Son kat daire?

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Selam kizlar. Ev almayi dusunuyoruz bugun bi ev baktim. 3+1 net 150 metrekare. Evi cook begendim. Hastaneye( esim hastanede calisiyir) avm ye yurume mesafesi yalniz ev son katta. Ustunde teras kati olan bi daire var. Evin mutfak ve salonu disindaki yerleri bu daire kapatiyor. Ama mutfak ve salonun ustu bos. Ev sahibi fayans yapmis zaten bi kismi kesinlikle sorun olmaz. Su da giderlerden akip gidiyor kalan kismida fayansla kapatacak. Ve yalitimi mantolamasi iyi gibi duruyirdu. Ama son kat olunca ister istemez itici geliyor. Sizce de oylemi?

Bu arada evin pazarliksiz fiyati 130 bin

Hangı ıldesın? ben ankarada yasıyorum ıkıncı evımdeyım ıkısı de ust kat mantolama ıyı de olsa ılla soguk oluyor ısıtma masrafı dıger daırwler gore fazla olyor ev alacak olsam ust kat almam buyuk szume tvbe

Evin fiyatı çok uygun. Biz 10 sene üst katta oturduk yazın sıcak kışın soğuk oldu. Şuanki evim ara kat daha iyi ısınıyor.
Üst kattada gürültü olmuyor o avantaj fakat sizin üstünüzde teras daire var sanırım.

10 gundur baya yagmur var. Ev 2 yillik bi ev. Ve su an bi sorunu yok gibi

Aynen olem teras daire var ama evin mutfak ve salonunun ustunu kaplamiyor teras daire

Mardinde yim canim.

Arkadaşım oturuyor en üst katta. Yazın o evde durulmuyor,aşırı sıcak oluyor. Kendi adıma tercih etmezdim en üst katı.

Mardindr evler uygun gercekten

Evim 6. Kat üstümde daire yok
Sıfır bina yalıtımlı
Hiçbir sorun yaşamadım bu 3. Senem

Ne güzel fiyat. Bizim burada 600.000’den açıyorlar ağızlarını öyle bir daireye. Özendim valla.
Son kat tercih etmezdim. Yazın sıcak, kışın soğuk oluyor. Daha önce oturmuştum. Yazın öyle sıcak olmuştu ki bir ara, vantilatör bile yetmemiş ve gidip banyoda oturmuştum. Kışın da ısıtamamıştım bir türlü. Kombi+ufoyla donmuştum. Bekardım ve tek oturuyordum. Çocuklarla öyle bir evde oturduğumu düşünemiyorum.

Son katta oturuyorum.Artisi cok bizim cok,ust kattan silkeleyen cop atan yok,cok sicak bir sehirde yasiyorum yazin nemle 50 derece olur hatta ustu bile olur,ama ev cok serin oluyor kisinda sicak ama oyle 4.yada 5.kat degil 12.kat ve yukarisinda oturuyorum.

Alt katlarda oturanlar klima açıyor mesela biz acmiyoruz eski evimizde 24 saat çalışırdı,7_8 yil oldu dam vs akmadi.

Evim 6. Kat üstümde daire yok
Sıfır bina yalıtımlı
Hiçbir sorun yaşamadım bu 3. Senem
Bunu diyen cook kisi duydum. Ev yeni bina benim baktigim dairede sifir. Manzarasi mardin kalesine bakiyir. Mutfagi cook guzel. Ev cook icime sindi. Ama son kat sorun olur mu. Diyelim 10 yik sonra satmak istedim ben o evi. Son kat diye almak istemez kimse diye dusunuyim

Bizim baktigimiz 7. Kat canim. Evi cok begendim ama vestiyeri gomme dolabi falan her seyi hazid

Canim ara katlarda bi ev var dediler bu baktigim eve yakin buyukluk olarak aybi onunda herseyi hazir vestiyer gomme dolap falan. O da pazarliksiz 140 bin. Bir aya alacaz evi bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…