son günlerin olay ATATÜRK videosu!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
son günlerin olay videosu!!!

daha önce engellenmeye çalışılan ATATÜRK videosu tekrar you tube da..2 bölümden oluşan görüntüler tek kelimeyle muhteşem ve gurur verici...

mutlaka izleyin...

[youtube]7l0cOa62Wig[/youtube] [youtube]pYhyodP2e50&mode=related&search=[/youtube]

Link Silinmiştir.
ATAM ÖYLE BİR IŞIK YAKTINKİ BİZE GÜNEŞİN NURU SÖNER DE O ATEŞ SÖNMEZ...!!! SÖNMEYECEK DE...!!!

AYDINLIK GÖZLERİNİ VE DAMARLARIMDAKİ ASİL KANI KENDİMDE, RUHUMDA HİSSEDEREK SELAMLAMAK İSTİYORUM.
Ölmeyecek, öldürülemeyecek kadar büyüksün Mustafa Kemal'im...
Öldüremediler, öldüremeyecekler,
ne seni ne de eserlerini...
ÖLÜMSÜZSÜN!...

Rahat Uyu ATAM.

ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR !!!​
Link Silinmiştir.

Bir kez daha hayran kaldım.

Denizden canım çok güzel yazmışsın. Alacağın var
.

Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasında emeği geçen en büyük insan ruhun şad olsun seni hiç unutmayacağız
teşekkürler minerwa güzel paylaşımdı

yarin gunduz oturup bastan soona izliyicem... paylasim icin tskurler minerim a.s.

Bizimlede paylaştığınız için teşekkürler harikasınız..

rica ederim...

gerçekten herkesin izlemesi gerekiyor...ben oğlumla birlikte izledim ve inanın müthiş bir gurur kaynağıydı...

tüm kalbimle katılıyorum

cok duygulandım tesekkurler canım sevgiler

sadece izlemek değil,izlemek istemeyen yada izlenmesine engel olanlarında gözlerine soka soka izletmek lazım...

yabancı devlet adamları bile yıllardır kendisine hayranlıklarını sürekli ifade ederken bizim devlet adamlarımız yerin dibine sokmak için yırtınıyorlar.ama bu millet yırtar onları.
kolay alınmadı bu vatan.

ATAM İZİNDEYİZ,TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK İLKELERİNİN BEKÇİSİYİZ.

Çok güzel Minerwa bu vatan ona minnettar.İzlerken çok üzüldüm.Bu ülke ne zorlu günlerden bugünlere gelmiş Mustafa Kemal Atatürk sayesinde.Rahat uyu Atatürk.Rahat uyu.

Yeri doldurulamiyacak bir lider....paylasimin icin sagol....

Minervacım harika bir paylaşımdı .Teşekkürler .Denizede katılmamak mümkün değil .Atatürk ölmedi ,ölmemeli ,öldürmemeliyiz .

minerwa bizimle paylaştığın için teşekkürler canım.

duygulanmamak elinde değil insanın, teşekürler minerva.,
ayrıca denizden gibi gençlerimiz olduğu müddetce atamız rahat uyuyacaktır. bu denizdenea.s.

EMEĞİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK MİNERWACIMa.s. ZATEN ATAMI HER GÖRDÜĞÜMDE İÇİM KAYNIYOR,BURNUM SIZLIYOR,AĞLAYARAK SEYRETTİM...TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER...BİZE DÜŞEN O'NUN HATIRASINI VE ESERLERİNİ KORUMAK...HER ZAMAN SÖYLEDİM TEKRAR SÖYELEYECEĞİM O'NA DİL UZATAN HAİNLER ACABA O OLMASAYDI BABALARININ KİM OLDUĞUNU BİLEBİLECEKLERMİYDİ ACABA? BİR MİLLETİN GEÇMİŞİNİ,GELECEĞİNİ,NAMUSUNU,HAYATINI KURTARDI, ÖDÜLÜ NANKÖRLÜK OLMAMALI!!!!!

teşekkür ederim arkadaşlar...ama gerçekten izlenmesi ve çocuklarımıza izletilmesi gereken ; çok hoş hazırlanmış bir film bu...ATA ' mızla her zaman gurur duyuyoruz ve sonsuza kadar da gurur duyacaz...çünkü bu ülkeye onun gibisi bir daha gelmedi malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…