Son haftalar neden geçmiyooo

Ağlama krizleri içimden ağlıyorum resmen bir tek banamı oluyo diyodum bende iki hafta oldu doğuralı çok zorlanıyorum

Bide kızlar oğlum emmediği için mama veriyorum bide süt sağma makinesi aldık onunla sağıp kendi sütümü veriyorum ne zaman kendi sütümü versem içtikten sonra kusup çıkarıyo hepsini ama mamada öyle olmuyo neden acaba bir bilgisi olan varmı?

Hepsi geçip gitcek kuzum ben hep öyle düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi . Bi bakmışız yürümüşler bü bakmışız koşmuşlar
Bende kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorum ilk iki ay zorlanırsın sonra düzene girer diyo herkes bende heycanla o günlerin gelmesini bekliyorum

Tabi canım o kadar olsun artık :) birilerinin olup herseye karışmasındansa yalnız ol daha iyi zaten

Hiç yara olmadı demi? Ben bu hafta alacağım ama göğüs ucu uyarmak doğum sebebi vs diyorlar korktum bende 30 da başlayacağım günde kaç kez sürülüyor
Çok şükür olmadı kuzum yara. Doğum sebebi olsa ben doğururdum canım ya bekle bekle gelmedi biliyosun. Ben günde 1 kez sürüyodum duştan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…