- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Ağlama krizleri içimden ağlıyorum resmen bir tek banamı oluyo diyodum bende iki hafta oldu doğuralı çok zorlanıyorumValla bekle bekle ne kadar gerilmişim canım ya çok şükür doğdu da yarım ayı geçti bilelohusalık iyi gidiyo canım arada bir ağlayasım geliyo ama o kadarı normaldir herhalde:) Tek başıma olmamın etkisidir biraz da
Memeyi mi tutamıyo acaba kuzum emmeyince sakinleşmez de hemen . İnşallah biran önce normale döner . Ağlayınca da insan ne yapacagını şaşırıyoBenmde oğluşum 12 günlük oldu ama geceleri çok aglıyo emmiyoda çok zorlanıyorum
Hepsi geçip gitcek kuzum ben hep öyle düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi . Bi bakmışız yürümüşler bü bakmışız koşmuşlarAğlama krizleri içimden ağlıyorum resmen bir tek banamı oluyo diyodum bende iki hafta oldu doğuralı çok zorlanıyorum
Evet memeyi tutmuyo deneyince ya ağlama krizlerine giriyo yada uyuyo ordaMemeyi mi tutamıyo acaba kuzum emmeyince sakinleşmez de hemen . İnşallah biran önce normale döner . Ağlayınca da insan ne yapacagını şaşırıyo
Bende kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorum ilk iki ay zorlanırsın sonra düzene girer diyo herkes bende heycanla o günlerin gelmesini bekliyorumHepsi geçip gitcek kuzum ben hep öyle düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi . Bi bakmışız yürümüşler bü bakmışız koşmuşlar
Allah yardımcın olsun canım.Sağlıkla al kucağına inşallah.Kızlar benim de eli kulağında dua edin olur mu
Aynen zaten eşim gelene kadar dursun diye uğraşıyorum :))) havalar çok sıcak biten dert oAyyy senin yanında bi kuzun var canım en azından :) beklemek daha kolay olur :) hayırlısıyla sen de alırsın kucağına az kaldı :)
Benimde ilk doğumumda o sorunum vardı zor bela tutturduk inşlh tutar canım yaEvet canm göhüs ucum küçük oda hiç çabalamıyo tutmak için malesef :-(
Tabi canım o kadar olsun artık :) birilerinin olup herseye karışmasındansa yalnız ol daha iyi zatenValla bekle bekle ne kadar gerilmişim canım ya çok şükür doğdu da yarım ayı geçti bilelohusalık iyi gidiyo canım arada bir ağlayasım geliyo ama o kadarı normaldir herhalde:) Tek başıma olmamın etkisidir biraz da
Canım ben 30. Haftada başlamıştım kullanmayaGöğüs ucu kremini doğumdan ne kadar önce kullanmaya başlamak gerekir ?
O da doğru canım habire müdahale eden insanlar olsa etrafımda çok zor olurdu benim için. Zaten kalabalığa pek tahammülüm yokTabi canım o kadar olsun artık :) birilerinin olup herseye karışmasındansa yalnız ol daha iyi zaten
Hiç yara olmadı demi? Ben bu hafta alacağım ama göğüs ucu uyarmak doğum sebebi vs diyorlar korktum bende 30 da başlayacağım günde kaç kez sürülüyorCanım ben 30. Haftada başlamıştım kullanmaya
Çok şükür olmadı kuzum yara. Doğum sebebi olsa ben doğururdum canım ya bekle bekle gelmedi biliyosun. Ben günde 1 kez sürüyodum duştan sonraHiç yara olmadı demi? Ben bu hafta alacağım ama göğüs ucu uyarmak doğum sebebi vs diyorlar korktum bende 30 da başlayacağım günde kaç kez sürülüyor
Tamam canım bende öyle yapayım çok teşekkür ederimÇok şükür olmadı kuzum yara. Doğum sebebi olsa ben doğururdum canım ya bekle bekle gelmedi biliyosun. Ben günde 1 kez sürüyodum duştan sonra
Aynen benim oğlumda öyle gece uykusu çok azKızlar bebeğinizin gece uykusu nasıl? Benim kızım gündüz uyuyo gayet güzel ama gece uyumuyo... saatlerce uğraşıyoruz uyuması için
Aynen benim oğlumda öyle gece uykusu çok azKızlar bebeğinizin gece uykusu nasıl? Benim kızım gündüz uyuyo gayet güzel ama gece uyumuyo... saatlerce uğraşıyoruz uyuması için
Gündüz çok uyutuyoz diyemi acaba gece uyumuyolarKızlar bebeğinizin gece uykusu nasıl? Benim kızım gündüz uyuyo gayet güzel ama gece uyumuyo... saatlerce uğraşıyoruz uyuması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?