Son kez görüşme.. mahkeme gününde neler hissettiniz

Ben cok acikmistim, cikinca kebapciya gittik, sonra ise döndüm, rahatladim ben bosandigim icin, iyi ki bosandim

Ben cekismeli bosanmistim.. ben katilmadim durusmalara.. bazen iyikide katilmamisim diyorum cunku karsi taraf savasa gider gibi 10 kisi katilmislar birde sahte sahitlik yaptilar zaten.. yalanlarida bir guzel ortaya cikti.. davayi ben kazandim ama tabi bazen diyorum keske birinden birine katilsaydim.. en azindan soyleyemediklerimi soylerdim belki hakimin karsisinda..

Boşanmadim ama duruşma gününü beklerken kafamda siz gibi onlarca senaryo kurdum.Bir gün rüyamda kendimi mahkeme salonunda gördüm.Sanki gerçek gibiydi rüyamda güçlü durdum hic taviz vermedim ama kendimi,dislerimi sıkıyordum oyle ki gerçekte de sıkıyormusum uyandigimda ön disimi kırmış olarak uyandimAnliyorum zor ama boşanacak kadar evinizi dağıtacak kadar bitişe geldiyseniz ve karşı taraf bir adim atıp bir sey yapmıyorsa kendinize eziyet etmenin mantığı yok.Cocuklarim olmasaydi o duruma geldiğim adamla barismazdim.Hayat size 2.sans veriyor madem(önünüze duran eş yoksa) itiraz etmeyin belki cok daha iyi olacaksiniz.

O kadar guclu davrandımki .Ben o kadar mutsuzdum ki o evde .Her yerıne gozyası sıgdırdıgım evımden bıle ayrılmak ole koydukı bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…