Cok teşekkür ederim..Yaşınız dahaa çooooook gençç
Bu da size bir tecrübe oldu bu tarafından bakın, denemiş oldunuz. Denediniz ve ı ıh bu adamda iş yok diyip vurdunuz tekmeyi, bu kadar basit.
En azından ömrünüzü adamadınız bu adama
Bundan sonra güzel günler gelecek siz inanın yeter ki
Ne kadar teselli versende kendine belkide için cız etmişdir, severek evlenmek severek ayrılmak çok zor, bende bana yaptıklarını düşünğyorum sürekli bende kendimi öyle teselli ediyorum..Allah yardımcın olsun. Gönlünü feraha kavuştursun.
Bende 3 senemı verdıgım cok sevıyorum dedıgım adam ıcın aılemı karsıma almıştım. Gecen sene bı sene boyunca aılemla catısma yaşadım. Burda edındıgım bır arkadasım sayesınde aklımı başıma aldım.burda okudugum yaşantıları örnek aldım. Aılemın sözünü dinledım ayrıldım.
Bugun düğünü oldu.şu an başkasıyla. Bütün yaşanılanlar gözümün önünden geçti. Ama insana sadece onunla mutlu olamazdım düşüncesi teselli verıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sende sıkma canını. Umarım senın kıymetnı bılen bırıyle tanısırsın. İnsan severek ne hayallerle evlenıyo sonu hüsran.biz kıme neye guvenerek evlenıcez bılmıyorum.
Suan o kadar iyi anlıyorum ki ya bizim evliliğimizde tek rolü ben oynamıssım her sey tek taraflıymıs..cok teşekkür ederimEn doğrusunu yapmışsın.
Dualarım seninle
Allah yardımcın olsun. Maalesef yuva kolay kurulmadığı gibi kolay da yıkılmıyor ve sevgi her zaman her şeyden güçlü olamıyor eğer tek taraflıysa.
Hakkınız olsan her şeyi alın.
Bende öyle düşünüyorum. Göz göre göre mutsuz olmayı seçemezdım. Sevıyorum dıcektım oda sevdıkce tepeme cıkıcaktı.neyse benım ıcın konusmanın bı anlamı yok o şu an başkasıylaNe kadar teselli versende kendine belkide için cız etmişdir, severek evlenmek severek ayrılmak çok zor, bende bana yaptıklarını düşünğyorum sürekli bende kendimi öyle teselli ediyorum..
Asla önemli değil insan oğlunun basına her sey geliyor, ben orada erkekleri basa cıkaran kadınlar için vurgu yaptım namus sadece kadında değil erkektede aranmalı diye.."Ilk olmak istiyorsun cunku baskalariyla kiyaslanmayi kaldiramayacak kadar ozguvensizsin." Dun Feyza Altun'un yazisinda okudum bir bölüm bu.
Hakkinda hayirlisini dilerim. Sanki esinin senden birsey gizlemesinden cok 2. Es oldugun icin kizginsin.
Ilk olmak mi onemli, son mu?
Bugunden itibaren karsina cikacak insanlar icinde ayni seyi dusunecek misin?
Bende öyle düşünüyorum. Göz göre göre mutsuz olmayı seçemezdım. Sevıyorum dıcektım oda sevdıkce tepeme cıkıcaktı.neyse benım ıcın konusmanın bı anlamı yok o şu an başkasıyla
Asla önemli değil insan oğlunun basına her sey geliyor, ben orada erkekleri basa cıkaran kadınlar için vurgu yaptım namus sadece kadında değil erkektede aranmalı diye..
Ya ben bişeye katılmadım namus bacak arası değildir mantıktır, bazı konular açılıyor benim böyle konulardaki yorumum şu, namusu bacak arası değildir,bir erkek olarak eşim düşündü nü hiç AA ben evlendim ayrıldım karım beni böyle kabul eder mi diye dert mi yandı yoksa hiç haber verme gereği bile duymadı mı, beni böyle kabul etmez diyen bütün kadınlara lafım erkekler kabul etmiyorsa bende etmem kadın olarak onu düşünen erkekler iErkeklerin bu yaptigi yanlis derken bu yanlisa siz de katilmissiniz maalesef.
Çok teşekkür ederimEn dogru karari vermissin. Yasadigi iliski degil ki evlilik nasil gizlenir boyle bir sey. Bi daha guvenemezdin kesinlikle senelerce bu kadar buyuk bi seyi bile gizleyen kimbilir daha neler yapar da adami ayakta uyutur. Hakkinda hayirlisi olsun zararin neresinden donersen kardir. Yasanmasi gerekiyormus bunlarin yasamissin. Sorgulama kendini suclama keske ailemin sozunu dinleseydim diye. Artik geride kaldi...
Allah razı olsun inşaallah..Rabbim çektiğin şu sancılı günlerin mükafatını inşallah verecektir dua et. Inşallah daha iyi bi yaşamın olur. Kurtulmuşsun öyle birinden evet zor ama kaderinde önüne geçilmiyor. Bu yalanı söyleyen daha neler neler saklar siz en iyisini yaptınız.
Siz dua edin. Elbet daha güzel günler gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?