Arkadaslar son günlerde kafam çok karisik.. ve sizinle bunu paylasmak istiyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben 8-9 ay önce biriyle tanistim. Önce 7 ay boyunca sadece konustuk, aramizda hic bir duygusal birsey geçmedi. O bana asik oldu ve cok seviyor. Fakat ben ona karsi hic birsey hissetmiyorum. Yani ilgisi benim çok hosuma gidiyor ama fazla yok. Biz 1 ay önce tekrar bulustuk, ve o beni öptü.. Bende öpmesine karsi cikmadim ve cevap verdim. Sonra bir kaç defa birbirimize duygusal olarak yaklastik. Aslinda belkide onu sevmeye çalistim, fakat olmadi. Olmuyor.. yapamiyorum.. 2 gün önce, o bana geldi, ve o gece benimle kaldi. Beraber olmadik ama, o benim her yerime dokunde.. ve bu beni cok rahatsiz etti. Iki gündür kendimde degilim. Eve gittiginde, bir kac gün görüsmeyelim dedim. Tamam dedi.. Ve iki gündür ne aradi ne sordu. Aslinda aramamasina birsey demiyorum, cunku kendim söyledim ama yinede bilmiyorum... Aramayip bir sormasini isterdim. Düsünceleri benimle ciddi, bunu biliyorum, ve cok iyi bir insan. Ama sevemiyorum.. Dedigim gibi, verdigi ilgi cok hosuma gidiyor belkide.. Onun icin karsi koyamiyorum Kendimi. Ama bu durum beni çok rahatsiz ediyor. Kafami çok karistiriyor. Ona seni sevemiyorum demedim, ama sevmedigimi biliyor. Ama sanirim ona umut verdim, ama aslinda o umut bende yok. Onu üzmeden benden vazgeçmesini istiyorum, ama nasil yapacagimi bilmiyorum. Çünkü bana çok asik ve çok seviyor, çok deger veriyor. Ben üzülünce o daha çok üzülüyor.. Ama onu istemedigimden eminim.
Kendimdende nefret etmeye basladim neden böyle oldugumu.. Çünkü o bunu hakketmiyor.. Son iki gündür okadar çok kötüyüm ki, sanki dünyada degilim.. sanki yasamiyorm... Hersey bana cok agir geliyor..
Okadar çok kötü hissediyorum ki kendimi.. anlatamam.. Hic kimse ilede paylasamam
Simdiden verdiginiz yorumdan, fikirden ve tavsiyeden cok tesekkür ederim. Allah böyle birseyi hic kimsenin basina getirmesin. Bu 3cü erkektir, bana dokunan ve okadar çooook rahatsiz oluyorum ki.. Ben aslinda evlendikten sonra esime dokunmak istiyorum, hep öyle diyorum kendime.. offf ama nedense yapamadim yineÇok kötü...
Kırmızı ile vurguladığım yerlere dikkat çekmek isterim. İlk defa böyle mesajı bölümlere ayırarak kırmızı ile vurguluyorum o yüzden çok heyecanlıyım. Her yerime dokundee. Demişsiniz. Neyse vazgeçtim buraya değinirsem toparlayamam mevzuyu. İkinci vurguya geçelim. Bana da dokundu çünkü ilk vurguladığım kısım.
-Çünkü bana çok aşık çünkü beni çok seviyor ay çünkü benim için ölür ölür gadasını aldığım.- Gibi yorumlara oldum olası gülerim. Zira bu yersiz ego benim tüylerimi şaha kaldırır. O ne özgüven o? Nereden biliyorsunuz çok aşık olduğunu? Tipik erkek modeli işte. Hatun ikna edilene dek "Senin gözünden akacak bir damla yaş için dünyayı yakarım ulen" modunda dolanırlar ortalıkta. Bir kısım hatunlar buna inanır kapılır. Sonra ikna edildiğinde "beni eskisi gibi sevmiooooo" diye ağlarlar. Bir kısım hatunlar da ki ben onları çok severim. "He canım he" der kendi hislerini sorgular karşısındakinden ziyade. Ve dahi kendi hislerinden başka hiç kimsenin hissinden bu kadar emin olmaz ikinci kategorideki hatunlar.
Üçüncü vurgu ise muhteşem temenniniz. Amin diyorum. Allah kimseye sırf ilgi gördüğü ve cinsel dürtülerine mani olamadığı için sevmediği bir adamla ilişki sürdürürken mevcut durumu kabullenip itiraf etmek yerine "Ay kırmadan nasıl ayrılsam" diyecek duruma düşürmesin. Böyle yersiz bir egoyu naif bir maskeyle örtmesin. Altını çiziyorum sorun yaşadıklarınız değil dürüst olmayışınız. Yahu deyin ki ilgi görmek hoşuma gidiyor, egom okşanıyor. Bana dokunması hoşuma gitti ve izin verdim. Ancak sevmiyorum. Bunu ona da kendinize de itiraf edin. Ancak "Ay bana çok aşııııkkk. Ay çok kötüyümmm, ay kıyamam nasıl desem ki dünyası yıkılır ayol" şeklinde ifade edince buram buram samimiyetsizlik kokar söyledikleriniz.
Siz buraya "Ben bir adamla birlikteyim. Bana dokunması benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor ve bu yüzden dilediğimi yapıyorum. Bunu ona açık yüreklilikle söyledim. Ancak ne yapacağıma karar veremiyorum" diye yazmış olsaydınız, sizi içtenlikle tebrik eder ve "cinsellik yaşamak istiyorsanız yaşayın. Aşık olmanıza lüzum yok. İlgisi hoşuna gidiyorsa onunla flört edin. Aşık olmanıza lüzum yok." derdim. İnanın derdim. Ancak önce kendinize sonra da karşınızdaki kişiye dürüst olun.
Tesekkür ederim mesajin için.. Belkide bir yerlerde haklisin.. Fakat içinde olmadigin için, disardan böyle derin yapmak, sanirim biraz daha kolaydir.. Yaptigimin hatanin farkindayim.. Çok daha önce söylemeliydim.. ve ben en çok suan kendimi geç kaldim hissi tasiyorum.. Haklisin, ilk baslarda erkekler böyle.. Ve sonra, dogru evet, neden bizi üzüyor diyoruz..
Ama asil sorun, simdi ne yapacamNasil diyecem ona.. Ne diyecem? Kendimi ona karsi sanki belirli bir sorumlulugum var diye düsünüyorum.. Mesaj mi çekeyim? Arayim mi? Yüz yüze mi diyeyim... Ve ne diyeyim.. sevecem sandim, ama olmadi.. ben bunu nasil derim Birisi benim yüzümden üzülürse kendimi çok kötü hissediyorum.. dayanamiyorum ve onun dedigini yapiyorum
Sagol mesajin için tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?