Aynen bekliyom canim. Gel birlikte gezeriz.Bunu bir davet olarak algılıyorum
yok ya cereyan yaptiriyorsun pufur pufur esiyor. İmkani olan klima da taktirir. Kisin da alt katta yaktigim gazla ayni miktarda yaktim ben. Altta da oturdum, en ustte de. Yalitim bile yok bizde ustelik. Cati akmadiktan sonra sorun olmaz. Bize de cok elestiren oldu ama ben seviyorumKisi yazi ayri dert diyolar
İsteyen istediği kadar konuşsun sizin hayatınız sizin kararlarınız sonradan keşke demeyin hiçbirşey için istediğinizi yapın tabi düşünerekAynen canim. Birde biz guzel bi ev daha bulduk. Yalniz ablamin sitesinde ablam bblok buldugumuz ev a blok. Benim ve esim icin sorun olmaz hatta iyi olur esim nobetle calisiyor. Evde tek kaliyom. O acidan iyi. Yalniz kv kafamizin etini yer ablan yakin aldin bize yakin almadin. Bi suru huzursuzluk cikarin. Hatta benim aileme ablama bile catabilir
Canim bunun yalitimi tam. Ev cok yakin arkadasimin babasinin ondan alcaz. Yani arkadasimada sordum. Orda son katta oturan akrablari varmis bi sorun yasamamis 2 yildiryok ya cereyan yaptiriyorsun pufur pufur esiyor. İmkani olan klima da taktirir. Kisin da alt katta yaktigim gazla ayni miktarda yaktim ben. Altta da oturdum, en ustte de. Yalitim bile yok bizde ustelik. Cati akmadiktan sonra sorun olmaz. Bize de cok elestiren oldu ama ben seviyorum
Ole yapicam. Yicek kafamizi ama. Cekicez biraz artikİsteyen istediği kadar konuşsun sizin hayatınız sizin kararlarınız sonradan keşke demeyin hiçbirşey için istediğinizi yapın tabi düşünerek
Cine sindiyse düşünme bence daha fazla al malisinSelam kizlar. Ev almayi dusunuyoruz bugun bi ev baktim. 3+1 net 150 metrekare. Evi cook begendim. Hastaneye( esim hastanede calisiyir) avm ye yurume mesafesi yalniz ev son katta. Ustunde teras kati olan bi daire var. Evin mutfak ve salonu disindaki yerleri bu daire kapatiyor. Ama mutfak ve salonun ustu bos. Ev sahibi fayans yapmis zaten bi kismi kesinlikle sorun olmaz. Su da giderlerden akip gidiyor kalan kismida fayansla kapatacak. Ve yalitimi mantolamasi iyi gibi duruyirdu. Ama son kat olunca ister istemez itici geliyor. Sizce de oylemi?
Icime sindi valla canimI
Cine sindiyse düşünme bence daha fazla al malisin
Bense sicaga hic gelemiyorumÇatı katı ve çelik çatı ise ben oturuyorum mantolama dairemiz kis için sıcak oluyo ama yazın sıcaktan koltukların üzerine oturulmuyor klima sart
Asansör yoksa kesinlikle yanaşma.en üst hep sorundur.bizde en üstteyiz para olsa bir saniye durmam.isterse ev saray olsunSelam kizlar. Ev almayi dusunuyoruz bugun bi ev baktim. 3+1 net 150 metrekare. Evi cook begendim. Hastaneye( esim hastanede calisiyir) avm ye yurume mesafesi yalniz ev son katta. Ustunde teras kati olan bi daire var. Evin mutfak ve salonu disindaki yerleri bu daire kapatiyor. Ama mutfak ve salonun ustu bos. Ev sahibi fayans yapmis zaten bi kismi kesinlikle sorun olmaz. Su da giderlerden akip gidiyor kalan kismida fayansla kapatacak. Ve yalitimi mantolamasi iyi gibi duruyirdu. Ama son kat olunca ister istemez itici geliyor. Sizce de oylemi?
Asansor var tabi canim yeno bina sifir daireAsansör yoksa kesinlikle yanaşma.en üst hep sorundur.bizde en üstteyiz para olsa bir saniye durmam.isterse ev saray olsun
Bense sicaga hic gelemiyorum
Yazın sıcak kışın soguk oluyor..Asansor var tabi canim yeno bina sifir daire
Ole canim gercektenYazın sıcak kışın soguk oluyor..
Ev eskiyecek ileriki senelerde çatıda sorunlar çıkıyor,
Satmak istersen çok geç satılıyor hemen çatı kat fiyat kır deniliyor.ara kat candır
Himm kimi sorun olmadi diyo kimi de sikayetti baya. Bende baya kararsiz kaldimAnkara’da en üst kattayım. Hiç bir sorun yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?