- 18 Ocak 2017
- 253
- 224
- 103
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Hadi yaa niye kanala inmediki acaba. Canım Allah yardımcın olsun. Aslında suni sancı iyi birşey değil ya. Bebeğin ksfasında gaz birikiyomuş. Doğunca çok ağlıyomuş keşke sancın beklesen oda gelmiyor diyosun. Hayırlısı oksun hakkında İnşaAllah suni sancı olmadan gerçeği olurda normal yolla doğurssınEvet kızlar doğuramadığımdan ne sancım var düzgün ne de bebeğim kanala indi. Hareketleri de azalınca yarın suni sancıyla doğumu başlatacak doktorum sonrası da nasıl olur bilmiyorum ama yarın doğumum olacak inşallah bana çok dua edin Allah herkesi kurtarsın sağlıkla kucağımıza bebeğimizi alalım
Keşke Canım artık miladını doldurdu bebeğim pazartesi 42 haftalık olacak hareketleri de azaldı sancım var ama hafif hafif geliyor Doğum için ideal değil zaten doktor çok zorlamaz olmazsa sezeryana alacak hayırlısı bakalım umarım sen kendi sancınla doğurursunHadi yaa niye kanala inmediki acaba. Canım Allah yardımcın olsun. Aslında suni sancı iyi birşey değil ya. Bebeğin ksfasında gaz birikiyomuş. Doğunca çok ağlıyomuş keşke sancın beklesen oda gelmiyor diyosun. Hayırlısı oksun hakkında İnşaAllah suni sancı olmadan gerçeği olurda normal yolla doğurssın
Evet canım sen sabret allahın izniyle sana dua edeceğim İnşaAllah güzelce doğum yaparsın.. sezeryan ol gene suni sancı sokma vücuduna araştırdımda bunu. Oilaçlar hep bebeğe geçiyormuş. Allaha güven sen :)Keşke Canım artık miladını doldurdu bebeğim pazartesi 42 haftalık olacak hareketleri de azaldı sancım var ama hafif hafif geliyor Doğum için ideal değil zaten doktor çok zorlamaz olmazsa sezeryana alacak hayırlısı bakalım umarım sen kendi sancınla doğurursun
Allah yardımcın olsun canımKızlar bir saate yatışım yapılacak suni sancı alıcam bana dua edin
Allah yardımcın olsun kolaylıkla sağlıkla gelir inşallah bebişin bizlerede haber ver dualarım seninleKızlar bir saate yatışım yapılacak suni sancı alıcam bana dua edin
Canım benim yeni gördüm şimdi yazabiliyorum . Ben de suni sancıyla Doğum yaptım çokta güzel ve kolay oldu epidural aldığım için . Hiç korkma suni sancıdan falan. Her şey çok güzel olcak emin ol :) ay zaten doğmuştur yahuuu sabah yatışın yapılmış kucağındadır şimdi mis kokusuyla :)Kızlar bir saate yatışım yapılacak suni sancı alıcam bana dua edin
Tüh keşke okdr açılmaya normal yapabilseydin neyse sağlık olsun kucağına aldın ya sağlıkla önemli olan o benm bebeğimde emmiyo ya bir hafta oldu doğuralı uğraşıyozkizlar ben dogum yaptim, 5 cm ile hastaneye gittim, 2 saatte 10 cm e ulasti.dayanilmaz bir agri degildi.ama bebek kanalda kaldi, cikamadi.
doktor mecburen sezeryana aldi.bebek 4 kilo oldugundan normal gelemedi bir de cok yukardahmis.
simdi evdeyiz,harika bir duygu allah herkese nasip etsin.
Ayy canım çok geçmiş olsun kurtuldun çok şükür. Kaç kilo doğdu ? Kanala derken başı girmedimi. Kıyamam yaaaDoğumum çok zor oldu kızlar bebeğim kanala bir türlü inmedi o kadar sancı çekmeme rağmen sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğa kadar sancı çektim nst hep 100 gösteriyordu. Ama bebeğim inmedi kanala bende ölü gibi olmuştum zaten sancılardan. Acil sezeryana alındım. Hem boşuna sancı çektim bir de sezeryan ağrım oldu. Kesinlikle kanala inmeyen iri bir bebeğiniz varsa sezeryan olun neyseki ben de bebeğim de iyiyiz evimize geldik tek tesellim bu
Canım nasılsın Doğum oldu mu haberdar et bizi deKızlar benim de eli kulağında dua edin olur mu
Havanı atarsın burda tabii :))))) biz hala aynı bedende bir bütünüz :))Kızlar napıyorsunuzbebişler nasıl? benim kızım bugün 17 günlük oldu
Benmde oğluşum 12 günlük oldu ama geceleri çok aglıyo emmiyoda çok zorlanıyorumKızlar napıyorsunuzbebişler nasıl? benim kızım bugün 17 günlük oldu
Ayy ne zaman doğacak derken 17 gün oldu mu bile masallah kuzuma :) lohusalık nasıl gidiyor?Kızlar napıyorsunuzbebişler nasıl? benim kızım bugün 17 günlük oldu
Niye emmiyor kuzum ,? Göğüsünü mü tutamıyor paşa?Benmde oğluşum 12 günlük oldu ama geceleri çok aglıyo emmiyoda çok zorlanıyorum
Valla bekle bekle ne kadar gerilmişim canım ya çok şükür doğdu da yarım ayı geçti bileAyy ne zaman doğacak derken 17 gün oldu mu bile masallah kuzuma :) lohusalık nasıl gidiyor?
Ayyy senin yanında bi kuzun var canım en azından :) beklemek daha kolay olur :) hayırlısıyla sen de alırsın kucağına az kaldı :)Havanı atarsın burda tabii :))))) biz hala aynı bedende bir bütünüz :))
Evet canm göhüs ucum küçük oda hiç çabalamıyo tutmak için malesef :-(Niye emmiyor kuzum ,? Göğüsünü mü tutamıyor paşa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?