Son kat daire?

Kisi yazi ayri dert diyolar
yok ya cereyan yaptiriyorsun pufur pufur esiyor. İmkani olan klima da taktirir. Kisin da alt katta yaktigim gazla ayni miktarda yaktim ben. Altta da oturdum, en ustte de. Yalitim bile yok bizde ustelik. Cati akmadiktan sonra sorun olmaz. Bize de cok elestiren oldu ama ben seviyorum

İsteyen istediği kadar konuşsun sizin hayatınız sizin kararlarınız sonradan keşke demeyin hiçbirşey için istediğinizi yapın tabi düşünerek

Canim bunun yalitimi tam. Ev cok yakin arkadasimin babasinin ondan alcaz. Yani arkadasimada sordum. Orda son katta oturan akrablari varmis bi sorun yasamamis 2 yildir

İsteyen istediği kadar konuşsun sizin hayatınız sizin kararlarınız sonradan keşke demeyin hiçbirşey için istediğinizi yapın tabi düşünerek
Ole yapicam. Yicek kafamizi ama. Cekicez biraz artik

I
Cine sindiyse düşünme bence daha fazla al malisin

Çatı katı ve çelik çatı ise ben oturuyorum mantolama dairemiz kis için sıcak oluyo ama yazın sıcaktan koltukların üzerine oturulmuyor klima sart

En üst kat! Tavsiye etmem. Astarı yüzünden pahalıya geliyor. Yazın çok sıcak, kışın çok soğuk. Valla doğalgaza para yetmiyor. Hele de çocuğun varsa yakacaksin mecbur.

Asansör yoksa kesinlikle yanaşma.en üst hep sorundur.bizde en üstteyiz para olsa bir saniye durmam.isterse ev saray olsun

Asansor var tabi canim yeno bina sifir daire
Yazın sıcak kışın soguk oluyor..
Ev eskiyecek ileriki senelerde çatıda sorunlar çıkıyor,
Satmak istersen çok geç satılıyor hemen çatı kat fiyat kır deniliyor.ara kat candır

Yazın sıcak kışın soguk oluyor..
Ev eskiyecek ileriki senelerde çatıda sorunlar çıkıyor,
Satmak istersen çok geç satılıyor hemen çatı kat fiyat kır deniliyor.ara kat candır
Ole canim gercekten

Bende bu ara ev derdindeyim, üst kat diye tercih etmedim. Çünki daha önce en üst katta oturmustum hiç sevmedim, yazin çooook sicak ve alisveris tasima derdi merdiven çikma falan kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…