Son iki ayina girmis ikiz anne adaylari karinlarinizin çapi ne kadar?

candanote

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2.169
1.059
448
Arkadaslar ikiz bebek bekliyorum ,daha yolun cok basindayim ama son aylarda durumumun ne olacagini asagi yukari bir ortalamayla bilmek istiyorum...Hem diger tum ikiz bebek bekleyen arkadaslarda fikir edinmis olur sayenizde...
Rica etsem karinlarinizin buyuklugunu olçup yazabilirmisiniz???
Yurt disindayim ve burdaki forumlarda kimi ikiz annelerinin 110 cm kimininde 120 cm mis son ayinda...sizlerinki ne kadar???

gecen mezurayla 110 ve 120 cm ne kadar bakmak icin denedimde 110 iyi ama 120 cok fena geldi gozume korktum valla...

Ben 61 kilo ile başladım 77 kiloyum şu an. Bebeklerin biri 770 gr biri 772 gr'dı 2 gün önce.
Bende 62 ile basladim ama su an 59 kiloyum ilk 3 ay 60 i gecmem heralde cunku cok bulanti ve kusma var
bebeklerin kilolari ne guzel masallah yakin birbirine hem :)

Yok yok korkma sadece karın kasları ağrısı fena tabi kasıklar ve bel ağrısı da öyle ama alışıyo insan :)
sende catlaklar basladimi peki? insallah cok catlagimiz olmaz karnimiz yaslilarinki gibi burus burus olmaz ...
ama sagol icim rahatladi az da olsa...

Kizlar baska yokmu daha ileriki haftalarda olup karninin capini yazabilecek birileri???
cok zor degil olcup yazmak,hadi bir zahmet bir el atin fikir edinelim bizde...

Ooo masallah canim ama cok zordur yaa :/ kacinci haftada dogum yapacaksin peki soyledimi doktorun?

Evet canim simdiden basladim zorlanmaya 28.haftadan sonra bebeklerin durumuna gore karar verecegiz.en cok dayanan 35.haftaya kadar dayanmis bakalim benim nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…