Son kat daire?

Niye olmasin 7_8 yil once 100 bine aldigimiz ev 300 bin civari su an su an satsak aninda satilir cevresinden ve semtinden ötürü.

Ama sizin uste daire varmis teras kati diyorsun o dairenin sizin alacaginiz ev ile baglantisi olabilir mi genellikle o tur evlerde baglanti olabiliyor.Su faturasi elektrik faturası vs.

Üst katda oturmayı hiçbişeye değişmem manzarası ve üstünde tepinen kimse olmaması yeter.yeni binalar yalıtımlı zaten hiçbir sıkıntı olmuyor

Bedavadan az pahalı. :)

Mardini iklim olarak bilmiyorum. Yazın sıcak ama kışın nasıl? Çok yağış alıyorsa sıkıntı olur fayans altı yalıtımı iyi değilse çok baş ağrıtır. Yazları bir de terasta felan otururlar hatta yatıyor da olabilirler. Ses olabilir. Düz üst kat olsa neyse de. İyi düşünün derim.

Benim evim ust kat dubleks. Evet diger dairelere gore biraz soguk oluyor ama yazin cok guzel esiyor. Yazin yukariyi tercih ediyoruz asagisi daha sicak havasiz uyor. Gerci bizim binanin onu acik, yaz aksamlarinda baya serin oluyor
Tavana kopuk dosetebilirseniz hem ses gelmez hem isi yalitimi olur.
Simdiden hayirli olsun eviniz

Almayın derim
Mardin zaten yazın allaha emanet,sıcaktan buharlaşacak hale geliyor insan son katta nefes alamazsınız sıcaktan

Üst katda oturmayı hiçbişeye değişmem manzarası ve üstünde tepinen kimse olmaması yeter.yeni binalar yalıtımlı zaten hiçbir sıkıntı olmuyor
Aynen canim. Birde biz guzel bi ev daha bulduk. Yalniz ablamin sitesinde ablam bblok buldugumuz ev a blok. Benim ve esim icin sorun olmaz hatta iyi olur esim nobetle calisiyor. Evde tek kaliyom. O acidan iyi. Yalniz kv kafamizin etini yer ablan yakin aldin bize yakin almadin. Bi suru huzursuzluk cikarin. Hatta benim aileme ablama bile catabilir

Almayın derim
Mardin zaten yazın allaha emanet,sıcaktan buharlaşacak hale geliyor insan son katta nefes alamazsınız sıcaktan
Gercekten mardin sicak. Bir ev daha bukduk. Yalniz tirsiyom kizlar baktigim bukdugum son kattaki ev ablam 5 dakka. Digeride ara katta ablamin sitesinde. Biz ablama yakin degil hastaneye yakin baktik. Ama kv bole anlamaz. Cok ustumuze gelir

Tavaninda kopuk var zaten canim. Dosenmis yani.

Fayans alti iyi yalitimli esim ole diyor. Ben cok anlamsamda

Yok canim hic bi baglantisi yok. Karsi dairem dubleks zaten benim ustum karsi daireye ait olacak

Gercekten mardin sicak. Bir ev daha bukduk. Yalniz tirsiyom kizlar baktigim bukdugum son kattaki ev ablam 5 dakka. Digeride ara katta ablamin sitesinde. Biz ablama yakin degil hastaneye yakin baktik. Ama kv bole anlamaz. Cok ustumuze gelir
Aldıktan sonra kv söyleyin
Engel olamaz,aaa aldik tüh falan dersiniz

Aksine ben son kat diye aldım
Emin olun son kat tutkunları da mevcut
Bu arada benim de mutfağım harika
Tam 20 metrekare
Bakın siz o evi kaçırmayın
İnanın alan kazanır

Bu yaz allah nasip ederse eşimin memleketine gezmeye Batman’a gideceğiz ( Ankara da yaşıyoruz)
Mardin’i çok merak ediyorum
Siz alın ben de gelip kaleye karşı balkonda çayınızı içeyim olmaz mı?

Böyle de kendimi davet ettiriyorum

Bu arada evin pazarliksiz fiyati 130 bin
Gayet iyi kaçırma. Terasda oturmuş biri olarak soyluyorum ki evin sıcak oluyor. Benim ki bide salon ve oturdugum oda terasın altiydi ve sicakti. Tut bence.45de yakıyordum ayda 300felan geliyordu.

Son kat niye itici olsun ki, tam aksine tepende tepinen olmuyor ve mustakil gibi oluyor

Olur canim valla. Gel beklerim. Mardin cook guzel gercektwn gezilecek de cok yeri var

Alt katta hayatta oturamam. Paspas cirpani, gürültüsü onu bunu çekilmez. Ama çatısız gibi Anlattığınız kısım sıkıntı olur mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…