amcalari falan vardir hep mesafelilerdir.
Banada ilk basta zor geldi, ama ben esime cok asiktim ( halada öyle ) cünkü esim gercekten dogrulari cok iyi gören bir insandir, agirbaslidir, ciddidir, neyse derken yavas yavas bende esim gibi oldum ve iyikide olmusum diyorum cünkü o kuzenlerimde evlendi onlarin karilari beni istemediler. sacma sapan seyler.
Sonucta herkes evleniyor, o güzelim günler kayboluyor.
 

bende eskişehirdeyim
 

ben katılamıyorum ..bu anlattıgınız sey evlılık olamaz evlılık hayatınızı bır baska kısının hayatına endekslemekten ıbaret degıldır.evlılıklerde karsılıklı uyum anlasma olur.ben ıstemıyorum yapamazssın gıdemezsın..tarzı konusmalarda da sevgı saygı anlayıs goremıyorum acıkcası.bu olsa olsa egemenlık kurmaktır.
 
Allah allah!!
Akrabalarınızla ne lıp veremediği var ki böyle sinirlerinizi yıpratıyor??
Eşinizle yaşadıklarınızı annenize anlatmayın,hem uzakta hem de çok üzülür anneler dayanamazlar böyle durumlara bilirsiniz.
Ama bu kadar despotluğu neden yapıyor eşiniz anlayamadım doğrusu!!!
En iyisi sert olun gözyaşlarınızı göstermeyin...
Kuzenlerinize de mi karışıyor ???
 
Son düzenleme:

Evlenmek böylemi nasılya.
Annenle babanla görüşmene izin veriyor ya daha ne bekliyorsun inanamıyorum bu yoruma..
Eskidenmiş öyle erkeğe itaat.Akraba bunlar ya onlarla görüşülmiyecekte kiminle görüşülecek.
 
ipleri nasıl elimde tutabilirim..evin reisi olsun tamam bişey demiyorum ama ipler nasıl elimd eolucak..

sevecenlikle güzellikle. tatlı dille. zaten eşin seni seviyor. ama birazda tek başına akrabalara gidip gelmen biraz garip oluyor. diğer arkadaşların dediği gibi gelsinler annenin babanın evinde görsünler seni.
 

orası öle ama zor geliyor insana üzülüyor.insan istiyor oda anlayışlı olsun ağır başlı değil olgun olsa bi yolunu bulur üzülme ağlama der.ağlamaktan üzüntüden midem kasıldı resmen demedi hiç aşkım ne olurartık ağlama demedi ya.ben yine sareıldım ona 3 günlük dünya için üzme beni dedim
 
Pinkangellim seni buradan cok öpüyorum, simdi isim var cikacagim, sadece sakin ha sakin esinin kalbini kirma derim. Neticede akrabalarini ara önceden deki, ben geliyorum babamin evinde bulusalim. Yine orda istedigin gibi eglen kime ne?
Ama esinin hep arkasinda ol, o senin artik kocan, bir bildigi vardir inan. Annenede deki, hersey iyi sakin üzülme annem de , ama gercektende üzülecek bir durum yokki ortada.
Seni cok seven bir esin var, inan ailesine bile yollamayanlar var, birde onlarin derdini dinle, benimki neymiski diyeceksin.
Sen akilli birisisin belli, ne demek istediginide cok iyi anladim ama inan gercekten esin dogrulari söylemis.
 

burada bir hikaye okumuştum. kuzeni tarafından taciz edilen bir bayanın yazdıkları....

eşi karşı tarafı bilmeden tanımadan nasıl güvenebilirki başkasına. sorun şu anki yaşadığımız zamanla alakalı. eskisi gibi herkez birbirine güvense. bence eşide akrabalarına gidip gelmesine birşey demezdi..
 
sevecenlikle güzellikle. tatlı dille. zaten eşin seni seviyor. ama birazda tek başına akrabalara gidip gelmen biraz garip oluyor. diğer arkadaşların dediği gibi gelsinler annenin babanın evinde görsünler seni.

tek basıma değil .ben annemde kalınca ailece gideriz amcamlara falan...tek bende gitmemki.bide benden buyuk insanlar onlar benden beklerler.
 
daha yeni evliyken , bunlari yasamaniz cok aci, gecmis olsun.
benimde bir arkadasim var , esi istemezmis ailesine gitmesini, fakat nasil cozdulerse artik hersey yolunda, ve suanda sanirim 10yildir evli. konusarak halledebilirsin, karsiniza alin, acik acik konusun, uzuldugunuz noktalari anlatin.
benim esimde evlendigimizde ''eger SIKILirsan evde (esim isteyken) ,annenlere git, ama artik evliyiz canim, SIKca gitmen gerekmiyor zemuszemus '' tamamen iyi niyetli bir sekilde , problem yaptim dersem esime haksizlik etmis olurum, hicbir zaman sorun teskil etmedi :asigim: fakat sizde goruyorumki sizi aglatmis bu durum....esiniz sogukkanliligini muhafaza etmis.
muhakkak konusmalisiniz, eminim sizin bu konuda bu denli uzgun oldugunuzu gordugunde oda pisman olup ,hatasini anlayacaktir..
evliliginizin baslarinda bunlari yasamissiniz, bunlarin devami gelecek diye birsey yok , halledilmeyecek bir durumda degil kanimca, ama adam akilli konusmaniz sart. sizinle evlendigine gore sizi cok seviyor, ciddi ciddi bu durumun sizi ne kadar etkiledigini gormesi lazim , hissettirmeniz gerekiyor...
gecmis olsun canim.:teselli:
 

eşimde bana işte akrabanla samimi olma dedi.samimisimi var bunun akraba yani
 
akrabalarımla görüştürmüyorlar ya bu ne allahım ya!!siz eşinizle evlenirken nasıl karakterde bir insan olduğunu bilmiyor muydun allah korusun ya benim eşim görüştürmese neyaparım bilmiyorum ama asla kabul edilir bir durum değil ama bencede annene anlatma yazık kadına ya
 

o taciz durumları istisnai durumlar.Ozaman kimseyle görüştürmesin eve kapatsın.Akrabasına güvenemeyen arkadaşa hiç güvenmez.Dışarıda salmasın.Mazallah tacizcisi var tecavüzcüsü var.Lütfen yapmayın böyle ya.Akraba bu kuzen kardeş.Benrahatsız olmuyorsam eşim bana güvenmeli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…