son haftalar..

aksamustugelen

Çünkü sen geldin, aşk sana benzedi..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
1.244
1.093
133
Kızlar merhaba,
Son haftalarında olup kafası uçup kaçan var mı ya? Bazen insanları dinlerken aslında onları dinlemediğimi farkediyorum :D Böyle boş boş oturasım geliyor.. Kitap okuyamıyorum.. Odaklanamıyorum.. Gece gündüz bir oldu uyku zaten sıkıntılı.. Bu yüzden günler de iyice karıştı.. Doğumdan sonra bu geçer mi ya :D kendimi üzerinize afiyet salaklaşmış gibi hissediyorum :D unutkanlık da hat safhada :(
Siz ne alemdesiniz? Kafasını toplayabilen var mı?

Aynen canım benm tam beni anlattin :) leyla gibi geziyorum Ortada .geçer ama doğumdan sonra yani umarım inşallah böyle kalirsam durum vahim :)

Aynen canım benm tam beni anlattin :) leyla gibi geziyorum Ortada .geçer ama doğumdan sonra yani umarım inşallah böyle kalirsam durum vahim :)
:D ay en azından yalnız değilmişim :D hayır korkuyorum doğumda da hamilelikten arta kalmış minnacık beynimi alttan üstten çıkartıcakmışım gibi geliyo :D :D beyni eski haline getirmek için ne yapmalı acaba? bir yerde okumuştum, annenin kötü zamanları çok da hatırlamaması için kafa gidiyomuş böyle :D umarım bizimki de ondandır.. yoksa insanlara onları duymuş ya da anlamış gibi yapmak çok yorucu :D

ahaha :D özellikle eşim maddi bir şeyler hesaplarken falan bana sorardı sayılarla aram iyidir :D eskiden öyleydi yani :D şimdi nerdeyse toplama yapamıyorum :D :D ilerde de amaan doğurdum ben derim patronlara ahahah :D ya sabah sabah bir sancı gelse doğursak da bitse artık :( şaka bir yana artık yetti :(

Evet ya bende sanki kendimi bildim bileli hamileyim sanki böyle bi his oluştu son zamanlar da artık :) doguram da kurtulayim diorm sonra da diorm ay bugünleri mi ozlerm diorum kafamın karışık olduğu burdan belliyani :) düşün yani gerisini :) :) :) :)

Bende hep sancim gece gelsin die dua ediorum filmler de ki gibi olsun diorum :) kocamin aklıni bi alayım gece gece :) :) ahahahaa

sonsuza kadar sürecekmiş gibi geliyor ya evet.. uzadıkça uzuyor.. arkadaşım var doktor diyorum ki yahu tıp da gelişti yapın bir güzellik artık :D 9 ay çok uzun yahu :D yok mu bunun kısaltılmış versiyonu diye kendimce dalga geçiyorum :D ben de hep gece 3 te 4 te doğuracakmışım gibi hissediyorum o_O tabi normal doğurabilirsem ki zor gözüküyor :halay:

O sancı gelsin de gece bi hoplatayim da eşi mi rahat rahat nasil uyunurmus bi gorsun istiorm :) :) :) harbiden tip ilerledi artık her an hersey olabilir :) sasirmamak lazım . Ayy saka bir yana güzel bir duygu anne olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar da ne zaman gelmek isterlerse gelsinler ama gece gelsinler :) :) :) :)

O sancı gelsin de gece bi hoplatayim da eşi mi rahat rahat nasil uyunurmus bi gorsun istiorm :) :) :) harbiden tip ilerledi artık her an hersey olabilir :) sasirmamak lazım . Ayy saka bir yana güzel bir duygu anne olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar da ne zaman gelmek isterlerse gelsinler ama gece gelsinler :) :) :) :)
evet ben de gece olsun istiyorum :D bu neyin kafası bilmiyorum ama kendimi karanlıkta daha rahat hissediyorum :D kediler doğururken bir kuytuya gidip doğururlarmış ya onun gibi bir his galiba :D eş konusunda heyecan yapamıyorum :D muhtemelen annemle gideceğim doğuma, genelde gece çalışıyor :D

Canım naptin ? Doğum gerçekleşti mi ?
yok canım yarın tam 39 hafta olacak.. kontrolüm var bakalım ne olacak.. doktor pazartesi 40 ı görürsek ya doğumu başlatacağız ya da sezeryan dedi.. doğumu başlatmak dediği sanırım suni sancı :(

Kızlar merhaba,
Son haftalarında olup kafası uçup kaçan var mı ya? Bazen insanları dinlerken aslında onları dinlemediğimi farkediyorum :KK70: Böyle boş boş oturasım geliyor.. Kitap okuyamıyorum.. Odaklanamıyorum.. Gece gündüz bir oldu uyku zaten sıkıntılı.. Bu yüzden günler de iyice karıştı.. Doğumdan sonra bu geçer mi ya :KK70: kendimi üzerinize afiyet salaklaşmış gibi hissediyorum :KK70: unutkanlık da hat safhada :KK43:
Siz ne alemdesiniz? Kafasını toplayabilen var mı?

dogumuna az kalmış canım maşallah

lütfen sancı çekerken bana dua edermisin

bir nefeste kurtul sende inşallah

Allah yardimcin olsun canım benim . Peki sancin felan var mı ?
sağol canım.. benim 36. haftadan beri ağrılarım var.. gitgide şiddetlendiği de oldu ama doğum ağrısı gibi de değil :( o yüzden doktorum da doğuma kadar bunlar olabilir diyor.. bir faydası da yok.. açılmasına yardımcı olsa oh dicem boşuna çekmiyorum :D sanırım beni 40 tan sonra sezeryana alacak hiç doğuracak gibi değilim :( senin durumlar nasıl?

Valla benimde adet olucam gibi sürekli belim ve kasiklarim ağrıo doktor bir hfta sonra gel dedi bebek kanal a girmiş beklioruz valla suyum gelmeden de hastaneye gitmek te istemiorum bekliorum bakalm

Back
X