- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Sanırım son kısmet açıcıyım kızlar. Sevgili olduğum değil sadece flört ettiğim kişiler bile ben görüşmeyi kestikten sonra full evlenmeye başladılar hatta 10 sene önceki sevgilim 2 kere evlendi boşandı 3. Ye evleniyor nişanlanmış. Bende 29 yaşına geldim kariyer peşinde derken son zamanlar da evde kaldığımı hissetmeyece başladımistisnasız çevremde ki herkes evlendi. Böyle bekar olarak bir elin parmağını geçmiyoruz. Hatta yaşıtlarım 2. Çocuklarına dönüyor resmen. Bende böyle elimin değdiğini evlendiriyorum işte.
Herhangi biriyle evlenecek olsan sen de 3.ye evlenirdinSanırım son kısmet açıcıyım kızlar. Sevgili olduğum değil sadece flört ettiğim kişiler bile ben görüşmeyi kestikten sonra full evlenmeye başladılar hatta 10 sene önceki sevgilim 2 kere evlendi boşandı 3. Ye evleniyor nişanlanmış. Bende 29 yaşına geldim kariyer peşinde derken son zamanlar da evde kaldığımı hissetmeyece başladımistisnasız çevremde ki herkes evlendi. Böyle bekar olarak bir elin parmağını geçmiyoruz. Hatta yaşıtlarım 2. Çocuklarına dönüyor resmen. Bende böyle elimin değdiğini evlendiriyorum işte.
"Evde kalmak" kafasından bi çıkabilirseniz aslında çiçek gibi hayatınız var.Sanırım son kısmet açıcıyım kızlar. Sevgili olduğum değil sadece flört ettiğim kişiler bile ben görüşmeyi kestikten sonra full evlenmeye başladılar hatta 10 sene önceki sevgilim 2 kere evlendi boşandı 3. Ye evleniyor nişanlanmış. Bende 29 yaşına geldim kariyer peşinde derken son zamanlar da evde kaldığımı hissetmeyece başladımistisnasız çevremde ki herkes evlendi. Böyle bekar olarak bir elin parmağını geçmiyoruz. Hatta yaşıtlarım 2. Çocuklarına dönüyor resmen. Bende böyle elimin değdiğini evlendiriyorum işte.
yine de iyi bulmuş ama hee.29 yasında bekarsınız
2 kez evlenip boşanmış 3.ye niyetlenen kişiye özeniyorsunuz.
Boyle bir komedi var. Kim adamla cikarsa ondan ayrildiktan sonra evleniyorSanırım son kısmet açıcıyım kızlar. Sevgili olduğum değil sadece flört ettiğim kişiler bile ben görüşmeyi kestikten sonra full evlenmeye başladılar hatta 10 sene önceki sevgilim 2 kere evlendi boşandı 3. Ye evleniyor nişanlanmış. Bende 29 yaşına geldim kariyer peşinde derken son zamanlar da evde kaldığımı hissetmeyece başladımistisnasız çevremde ki herkes evlendi. Böyle bekar olarak bir elin parmağını geçmiyoruz. Hatta yaşıtlarım 2. Çocuklarına dönüyor resmen. Bende böyle elimin değdiğini evlendiriyorum işte.
Keşke erkek üye çıksaydın da şu kısmet açan sihirli flörtünden nasibimi alsaydımSanırım son kısmet açıcıyım kızlar. Sevgili olduğum değil sadece flört ettiğim kişiler bile ben görüşmeyi kestikten sonra full evlenmeye başladılar hatta 10 sene önceki sevgilim 2 kere evlendi boşandı 3. Ye evleniyor nişanlanmış. Bende 29 yaşına geldim kariyer peşinde derken son zamanlar da evde kaldığımı hissetmeyece başladımistisnasız çevremde ki herkes evlendi. Böyle bekar olarak bir elin parmağını geçmiyoruz. Hatta yaşıtlarım 2. Çocuklarına dönüyor resmen. Bende böyle elimin değdiğini evlendiriyorum işte.
45 yaşında bir abim var hâlâ evlenemedi, yanlış anlamazsanız numarasını versem bir selam verseniz kendisine. Başka umudumuz kalmadı.
Ne var sevap kazanırdı en azından
Bak konu sahibi tehlike çanları çalıyorNe var sevap kazanırdı en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?