- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi pinkangell
-
Onlar vermeyebilir ama sizede saygı duymaları şart.
insanın ailesi gibi var mı ya.inanın bir anlam veremedim.
kendileri görüşmeyebilir ama sizi bu anlamda engellemeleri
hiç mantıklı gelmedi.kesin vardır altında birşey..
o zaman sizde onun ailesine gitmeyin,kabul eder mi eşiniz??
Canim ya sen niye evlendinki?
Ailenle akrabalarina, kuzenlerinle biraz daha yasasaydin hayatini, koca her zaman bulunurdu neticede.
Evlenmek demek yeni bir aile kurmak demek, hem evliligi hemde gencligimdeki özgürlügümü ayni anda yürüteyim diyorsan, orada yanildin canim.
Annenide üzme fazla bence, evlenmeyi bilen, savasmayida bilecek, kadincagiz sana ne yardim edeblirki.
Madem konusmak dertlesmek istiyorsun git derdini bir evli arkadasina anlat ondan akil al. Ama anneleri katmayin araya ya, yazik ya, hicmi acimiyorsun onada? bak kalp carpintisi bile baslamis kadinda, sanki sizi dogurup büyütmeleri yetmiyormus gibi birde sizler evlendikten sonra dertlerinizi cekiyorlar.
Her kim ise ailesini kendi yuvasindan daha önemli tutuyorsa bence bu gibi insanlar evlenmemeli, veya evlenmeyi ne zamanki hazir hissediyorsao zaman yapmali.
Cocuk oyuncagimi bu?
asla kabul etmez.ailesine gitmesem terbiyesizlik olarak söler.ve yarın eşim almanyaya gidicek iş için.beni istanbula bırakıcak.ailesine.sonrada ordan ailemde kalcam.bu sabah dediki istedğin kadar kal annende ama annenler akrabalarınıza giderse sen taksiye bin annemlere git dedi.bu nasıl adalet
Cok dogru bir adalet, madem seni cok seviyorlarsa akrabalarin ve kuzenlerin gelir senin anne ve babanda seni ziyret ederler. Tas yerinde agirdir. Esin seni emin ellerde bilmek istyir yani ya senin annende yada kendi annesinin yaninda. Cok dogru.
Cok akilli bir esin varmis, takdir ettim.
Baskın olma çabaları sanırım.
eşiniz emredecek,sizde tamam diyeceksiniz.
zor durum ama tavrınızı koyun bence.
sen olsan uyum sağlarmıydın cnm.yani butun akrabalarını silermiydin.ne bayramda ne seyranda görmeyeceksin.gitmicen ailenle bile...kabullenemiyorum ya
annene olayları anlatman kötü olmuş. sen sorunları unutsanda, annen hiç birzaman unutmayacak. iyi olduğunuzda da acaba kızımı üzüyormu diye düşünüp hastalanacak. kimsem yok diyorsun. zor bir durum. ama bak forumda herkez yardım için sana tavsiyelerde bulunuyor. burada anlat derdinii. akraba konusunda sorun yaşamışa benziyor eşin. her insanın kötü olmayacağını anlatmaya çalış. ama kızarak değil güzellikle. görüşmek istediğin kişilerin iyi yönlerini anlatarak işe başla. yavaş yavaş alışmasını sağla ve birazda sabırlı ol canım.
onu annesine şikayet et şöyle ölümde düğünde akrabalarla olur de annesi beynine girsin baktın olmuyor kesin kararlar al seninle bu evlilik olmayacak de onu terk et seni seviyorsa sana ve isteklerine boyun eğecektir kimse kimsenin kölesi değildir piskolojinin bozulmasını istemem gereken neyse yap gecikme
Senin esinin karekteri benim esime benzedigi icin gercekten anliyorum seni.
Ama inan dogru diyor. Sakin ona haber vermden arkasindan is cevirme, kiyametler kopar benden demesi, anladigim senin esinde benim esim gibi dogrucu bir tip.
Belli seni cok seviyor, ama emin ellerde olmani istedigi icinde sadece ailelere izin veriyor.
enim esim beni ilk seneler kuzenlerimden beni kiskanirdi, zamanla azaladi bu.
Ama seneler sonra anladimki esim dogru söylemis, iyikide onu dinlemisim diyorum simdi.
O kim oluyorda senin akrabalrınla görüşmeni engelliyor?
Eş de bi yere kadar. Görüştürmüyormu, bende onun akrabalarıyla görüşmem.
Öyle şey mi olur ya, görüşemezsin dicek bende görüşmicem.
Eş ise saygı bekliyorsa, kendide saygı gösterecek.
Saygısızlıktan başka bişey değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?