Sanırım bir boşluğa düşmüşsün ve adamın ilgisi sana güzel gelmiş sonrada haline kendince üzülüp sevmediğin halde bir takım fedakarlıklar yapmaya çalışmışsın bedeninden, manevi yönden. Canım allaşkına hiçbir erkek için bunu yapma. Emin ol o şuan umursamıyordur bile. Evet umursamıyordur diyorum çünkü seni gerçekten seven adam bişeyler yaşayıp "2 gün beni arama" dediğinde afallar, oturur anlamaya çözmeye çalışır meseleyi tamam diyip aramamazlık yapmaz. Birde adam seni zaten aramamış tamam diyip kestirip atmış sen hala üstüne "seni sevmiyorum" diye msj atıyorsun. Noldu biliyor musun? adam telefonu aldı, msjı açtı, yazdığını okudu ve büyük ihtimalle kendi kendine şöyle dedi;
"-çokta umrumdaydı"
Bu kadar kendimden emin yazmamın sebebi 4 yıldır tanıdığım, kardeş gibi olduğum, aileminde tanıdığı bir arkadaşım var, erkek. Bana her defasında şunu der; "misscoffee bir adam bir kızla beraber olabilmek için, köpek gibi aşık rolüde yapar, her dk msjda atar, kıskançlıktan aşktan ölür gibi de davranır ama elde edip istediğini aldıktan sonra 1 kere aramaz. Ha belki arar ama aramasında ki tek sebep "tekrar elde etmek" tir. Bu kadar basit. Bu adamları iyi ayırt et !"
Erkek gözüyle bir yorum sana. Malesef genelde böyleler canım.