Son günlerde eşimle çok sık tartışır olduk..

Canim ya sen niye evlendinki?
Ailenle akrabalarina, kuzenlerinle biraz daha yasasaydin hayatini, koca her zaman bulunurdu neticede.
Evlenmek demek yeni bir aile kurmak demek, hem evliligi hemde gencligimdeki özgürlügümü ayni anda yürüteyim diyorsan, orada yanildin canim.
Annenide üzme fazla bence, evlenmeyi bilen, savasmayida bilecek, kadincagiz sana ne yardim edeblirki.
Madem konusmak dertlesmek istiyorsun git derdini bir evli arkadasina anlat ondan akil al. Ama anneleri katmayin araya ya, yazik ya, hicmi acimiyorsun onada? bak kalp carpintisi bile baslamis kadinda, sanki sizi dogurup büyütmeleri yetmiyormus gibi birde sizler evlendikten sonra dertlerinizi cekiyorlar.

asla kabul etmez.ailesine gitmesem terbiyesizlik olarak söler.ve yarın eşim almanyaya gidicek iş için.beni istanbula bırakıcak.ailesine.sonrada ordan ailemde kalcam.bu sabah dediki istedğin kadar kal annende ama annenler akrabalarınıza giderse sen taksiye bin annemlere git dedi.bu nasıl adalet

Her kim ise ailesini kendi yuvasindan daha önemli tutuyorsa bence bu gibi insanlar evlenmemeli, veya evlenmeyi ne zamanki hazir hissediyorsao zaman yapmali.
Cocuk oyuncagimi bu?

Görüştürülmeyen siz.. Saatlerce ağlayan siz..
Ağladığınız halde genede tek başına kala siz..
Ama gene de sarılan sizsiniz. Neden?? Neye yaradı o kadar kendinizi heba etmeniz? Hiç..
Eşiniz görüşmeyecek diyor ve siz de buna boyun eğiyorsunuz. Niye uyan tarafsınız?
Görüşeceğim diyin sizde o zaman.
Herşeyden öte eşiniz sizin üzerinizde böyle bir baskı kurma yüzünü bulabildiyse yüzünüz çok yumuşaktır bence.
Son olarak; annenize kocanızla olan sorunları anlatmayın.

arkadasım okadar haklısınki.ben neden evlendimki.zaten doyamadım anneme babama.çok özlüyorum onları..ama artık yapcak bişey yok.katlanıcam napabilirim baska sansım yok.yada haber vermicem görüştüğümü doğrumu haber vermemem ??onada bi kıyamet kopar kesin

Cok dogru bir adalet, madem seni cok seviyorlarsa akrabalarin ve kuzenlerin gelir senin anne ve babanda seni ziyret ederler. Tas yerinde agirdir. Esin seni emin ellerde bilmek istyir yani ya senin annende yada kendi annesinin yaninda. Cok dogru.
Cok akilli bir esin varmis, takdir ettim.

Her kim ise ailesini kendi yuvasindan daha önemli tutuyorsa bence bu gibi insanlar evlenmemeli, veya evlenmeyi ne zamanki hazir hissediyorsao zaman yapmali.
Cocuk oyuncagimi bu?

en bastan söyleseydi.bu evlilik olurmuydu hayır asla.benim suçum yok burda.kendisi 29 30 yasında ama düşünceleri fikirleri çocuk gibi ya

Baskın olma çabaları sanırım.
eşiniz emredecek,sizde tamam diyeceksiniz.
zor durum ama tavrınızı koyun bence.

tamamen klasık bır erkek davranısı.evlılıgın ılk zamnaları hep böyle oluyor(mus).erkek evın reısı oldugunu ispat etmeye calısır baskın olabılmek ıcın hanı kımın borusu ötüyor olayı vardır .işte o hesap .. kadının tum sosyal alanlarını kısıtlar.maalesef yenı evlenen bırcok bayan da bu duruma maruz kalıyor.nedense de butun dertlerı kızın aılesı akrabaları ıledır bu erkeklerın.hep bı soguk mesafelı yaklasırlar.hep de kendı aılelerıne yanastırmaya ugrasırlar.ama zamanla alısılıyor bu duruma.iki tarafta öğreniyor nasıl davranılması gerektıgını.merak etme esin zamanla daha da yumusar bu konuda bence.

ailemii görme hakkım olduğu kadar akrabalarımı görme hakkım neden yok neden doğru adalet.gercekten haklı mı eşim ????

Senin esinin karekteri benim esime benzedigi icin gercekten anliyorum seni.
Ama inan dogru diyor. Sakin ona haber vermden arkasindan is cevirme, kiyametler kopar benden demesi, anladigim senin esinde benim esim gibi dogrucu bir tip.
Belli seni cok seviyor, ama emin ellerde olmani istedigi icinde sadece ailelere izin veriyor.
enim esim beni ilk seneler kuzenlerimden beni kiskanirdi, zamanla azaladi bu.
Ama seneler sonra anladimki esim dogru söylemis, iyikide onu dinlemisim diyorum simdi.

annene olayları anlatman kötü olmuş. sen sorunları unutsanda, annen hiç birzaman unutmayacak. iyi olduğunuzda da acaba kızımı üzüyormu diye düşünüp hastalanacak. kimsem yok diyorsun. zor bir durum. ama bak forumda herkez yardım için sana tavsiyelerde bulunuyor. burada anlat derdinii. akraba konusunda sorun yaşamışa benziyor eşin. her insanın kötü olmayacağını anlatmaya çalış. ama kızarak değil güzellikle. görüşmek istediğin kişilerin iyi yönlerini anlatarak işe başla. yavaş yavaş alışmasını sağla ve birazda sabırlı ol canım.

sen olsan uyum sağlarmıydın cnm.yani butun akrabalarını silermiydin.ne bayramda ne seyranda görmeyeceksin.gitmicen ailenle bile...kabullenemiyorum ya

onu annesine şikayet et şöyle ölümde düğünde akrabalarla olur de annesi beynine girsin baktın olmuyor kesin kararlar al seninle bu evlilik olmayacak de onu terk et seni seviyorsa sana ve isteklerine boyun eğecektir kimse kimsenin kölesi değildir piskolojinin bozulmasını istemem gereken neyse yap gecikme

evet sanırım herseyden önce sabretmem gerekiyor

annesi oğlunu tutar hep anlatsamda onun yanında olur buna eminim.

Belliki daha gencsin, hayati yeni ögreniyorsun, ama inan bunda ne var?
senin akrabalarin gelir seni annenin ve babanin evinde seni ziyaret ederler.
Birde onun acisindan bak olaya, senin artik agirbasli olmani istiyor gibi. Artik eskisi gibi olmasi zor olaylarin.
Bekar olsan istedigini yaparsin, ama evli oldugun icin ya senin ailen yada onun ailesi olur.
Inanki ben var cok modern düsünen, sakin kendinizi erkeklere ezdirmeyen diyenlerdenim ama senin konun ayri, esine saygini göster lütfen, akilli adammis. Belli.

O kim oluyorda senin akrabalrınla görüşmeni engelliyor?
Eş de bi yere kadar. Görüştürmüyormu, bende onun akrabalarıyla görüşmem.
Öyle şey mi olur ya, görüşemezsin dicek bende görüşmicem.
Eş ise saygı bekliyorsa, kendide saygı gösterecek.
Saygısızlıktan başka bişey değil bu.

işte tam aynısı kuzenlerimden kıskanıo erkek kuzenlermden.bukadar benzerlik olurr.siz ne yaptınız sabırmı ettiniz????

eşim zaten akraba bağları kopuk amcalarıyla falan görüşmüyorlar.öyle şeylerle ilgisi yok aynısı bendede olsun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…