acaba dr lar erken tarıh mı söylüyorlar sezeryan yapmak için.
hurma, zeytinyağlı pamuk benim de duyduklarım arasında
bir de sıcak duş almak rahmi açabilir
topiklerden öyle hatırlıyorum
canım inş istediğin gibi sağıkla doğum yaparsın
kızlar bana bi akıl verin.
son haftama girdim, dün muayenemiz vardı.
bi kaç gündür de sancılarım olduğu için dr. um bir de çatı muayenesi yapalım dedi
ama malesef çatımda hiç bi açılma yok, :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şu anda doğmaya niyeti yok dedi
eğer haftaya salıya kadar gelmezse minik kızım, tekrar muayene yapıcak ve açılma yoksa çarşamba sezeryana alıcak. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
off offf!!!!
hiç istemiyorum kızlar sezeryanı, :1no2::1no2:
doktor bol bol yürü açılman için dedi, sizin bildiğiniz başka yöntemler var mı kolay açılma için?
lütfen yardım kızlar :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım bende şaun itibari ile 39+5 oldum hiç sanıcm yok 1 hafta önce dr a gittiğimde çatı muaynesi yaptı ve 4 cm açılmam varmış çok iyi dedi
bu açılma sırasında hiç sancı yaşamadım nasıl açıldı dedim ağrısız kasılmaların oluyodu onlar açmıştır dedi zaten benim rahim ağzım normale göre kısaydı ve çok önceydi erken doğum diye beklerken 40. haftaya girdik
dün yine kontrolüm vardı hittim bebeğim çok iyiymiş doktora dedim 4 cm açılma var diyosunuz risk varmı dedim oda açılman var ama bebeğin kanala inmemiş dedi şimdi sana suni sancı versem belkide doğuramıcaksın seni ellerimle sezeryana almam gerekicek dedi normal giden bişeyi kurcalamak çok gereksiz dedi sancılarının gelmesini beklicez dedi dünden beri kasılmalarım iyice arttı artık kasılma sırasında agrıda hissediyorum ama hala tık yok dün gece çok oynadı oğlum 12 den sonra ve aşağıya çok baskı yaptı çok canım acıdı bian dogurucam sandım ama hala iki kişiyim bakalım zapargünü günüm doluyo pazartesi tekrra gidicez daha ne kadar bekleticek bilmiyorum umarım sende bende normal doğum yaparız canım çünkü ikimizde gerçekten bunu istiyoruz
arkadaslar ben ilk kızımı normal doğurdum ikinci kızımıda kucağıma almama 5 günüm var bugün doktora gittim sancım falan yok persembeye kadar bekleyelim olmadı sezeryanla alıcaz dedi ben zaten cok korkuyorum ve sezeryan istiyodum ALLAHIM hayırlısı neyse hepimizi rabbim kurtarsın.:Saruboceq:
cnm açılma için ben de yürüyüşün faydası olur diye biliyorum ve doğumu kolaylaştırdığı kesin.
ama öyle tavsiye üzerine zeytinyağlı pamuk denemesi fln yapmanı önermem. allah göstermesin mikrop fln kapabilirsin ya da pamuk tıkıştırırken zamansız doğumu tetikleyebilir. zeytinyağının yumuşatıcı etkisi olduğu kesin ama o cildi yumuşatır, kasları gevşetmez dolayısıyla da açılmayla pek alakasının olabileceğini sanmıyorum. en iyisi sen bol bol yürüyüş yap cnm ve ev içinde bol bol hareket et mümkün oldukça. bir de ben suni sancının ztn açılmaya da etkisinin olduğunu biliyorum, sonuçta rahim ağzı sancıyla açılıyor.
allah hepimize kolay ve normal yollu doğum nasip etsin kızlar...
hadi hayırlısı olsun canım, herşeyin normal olmasına çok sevindim.sana 1 haftacık daha sabır diliyorum, Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
bu tarih çok güzel bu arada eşimde bana hep bu tarihi söylüyordu ama benim için erken daha
benim doğumumda ayın 15 i cok az kaldı insallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz bekletmeden bu arada benim eşimde aynı sekilde 09.09.09 tarihinde olsa falan diyor bizim evlilik tarihimizde 06.07.08 olarak denk gelmisti
kızlar bence aynı durumdayım artık gelmesı lazım ama bızdede hala tık yok daha sen dogurmadınmı dıyenlerden bıktımmmm doktorumuz persembeye kadar bekle dedı sonra tekrar bakarız dedı ay ne yapacam cok hareketlı yogun bır hamılelıkte gecırdım ama halada yuruyüşlerede devam edıyorum allahım herkezı saglıklı sekılde kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?