- Konu Sahibi pinkangell
-
Belliki daha gencsin, hayati yeni ögreniyorsun, ama inan bunda ne var?
senin akrabalarin gelir seni annenin ve babanin evinde seni ziyaret ederler.
Birde onun acisindan bak olaya, senin artik agirbasli olmani istiyor gibi. Artik eskisi gibi olmasi zor olaylarin.
Bekar olsan istedigini yaparsin, ama evli oldugun icin ya senin ailen yada onun ailesi olur.
Inanki ben var cok modern düsünen, sakin kendinizi erkeklere ezdirmeyen diyenlerdenim ama senin konun ayri, esine saygini göster lütfen, akilli adammis. Belli.
Görüştürülmeyen siz.. Saatlerce ağlayan siz..
Ağladığınız halde genede tek başına kala siz..
Ama gene de sarılan sizsiniz. Neden?? Neye yaradı o kadar kendinizi heba etmeniz? Hiç..
Eşiniz görüşmeyecek diyor ve siz de buna boyun eğiyorsunuz. Niye uyan tarafsınız?
Görüşeceğim diyin sizde o zaman.
Herşeyden öte eşiniz sizin üzerinizde böyle bir baskı kurma yüzünü bulabildiyse yüzünüz çok yumuşaktır bence.
Son olarak; annenize kocanızla olan sorunları anlatmayın.
Evlenmek böyle birsey iste. Yani sorumluluk, disariya karsi itibar ( yani agirbaslilik ), ve artik ne yasanacaksa o evlendigin insanla olur. Eger mutlulugu disarida ariyorsan bu isde bir yanlislik var demektir.
Ne güzel iste ailene gideceksin arkasindanda onun ailesine gidecksin. Akrabalarda seni cok seviyorlarsa gelirler seni babnin evinde ziyaret ederler yine eglen yine gül.
Esin sadece onlara gitme diyor gidersen anneme git diyor, gerisi zaten annene ve babana izin veriyor. Daha ne olsun?
eşin kimseye güvenemiyordur. şöle tvdeki kötü olayları gördükçe bazen güvenememek normal gibi geliyor. ama her insan aynı değil. sen yinede eşinin arkasından iş çevirme. güzellikle halletmeye çalış. sonra alışacaktır. ama kendini ezdir yada herdediğini he de anlamında değil tabi. bence erkekler evin reisi olmayı çok istiyor. bırakın bence evin reisi olsun ama sizin elinizde ipler olsun delikafadulden.
eşin kimseye güvenemiyordur. şöle tvdeki kötü olayları gördükçe bazen güvenememek normal gibi geliyor. ama her insan aynı değil. sen yinede eşinin arkasından iş çevirme. güzellikle halletmeye çalış. sonra alışacaktır. ama kendini ezdir yada herdediğini he de anlamında değil tabi. bence erkekler evin reisi olmayı çok istiyor. bırakın bence evin reisi olsun ama sizin elinizde ipler olsun delikafadulden.
Evlenmek böyle birsey iste. Yani sorumluluk, disariya karsi itibar ( yani agirbaslilik ), ve artik ne yasanacaksa o evlendigin insanla olur. Eger mutlulugu disarida ariyorsan bu isde bir yanlislik var demektir.
Ne güzel iste ailene gideceksin arkasindanda onun ailesine gidecksin. Akrabalarda seni cok seviyorlarsa gelirler seni babnin evinde ziyaret ederler yine eglen yine gül.
Esin sadece onlara gitme diyor gidersen anneme git diyor, gerisi zaten annene ve babana izin veriyor. Daha ne olsun?
ipleri nasıl elimde tutabilirim..evin reisi olsun tamam bişey demiyorum ama ipler nasıl elimd eolucak..
Bak canim, ben doguluyum, esim Istanbullu. Tabiki bende ailemde cok sevilen samata bir kizdim, kuzenlerimle yemin ediyorum 20 yasimi gecmistim hala yerlerde ciddi ciddi güresir, tekme tokat karete yapar ne bileyim iste kardesce eglenirdik, Yeri gelir toplanir gezerdik falan. Ama tabiki bu cok samimi durumlarimiz onlarin ailesinde yoktu. Biz büyük aileydik. onlar ise kücük aile. Amcalari falan vardir hep mesafelilerdir.
Banada ilk basta zor geldi, ama ben esime cok asiktim ( halada öyle ) cünkü esim gercekten dogrulari cok iyi gören bir insandir, agirbaslidir, ciddidir, neyse derken yavas yavas bende esim gibi oldum ve iyikide olmusum diyorum cünkü o kuzenlerimde evlendi onlarin karilari beni istemediler. sacma sapan seyler.
Sonucta herkes evleniyor, o güzelim günler kayboluyor.
Evlenmek böylemi nasılya.
Annenle babanla görüşmene izin veriyor ya daha ne bekliyorsun inanamıyorum bu yoruma..
Eskidenmiş öyle erkeğe itaat.Akraba bunlar ya onlarla görüşülmiyecekte kiminle görüşülecek.
sevecenlikle güzellikle. tatlı dille. zaten eşin seni seviyor. ama birazda tek başına akrabalara gidip gelmen biraz garip oluyor. diğer arkadaşların dediği gibi gelsinler annenin babanın evinde görsünler seni.
burada bir hikaye okumuştum. kuzeni tarafından taciz edilen bir bayanın yazdıkları....
eşi karşı tarafı bilmeden tanımadan nasıl güvenebilirki başkasına. sorun şu anki yaşadığımız zamanla alakalı. eskisi gibi herkez birbirine güvense. bence eşide akrabalarına gidip gelmesine birşey demezdi..
burada bir hikaye okumuştum. kuzeni tarafından taciz edilen bir bayanın yazdıkları....
eşi karşı tarafı bilmeden tanımadan nasıl güvenebilirki başkasına. sorun şu anki yaşadığımız zamanla alakalı. eskisi gibi herkez birbirine güvense. bence eşide akrabalarına gidip gelmesine birşey demezdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?