Son kararlar verildi..

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Aileme söyledim her şeyi aradılar eşimi rezil ettiler o an babamın o çaresiz hali yorgun bakışları içimi parcaladıkça parçaladı , hasta bir adama bunları yaşatmaya ne hakkım vardı , keşke sözünü dinleseydimde evlenmeseydim diye kendime hesaplar soruyorum, şimdi ben bu s.....siz için mi bu anaya bu babaya küstüm diyorum..

Ayrılıyorum p.tesi mahkeme açılıyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum eğer buraya bu konuyu acmasaydım belki de bu kadar ciddi karar veremeyecektim...

Eşim halinden öyle memnun ki tazminat istiycem diye benden ayrılmamak istiyormus ve tehdit ediyormuş. Ben resmen kandırılmıssım sadece evlilik değil sevgi anlamında saygı anlamında her anlamda kandırılmışım.

Evet şuan çok ağlıyorum içim yanıyor belki de bana kızcaksınız kime ne için aglıyorsun diye, ama yine diyorum ben sevdim işte ya hem de çok sevdim dile kolay 4 yılımı verdim gencliğimi verdim ,beynim de bitirdim ama yüreğimde kırıntıları kaldı bir gün o kırıntılar da geçecek ama işte o zamana kadar nasıl dayanacagım...

Bazı arkadaşlar demişki geçmişin önemi yok söyle böyle seviyorsan ayrılma, hani erkekler başkasıyla ilişki yaşamış bir kızla evlenmek istemez düşüncesi var ya buraya o kadar konu açılıyor ya neden erkekler bende aynı şekilde istemiyorum , başkasıyla ilişki yaşamış adamı ben niye İsteyim niye niye ben o durumda olsaydım eşimde beni asla istemezdi bu da bi gerçek..(yanlış anlaşılmasın eşim evliliğini saklamış o kadar yasanmıslığı var, ah vah ben bu kızın yüzüne nasıl bakcam diye mi düşündü yoksa vicdan azabı mı çekti lafım eşime çünkü benim eşimde namusu bacak arasında arayanlardandı ama yaptığından haberi yok)

Son olarak sunu söylemek istiyorum ailemizin istemediği ve sizi istemeyen bir ailenin oğluyla aşkından ölsenizde bitsenizde evlenmeyin, bende aşkından öldüm bittim evlendim ama ,hiç evlenmeden ayrılınca çekilen acı, evlendikten sonra çekilen acının yanında ne ki diyorum şimdi..Benim ve benim durumumda olan herkes için dua eder misiniz bu günlerimizi kolay atlatmak için şimdiden teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
Yaşınız dahaa çooooook gençç
Bu da size bir tecrübe oldu bu tarafından bakın, denemiş oldunuz. Denediniz ve ı ıh bu adamda iş yok diyip vurdunuz tekmeyi, bu kadar basit.
En azından ömrünüzü adamadınız bu adama
Bundan sonra güzel günler gelecek siz inanın yeter ki

Allah yardımcın olsun. Gönlünü feraha kavuştursun.
Bende 3 senemı verdıgım cok sevıyorum dedıgım adam ıcın aılemı karsıma almıştım. Gecen sene bı sene boyunca aılemla catısma yaşadım. Burda edındıgım bır arkadasım sayesınde aklımı başıma aldım.burda okudugum yaşantıları örnek aldım. Aılemın sözünü dinledım ayrıldım.
Bugun düğünü oldu.şu an başkasıyla. Bütün yaşanılanlar gözümün önünden geçti. Ama insana sadece onunla mutlu olamazdım düşüncesi teselli verıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sende sıkma canını. Umarım senın kıymetnı bılen bırıyle tanısırsın. İnsan severek ne hayallerle evlenıyo sonu hüsran.biz kıme neye guvenerek evlenıcez bılmıyorum.

En doğrusunu yapmışsın.

Dualarım seninle

Allah yardımcın olsun. Maalesef yuva kolay kurulmadığı gibi kolay da yıkılmıyor ve sevgi her zaman her şeyden güçlü olamıyor eğer tek taraflıysa.

Hakkınız olsan her şeyi alın.

Cok teşekkür ederim..

"Ilk olmak istiyorsun cunku baskalariyla kiyaslanmayi kaldiramayacak kadar ozguvensizsin." Dun Feyza Altun'un yazisinda okudum bir bölüm bu.

Hakkinda hayirlisini dilerim. Sanki esinin senden birsey gizlemesinden cok 2. Es oldugun icin kizginsin.

Ilk olmak mi onemli, son mu?

Bugunden itibaren karsina cikacak insanlar icinde ayni seyi dusunecek misin?

Ne kadar teselli versende kendine belkide için cız etmişdir, severek evlenmek severek ayrılmak çok zor, bende bana yaptıklarını düşünğyorum sürekli bende kendimi öyle teselli ediyorum..

Suan o kadar iyi anlıyorum ki ya bizim evliliğimizde tek rolü ben oynamıssım her sey tek taraflıymıs..cok teşekkür ederim

Ne kadar teselli versende kendine belkide için cız etmişdir, severek evlenmek severek ayrılmak çok zor, bende bana yaptıklarını düşünğyorum sürekli bende kendimi öyle teselli ediyorum..
Bende öyle düşünüyorum. Göz göre göre mutsuz olmayı seçemezdım. Sevıyorum dıcektım oda sevdıkce tepeme cıkıcaktı.neyse benım ıcın konusmanın bı anlamı yok o şu an başkasıyla

Asla önemli değil insan oğlunun basına her sey geliyor, ben orada erkekleri basa cıkaran kadınlar için vurgu yaptım namus sadece kadında değil erkektede aranmalı diye..

Olay ilk olmak son olmak degil adamin sizi kandırması. Yapacağınız en büyük iyiligi yaptınız kendinize. Geçmiş olsun tez zamanda kurtulun inşallah

Erkeklerin bu yaptigi yanlis derken bu yanlisa siz de katilmissiniz maalesef.
Ya ben bişeye katılmadım namus bacak arası değildir mantıktır, bazı konular açılıyor benim böyle konulardaki yorumum şu, namusu bacak arası değildir,bir erkek olarak eşim düşündü nü hiç AA ben evlendim ayrıldım karım beni böyle kabul eder mi diye dert mi yandı yoksa hiç haber verme gereği bile duymadı mı, beni böyle kabul etmez diyen bütün kadınlara lafım erkekler kabul etmiyorsa bende etmem kadın olarak onu düşünen erkekler i

Rabbim çektiğin şu sancılı günlerin mükafatını inşallah verecektir dua et. Inşallah daha iyi bi yaşamın olur. Kurtulmuşsun öyle birinden evet zor ama kaderinde önüne geçilmiyor. Bu yalanı söyleyen daha neler neler saklar siz en iyisini yaptınız.

Siz dua edin. Elbet daha güzel günler gelir..

En dogru karari vermissin. Yasadigi iliski degil ki evlilik nasil gizlenir boyle bir sey. Bi daha guvenemezdin kesinlikle senelerce bu kadar buyuk bi seyi bile gizleyen kimbilir daha neler yapar da adami ayakta uyutur. Hakkinda hayirlisi olsun zararin neresinden donersen kardir. Yasanmasi gerekiyormus bunlarin yasamissin. Sorgulama kendini suclama keske ailemin sozunu dinleseydim diye. Artik geride kaldi...

Çok teşekkür ederim

Allah razı olsun inşaallah..

Canım zaten sorunlu bir evliliğin vardı bildiğim kadarıyla oyüzden bu olayın ortaya çıkması süreci hızlandırdı. Rabbim yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…