Son haftalar neden geçmiyooo

Hadi yaa niye kanala inmediki acaba. Canım Allah yardımcın olsun. Aslında suni sancı iyi birşey değil ya. Bebeğin ksfasında gaz birikiyomuş. Doğunca çok ağlıyomuş keşke sancın beklesen oda gelmiyor diyosun. Hayırlısı oksun hakkında İnşaAllah suni sancı olmadan gerçeği olurda normal yolla doğurssın

Keşke Canım artık miladını doldurdu bebeğim pazartesi 42 haftalık olacak hareketleri de azaldı sancım var ama hafif hafif geliyor Doğum için ideal değil zaten doktor çok zorlamaz olmazsa sezeryana alacak hayırlısı bakalım umarım sen kendi sancınla doğurursun

Evet canım sen sabret allahın izniyle sana dua edeceğim İnşaAllah güzelce doğum yaparsın.. sezeryan ol gene suni sancı sokma vücuduna araştırdımda bunu. Oilaçlar hep bebeğe geçiyormuş. Allaha güven sen :)

Kızlar bir saate yatışım yapılacak suni sancı alıcam bana dua edin
Canım benim yeni gördüm şimdi yazabiliyorum . Ben de suni sancıyla Doğum yaptım çokta güzel ve kolay oldu epidural aldığım için . Hiç korkma suni sancıdan falan. Her şey çok güzel olcak emin ol :) ay zaten doğmuştur yahuuu sabah yatışın yapılmış kucağındadır şimdi mis kokusuyla :)

Tüh keşke okdr açılmaya normal yapabilseydin neyse sağlık olsun kucağına aldın ya sağlıkla önemli olan o benm bebeğimde emmiyo ya bir hafta oldu doğuralı uğraşıyoz

Doğumum çok zor oldu kızlar bebeğim kanala bir türlü inmedi o kadar sancı çekmeme rağmen sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğa kadar sancı çektim nst hep 100 gösteriyordu. Ama bebeğim inmedi kanala bende ölü gibi olmuştum zaten sancılardan. Acil sezeryana alındım. Hem boşuna sancı çektim bir de sezeryan ağrım oldu. Kesinlikle kanala inmeyen iri bir bebeğiniz varsa sezeryan olun neyseki ben de bebeğim de iyiyiz evimize geldik tek tesellim bu

Ayy canım çok geçmiş olsun kurtuldun çok şükür. Kaç kilo doğdu ? Kanala derken başı girmedimi. Kıyamam yaaa

Ayy ne zaman doğacak derken 17 gün oldu mu bile masallah kuzuma :) lohusalık nasıl gidiyor?
Valla bekle bekle ne kadar gerilmişim canım ya çok şükür doğdu da yarım ayı geçti bile lohusalık iyi gidiyo canım arada bir ağlayasım geliyo ama o kadarı normaldir herhalde:) Tek başıma olmamın etkisidir biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…