Boşanmanın bir çok sebebi var dediğiniz kişi için mi omuza yaslanmak hayali kuruyorsunuz
Tek yapılması gereken selamlaşmak vedalaşmak
Çoğu erkek ayrılıkda pişmanlık yaşıyor ama yaptıklarının degil
Ütü çamaşır yemek GB düzenleri bozulmanın pişmanlığı bir de nafaka ödemek zorundalıgı var
Çok heyecanlıydım ama artık boşanacağım için heyecanlıydım mutluluktan çok muhatap olmadık kayınvalidemle daha çok konuştuk sohbet ettik boşandığım dk mutluluktan zıplayabilirdim o ciddiyet olmasaydı çıkışta da kayınvalidemle kahvaltıya gittik gezdik eğlendik o neler hissetti diye hiç düşünmedim silmiştim çünkü sanırım önemli olan bu yoluna bakabilmek benim zaten bir hayatım vardı biz üşengeçlikten boşanmamıştık zaten ayrıydık adını koyduk işteGünaydın . 27-28 yaşlarındaykz, 1,5 yıldır evliyiz ve Yakın tarihte duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Muhtemelen önceden gidip beklerim sonra o gelir. Kafamda senaryolar var. O senaryolarda bazen hiç yüzüne bile bakmıyorum . Bazen yanıma oturursa başımı omuzuna koyuyorum bazende hiç bırakmayacakmışım gibi sarılıyorum daha bir çok ihtimal var acaba o ne yapacak konuşacak mı helallik vs isteyecek mi yoksa bir kenarda duruşmanın başlamasını mı bekleyecek...1 aydır hiç konuşmuyoruz engellemiştim.Evi boşalttık ailelerimize döndük. Aslında kötü ayrıldık ama onu son kez göreceğim için heyecanlanıyorum. Hiç üzülmüyordum ama şuan yavaş yavaş ciddiyetini anladım ve depresyona giriyorum sanırım. Evimi çok özlüyorum, onu çok özlüyorum. En kötü anlarımızda bile şu ankinden daha mutlu ve huzurluydum.
O da beni özlüyor mudur?
(boşanmamızın bir çok nedeni var yani boşanın diyebileceğiniz konular barışmanın oluru yok yani)
Peki siz neler yaptınız o son gününüz de ağladınız mı onun önünde yada hiç arkanıza bakmadan gittiniz mi ? O neler hissetti acaba..
Aaa ilk defa duydum anlaşmalı boşanma da olsa böyle bir yetkisi var mıMahkemede duygusal davranırsan, ağlarsan hakim boşamaz bilginiz olsun. Duygusallık geldiğinde neden boşama kararı aldığınızı hatırlayın.
Ütü çamaşır yemek ortak yapıyorduk. Nafaka vs de istemedim. Duygusal hissediyorum hiç kimse mi böyle hissetmedi..Boşanmanın bir çok sebebi var dediğiniz kişi için mi omuza yaslanmak hayali kuruyorsunuz
Tek yapılması gereken selamlaşmak vedalaşmak
Çoğu erkek ayrılıkda pişmanlık yaşıyor ama yaptıklarının degil
Ütü çamaşır yemek GB düzenleri bozulmanın pişmanlığı bir de nafaka ödemek zorundalıgı var
Bosandik,gidip yemek yedik sohbet ettik. Tokalastik ve ayrildik bitti. Iyi dileklerde bulunduk. O kadar.
Bitmişti hiç bir şey hissetmiyordum ama sona yaklaşınca böyle hissetmeye başladım sizlerle de paylaşmak fikir almak istedimO zaman neden bosaniyorsun?
Madem hala asiksin , kafani omzuna yaslamak istiyorum falan fistan?
Demekki sende bitmemis?
Bosanmak oyuncak degil ki?
Siz böyle duygusal davranırsanız boşanamazsınız gibime geliyor
Dava görülmüyor mu herseferinde? Bilmiyorum belki bizde de sadece imza atılır ? İlk kez duydumArkadaşım anlaşmalı boşandı yani sadece gidip belgeleri imzaladılar. İkisi de ağlaya ağlaya imzaladı.
Ama dava görülecekse ağlamanız kötü etkiler diye düşünüyorum. Davayı uzatabilirsiniz
Aliskanlik..Bitmişti hiç bir şey hissetmiyordum ama sona yaklaşınca böyle hissetmeye başladım sizlerle de paylaşmak fikir almak istedim
İlla ki hissettik. Ama sadece duygulardan oluşmuyoruz mantıklı bir tarafımız da var. Biz boşandıktan sonra nerdeyse 1 hafta beraber yaşadık. Koyvermedik kendimizi. Bazen daha sağlam durman gerekir o da bu anlardan biri.Ütü çamaşır yemek ortak yapıyorduk. Nafaka vs de istemedim. Duygusal hissediyorum hiç kimse mi böyle hissetmedi..
Duruşma açılır her iki tarafa beyanları sorulur en son zapta imza alınır ve duruşma biter. Daha sonra gerekçeli karar yazılır, taraflara tebliğ edilir, süresi içinde istinaf edilmez ise kesinleşir.Dava görülmüyor mu herseferinde? Bilmiyorum belki bizde de sadece imza atılır ? İlk kez duydum
Anlaşmalı boşanmada öyle oluyormuş. Girmişler, bir sürü belge imzalamışlar sadece. Hakim falan bir şey sormamış. Avukat bile tutmadı onlarDava görülmüyor mu herseferinde? Bilmiyorum belki bizde de sadece imza atılır ? İlk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?