- Konu Sahibi flower_rose
-
Çok teşekkür ederim. Bu saatte desteğiniz için. haklısınız vesvese yaptım iyice. Bir de aslı olup olmayan haberler var ortalıkta. o hastaneye gitmeyin buna gitmeyin Allah korusun. Çok teşekkürler. Gerçekten mesajınız iyi geldi bana.Lütfen sakin olun. Diyaframdan nefes alın. Umuyorum iki doz içmemişsinizdir. Ve haberleri takip etmeyi bırakın paniğinizi yükseltmekten başka bir işe yaramaz. Dr. Yavuz Dizdarın bu virüs işe ilgili açıklamalarını izleyin. Şuan bu durumunuz aşırı kaygıdan kaynaklanıyor. Kaygınızı azaltmaya çalışın. Ve tevekkül edin. Önlem alınır gerisi Allahın takdiri bu kadar hayatınızı zehir etmeye gerek yok. Sağolsun medya virüsten değil ama panik ataktan insanları götürecek.
Çok teşekkür ederim. Bu saatte desteğiniz için. haklısınız vesvese yaptım iyice. Bir de aslı olup olmayan haberler var ortalıkta. o hastaneye gitmeyin buna gitmeyin Allah korusun. Çok teşekkürler. Gerçekten mesajınız iyi geldi bana.
ne güzel. ben de çok taktım şu ara. müthiş bir gündem takip etme durumum da var maalesef. annemin üzerine titriyorum. ama ben üsteledikçe tersini yapıyorValla ben anksiyete sebebi ile ilaç kullanıyorum 1.5 aydır.
Şu an dünya umrumda değil.
Acayip iyi denk geldi bu ilaç olayı.
Şu an kesin karantinaya almıştım ailemi falan.
Şu an hijyene dikkat edelim çok kalabalıklara karismayalim modundayım.
Umarım modum değişmez.
haklısınız bir müddet izlememe kararı aldım. yoksa kafayı yiyeceğim. tek haber de değil üstelik tartışma programı her şeyi izler oldum Allah sonumu hayır etsin.Haber takip etmeyi bırakın lütfen. Hem nasıl tahammül edebiliyorsunuz izlemeye? Ben yıllardır haber bülteni izlemiyorum. Arada bir denk geliyorum. O nasıl bir üslup o nasıl bir gevezelik o nasıl bir saçmalıktır.
çok teşekkür ederim haklısınız biraz kulakları tıkamakta yarar var. yoksa mahvolcam.Canım ya. Tedbirimizi alıyoruz takdir Allahın. Haberlere ve kötü yorumlara bakmayın. Hastalığa karşı önlemler var. Hepsini uyguluyoruz. Bu virus tabii ki kötüdür ama medyanın bizlere aktardığı sanki amansız bir hastalık gibi. İyileşen sayısı çok yüksek. Önlemini almak bizim elimizde. Elimizden gelen birşeyler var. Korkmayın ve kendi kendinizi doldurmayın. Vesveselere kapılmayın.
zaten anneme bulaştırırım diye korkuyorum. bakalım artık çıkmaz inşallah. ben evde yokken mutlaka çıkıyorduAnnene söyle evde dursun kalabalığa girmesin bir ihtiyaç olunca sen al gel. Zaten gençler çabuk atlatıyor kendin için değil annen için endişelen. 43 yaşındaki koreli kadın evde kendi kendine iyileşmiş
çok teşekkürler pozitif yorumunuz için.Lütfen haber kanallarından uzak durun kendinize odaklanın başkalarının başına geldiği için ister istemez empati yapıp başıma ya gelirse diye korku içinde yaşıyoruz paronoyaklaşıyorz hiç bir şekilde sosyal medyadaki haberlerdende televizyondaki haberlerdende uzak durun korka korka ne kadar yasayacagizki ? Sakin olun pozitif düşünün herşey güzel olacak inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?