Maddi, manevi ve psikolojik olarak tükenmiş, son denemesini yapacak birine pozitif sonuç almış ya da doğum yapmış anne ve anne adayları neler söylerdi? Deneyimleriniz ve görüşleriniz benim için çok çok önemli. Özelin de özeli, başarılı bir yerde titiz bir takiple transferimi oldum ama negatif sonuç aldım. Belki birşeyleri yanlış yaptığımdan olmadı, sizden dinlersem o hataları yapmam. İnanın askıdan birşey almak, çelik kapıyı itip açmak, eğilip çöp kovasına bir şey atmak hatta yürümekten bile pişmanlık duydum. Basit sandığınız şeyleri bile yazın n’olur, Bu benim son şansım. Özellikle başarıya ulaşmış kişilerden cevap bekliyorum Zaten bu başlığı açmamın sebebi gelecekte tüp bebek umuduyla burayı okuyacak olanların bilgi karmaşası yaşamadan sadece sonuç odaklı, başarıya götürmüş tavsiyelere kolayca erişebilmeleri. Soru cevap olmazsa, sonradan diğer tüp bebek başlıklarındaki gibi konudan kopmazsak çok sevinirim
 Çünkü 2 ay kadar sürekli bu başlığa bakacağım. Kendi pozitif hikayelerini paylaşanlara evlatlarıyla musmutlu, uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum
 Bu arada 4AA embriyo transfer edilecek, Pgt yapılmayacak. Ek bilgi olarak söylemek istedim.