- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Gelsin artık Canım kırkı doldurduk daha neyi bekliyor anlamadım bir de kendimi dinlemekten de sıkıldım ay sancı mı bu ay ağrı mı diye diye zor geçiyor günler
Bilmem mi o beklemek ne kadar zor canım azıcık daha sık dişini ennnnn fazla 1hafta sonra kavuşursun yavrunaGelsin artık Canım kırkı doldurduk daha neyi bekliyor anlamadım bir de kendimi dinlemekten de sıkıldım ay sancı mı bu ay ağrı mı diye diye zor geçiyor günler
Aynen bende bi rahatlasaydın. İki gündür baş ağrısı çekiyorum ilaç içmek istemiyorum çok kötüyüm yaBilmem mi o beklemek ne kadar zor canım azıcık daha sık dişini ennnnn fazla 1hafta sonra kavuşursun yavruna
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış zatenBilmem mi o beklemek ne kadar zor canım azıcık daha sık dişini ennnnn fazla 1hafta sonra kavuşursun yavruna
Canım bi sakin ol rahatla sen stres yaptıkça gelmex bak
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış zatenher gün sabah ağlıyorum Canım neden doğuramıyorum bende mi sıkıntı var gelemiyor bebeğim diye inşallah bende tez zamanda kavuşurum sağlıkla sıhhatle bugün 40+3 olduk
Ben de ağrım olsa da hiç ilaç almadan tamamladım canım hamileliği. ama eğer çok kötüysen parol al gebelikte kullanılıyo demişti benim doktorum . Ya da en güzeli birine masaj yaptır lavanta yağıylaAynen bende bi rahatlasaydın. İki gündür baş ağrısı çekiyorum ilaç içmek istemiyorum çok kötüyüm ya
Sende hiçbi sorun yok kuzum aksine her şey fazla yolunda ve bebeğin sana bu kadar yakın olmaktan çoook memnun :) keyfi yerinde yani
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış zatenher gün sabah ağlıyorum Canım neden doğuramıyorum bende mi sıkıntı var gelemiyor bebeğim diye inşallah bende tez zamanda kavuşurum sağlıkla sıhhatle bugün 40+3 olduk
Canım Allah razı olsun. Valla en son 6. Ayda parol içtim dişimin ağrısından ondan sonra asla içmedim. Dişime dolgu yapan doktorum sakın parol dahi ilaç içmr demişti. Parasetemol çok iyi birşey değil. Sabaha kadar ağrıdan kıvrandım çok şükür geçti ama. Hala bi hafif var o yüzden ani hareket felan yapmıyorum ki tekrar nüks etmesin ağrı. Bebiş napıyor annesi iyimii :))Ben de ağrım olsa da hiç ilaç almadan tamamladım canım hamileliği. ama eğer çok kötüysen parol al gebelikte kullanılıyo demişti benim doktorum . Ya da en güzeli birine masaj yaptır lavanta yağıyla
Annedeki güç kimsede yok işte bak ağrıya dayanıp bebeğimizi düşünüyoruz :) bence kadınlar olarak gerçekten harikayızCanım Allah razı olsun. Valla en son 6. Ayda parol içtim dişimin ağrısından ondan sonra asla içmedim. Dişime dolgu yapan doktorum sakın parol dahi ilaç içmr demişti. Parasetemol çok iyi birşey değil. Sabaha kadar ağrıdan kıvrandım çok şükür geçti ama. Hala bi hafif var o yüzden ani hareket felan yapmıyorum ki tekrar nüks etmesin ağrı. Bebiş napıyor annesi iyimii :))
Yeşiltazenane Doğum yaptı canımyesiltazenane pembiskoala nilege Zencefill90 kızlar neyaptınız ? Doğum yapanınız var mı ? Nasılsınız ..
Aynen öylee canımmm ağladım ağrıdan ama grne o ilacı içmedim eşim ısrar etti yok dedim içmeyeceğim. Bebişime kıyamam ki teyzesi :) senin bebişede allah sağlık sıhhat hayırlı ömür nadip etsin oy ben onu yerim maşaAllah ki onaa :) bizde 37+6 olduk.demek doğum iyi maşallah oda kurtuldı sevşndşm darısı başımızaAnnedeki güç kimsede yok işte bak ağrıya dayanıp bebeğimizi düşünüyoruz :) bence kadınlar olarak gerçekten harikayızBebişim naapsın teyzesi emiyo uyuyo emiyo uyuyo hep aynı ama geceleri pek uyumuyo sabah 3-4 oluyo uyuması . Onu izlemek öyle güzel ki şimdi yanımda uyuyo bakmaya doyamıyorum
Yok canm sezeryan oldum darısı başımıza inş sağlıkla alırsınız kucağınızaYaaa gözün aydın Canım sağlıkla büyüt bebeğini Allah analı babalı büyütsün çoook sevindim senin adına darısı biz bekleyenlere inşallah yaanasıl yaptın suni sancıyla mı Doğum oldu
yesiltazenane pembiskoala nilege Zencefill90 kızlar neyaptınız ? Doğum yapanınız var mı ? Nasılsınız ..
Amin canıııım Allah razı olsunAynen öylee canımmm ağladım ağrıdan ama grne o ilacı içmedim eşim ısrar etti yok dedim içmeyeceğim. Bebişime kıyamam ki teyzesi :) senin bebişede allah sağlık sıhhat hayırlı ömür nadip etsin oy ben onu yerim maşaAllah ki onaa :) bizde 37+6 olduk.demek doğum iyi maşallah oda kurtuldı sevşndşm darısı başımıza
İ
Gözün aydın canııııım çok çok sevindim şükür sen de aldın kucağına :) Darısı bekleyen herkesin başınakizlar ben dogum yaptim, 5 cm ile hastaneye gittim, 2 saatte 10 cm e ulasti.dayanilmaz bir agri degildi.ama bebek kanalda kaldi, cikamadi.
doktor mecburen sezeryana aldi.bebek 4 kilo oldugundan normal gelemedi bir de cok yukardahmis.
simdi evdeyiz,harika bir duygu allah herkese nasip etsin.
kizlar ben dogum yaptim, 5 cm ile hastaneye gittim, 2 saatte 10 cm e ulasti.dayanilmaz bir agri degildi.ama bebek kanalda kaldi, cikamadi.
doktor mecburen sezeryana aldi.bebek 4 kilo oldugundan normal gelemedi bir de cok yukardahmis.
simdi evdeyiz,harika bir duygu allah herkese nasip etsin.
Tabiki haber vereceğimmm :)) ay beni heyecan sardı varyaa bide ilk olunca napacağını bilmiyor insanAmin canıııım Allah razı olsuninşallah senin de doğum haberini alırız güzel güzel :) muhakkak haber ver canım emi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?