- Konu Sahibi yazarhanim35
-
45 yaşında bir abim var hâlâ evlenemedi, yanlış anlamazsanız numarasını versem bir selam verseniz kendisine. Başka umudumuz kalmadı.
Ne yapayım kız abim sonuşta. İnsan bir yuvası olsun istiyor. O da artık içimizden biri sayılır. O kadar ismi geçti.Abinizi yine bir BDV konusunda harcayıp; kulaklarını çınlatmışsınız.
Ahahha buyrun
Ahahah erkek olup etkilenmem gerek karşındakindenabla sana zahmett
Ya evlenin demedim, abime sadece bir selam vermeniz yeterdi:) sevinsin garipAhahha buyrun. 45 benim için büyük açıkçası :))
Amin inşallahAllah gönlünüze göre verir inşallah bende 28 yaşındayım çevrem pek yok olanlar da bekar hatta yaşları da benden büyük. Hakkınızda hayırlısını isteyin 29 yaşında sizde evlenmiş boşanmış ya da evlilikte sorunlari olan biri olabilirdiniz bence güzel bir evlilik sizi bekliyordur bu kadar beklemenizin bir hayrı ve güzelliği olduğuna inanıyorum ben.
Aplam bana da bir el atar mısın bee
Ahahah erkek olup etkilenmem gerek karşındakindenabla sana zahmett
Ahahah etkilenmem gerek karşımdekindenKeşke erkek üye çıksaydın da şu kısmet açan sihirli flörtünden nasibimi alsaydım
AminnBu arada, nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir eldenzamanı gelince, en güzeli en içine sineni olacak Onları sana Allah yazmamış, kul ne etsin
45 yaşında bir abim var hâlâ evlenemedi, yanlış anlamazsanız numarasını versem bir selam verseniz kendisine. Başka umudumuz kalmadı.
Yani o kadar kişiyi dünya evine soktunuz, bir abim mi fazla geldi o eveyaşı çok büyük
AaggaagagaggahahaqhhqhqhqhqhqhqYani o kadar kişiyi dünya evine soktunuz, bir abim mi fazla geldi o eve
Bu da tutmadı. Ben de bir kardeş olarak daha ne yapabilirim ki.
Bazı şeyler kader demek ki gerçekten
Diğer üye talip oldu YaYani o kadar kişiyi dünya evine soktunuz, bir abim mi fazla geldi o eve
Bu da tutmadı. Ben de bir kardeş olarak daha ne yapabilirim ki.
Bazı şeyler kader demek ki gerçekten
Aaa ben kaçırdım kim ki o canım yengemDiğer üye talip oldu Ya
Aaa ben kaçırdım kim ki o canım yengem
Kız aramızda lafı mı olurDiğer üye talip oldu Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?