Son haftalar neden geçmiyooo

sen bi çekil az ötede oyna diyeceksiniz şimdi bana

16haftalık.. valla gecmiyor zaman ya Çok sıkıcı hamilelik.
Oo dur bakalım daha yeni başlamışsın, bi hareketlerini net hissetmeye başla bak nasıl eğlenceli, duygu dolu, anlamlı geliyor hamilelik. :)

Oo dur bakalım daha yeni başlamışsın, bi hareketlerini net hissetmeye başla bak nasıl eğlenceli, duygu dolu, anlamlı geliyor hamilelik. :)
Ya sen de haklısın tabi ama ben haydo ya katılıyorum hamilelik sıkıcı yahu :))
Ama tabiiki herkese sağlıklı hamilelikler inşallah :))

Bebek sürekli ağlıyor mu peki ? Yoksa bi sıkıntısı olduğu için mi. Geceleri kaç saat uyur ne sıklıkla emzirme gerekir Aklımda deli sorular

Kızlaaaar doktordan çıktım şimdi 50cm 3250 gr olmuş bebişim 20-25 mayıs arası bekliyorum doğumu dedi doktor rahim yumuşamaya başlamış artık

Bebek sürekli ağlıyor mu peki ? Yoksa bi sıkıntısı olduğu için mi. Geceleri kaç saat uyur ne sıklıkla emzirme gerekir Aklımda deli sorular
Bebekten bebege degisiyodur ama bizimki gece 3 4 kez emmek icin uyaniyo onda da hemen ayiramiyorm agliyo uyumuyo smdi bide 2. Haftada cgu bebekte oluyomus bu tabi gaz sancilarimiz basladi g3ce gunduz onunla ugrasiyorz:) ama ne kadar yorucu olsa da mukemmel bi duygu o ayri

İnşaAllah benim bebişimde uslu bir bebek olur :) sabırsızlıkla bekliyorum kucağıma alsam ahh o mıncırığımı :)

Kıyamam size ya çok tatlısınız maşallah
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. Mesajları okuyunca kendim aklıma geldim hep hamile olarak yaşayacağım sanıyordum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…