- Konu Sahibi politician
bunun dışında bişey varmı?
Hep bunun gibi şeyler işte...
Acaba ayrılmaya mı calısıyor diyorum ama her defasında itiraz ediyor...
Denize gitmesi de yine beni cıldırttı böyle işte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun dışında bişey varmı?
Kızlar merhaba
İnşallah bu son konum olacak bugün..size son kez fikir soruyorum..lütfen bana yardımcı olun..
Ben 3 yıldır biriyle beraberim.Onun durumu bize göre kötü,sevgilimden cok benim mesleğim daha iyi daha doğrusu bölüm olarak..o beni cok istedi biz uzaktan ilişki yaşıyoruz..ben ondan önce cok üzüldüm önceki ilişkimde ve önyargılarım vardı cokca..
Sigara alkol falan istemeyen biriyim ama sevgilim sigara kullanıyor alkolü olmasa da olur olarak görüyor..
Ben okulumu uzattım cünkü takıntılarım ileri boyuttaydı..okula devam edemedim ve uzattım..bu süre içinde kafam hep sevgilimle mesguldü napıyo napacak eski sevgilisi su bu derken kendi hayatımı yasayamadım nerdeyse..
Sevgilimden hiçbi zaman paramı sevgimi saklamadım,ama onun durumu iyi olmadıgı için hep ben bi şeyler yapıyor gibi oldum...o daha cok manevi seyler yapmaya calıstı..
ben inanılmaz kıskanclık yapıyodun ve sevgilim hayatını normal yasayabilmek için yalan söyledi bana 1 2 kere..Buraya yanıma geldiğinde ders calısalım ders ders ders sürekli ders ki biz 2.5 aydır falan görüşemiyoduk kpssye hazırlanıyor o..
Bana ilgi göstermemesi falan artık canımı sıkıyor ve bence benden parasını da saklıyor..su anda arkadaslarıyla denize gittiler ben de cıldırdım..
Ve ben su an yanlıs bi şey yapmak istemiyorum ama ayrılmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Hep bunun gibi şeyler işte...
Acaba ayrılmaya mı calısıyor diyorum ama her defasında itiraz ediyor...
Denize gitmesi de yine beni cıldırttı böyle işte...
uzaklıgın verdigi gerginlik sanırım.
bence biraz onada kendinizede zaman verin![]()
Normalde yapman gereken şeylerin üstünde şeyler yapmışsın. Takıntı haline getirmişsin, bunaltmışsın. aslında hepsini tek tek yazmışsın. karşındaki kişise normal bir şekilde hayatına devam etmiş: ) Başkası sana değil sen kendine zarar veriyosun bence . İlla sevgilin olmak zorunda değil. Bi müddet free takılmayı dene![]()
Ben bi şey anlamadım.
Denize gitmesi neden çıldırttı?
Bir de kitap alınca hesabını sormak nedir hani paran yoktu diye, size ne yani?
Zengin kız fakir oğlan gibi olmuş sizin iş ...bence abartıyosunuz ..ilişkinizin bitmesi için bi neden göremedim ben ..test kitabı vs almasında ne var ki..siz biraz rahata kontrolün sizde olmasına alışmışsınız bence hele de bi erkeği maddi olarakta geçerek eminim onda olumsuz duygular uyandırıyosunuz da..yanlış anlamayın gurur meselesi sonuçta..ve kpss ye bende hazırlanıyorum nasıl bir derttir hazırlanan bilir ona şu zamanında destek olmalısınız..ne kaldı ki sınava neden üstüne gidip ilgi sevgi vs triplerine giriyosunuz ki sayılı gün azcık idare edin..ve bi insan sırf maddi anlamda kötü diye onu asla göz ardı etmeyin sırt sırta verirsiiz başarırsınız evelALLAH..bence biraz rahat bırakın onu..arkadaşlarıyla denize gitmeside çok normal çok para gerektirmeye deşarj için tercih ettiği bişi belliki..yıllarınıza yazık etmeyin biraz sabır
Sizin ayrılık düşünmenizi gerektirecek bir sebep bulamadım. Maddi durum demişsiniz, fakirse ayrıl diyen bile var ( usluba gel). Maddiyat bir ilişkide en son düşünülecek şeydir benim mantığıma göre. Bir insanla hayatı paylaşmayı düşünürken finansal durumlar nasıl liste başı olur benim aklım almıyor.
Sigara alkol çiftlerden biri kullanıyor, biri kullanmıyorsa problem olabilir. Ama belli ki sizde aşılmayacak şeyler değil. Adam hayır illa kullancam dememiş sonuçta.
Sizin bunaltmalarınız sonucu bir iki yalan söylemiş belli ki. Hoş değil ama çıkar yolu kalmamış adamın. Ben de böyle bir ilişki yaşadım ve mecbur kalıp yalan söyledim hiç huyum olmamasına rağmen. O yüzden empati kurabiliyorum erkek arkadaşınızla.
Kpss çok zor bir süreç. Ben de hazırlanıyorum, çoğu zaman eşimin önüne bi tabak yemek koymak dışında iletişim bile kuramıyoruz. Süekli çalışıyorum çünkü. Hiç kimse hiç bir şey benim geleceğimden önemli değil, eşim bile olsa. Ki ikimizin de geleceği için çalışıyorum ben şu an. Sevgilin de geleceğini düşünmek, imkanlarını düzeltmek için çalışmak zorunda. Herkes anasının karnından belli imkanlarla doğmuyor malesef.
Karşı taraf açısından bakıyorum. Sizden ayrılmak için bir ton sebebi var. Alşırı kıskanç, takıntılı bir kadın var karşısında. Öyle bir boyutta ki takıntıları kendi hayatının önüne geçmiş. Korkulacak bir durum. Kendini maddi açıdan, eğitim açısından, kültürel açıdan ondan üstün gören bir kadın var hayatında. Kusura bakma ama irrite edici, korkunç sığ bir düşünce. Ben ılsam dakka durmam yanında. Geleceğini planlamasına, ders çalışmasına destek olmayan, kaprisin dibine vurmuş bir kadın var karşısında. En çok destek alacağı insan köstek oluyor.
3 sene dile kolay. Daha fazla uzatmadan ayrılın bence. Bir iyiliğiniz dokunmuş olsun adamcağıza.
Cevremden cok etkileniyorum ben..Mesela bi arkadasım s.. Et ozaman falan dedi cok afedersiniz..yani insanlar için bi şeyler cok kolay olabiliyor..biz cok emek verdik fakat benim okadar fazla önyargım var ki canımı yakıyor..son paragrafınız beni çok etkiledi aslında okadar doğru seyler yazmışsınız ki ne diyeceğimi bilemiyorum ben...
Sevgilim bana hep ben seni oldugun gibi kabul ettiğim halde sen beni kabul edemedin bi türlü der doğru galiba...
Ben ne iyi bi sevgili olabildim ne iyi bi öğrenci ne de iyi bi dost... Kendimden nefret ediyorum bu yüzden...şu an okadar güçsüz hissediyorum ki kendimi keske ben de sizin gibi güçlü olabilsem..
Politician erkek arkadaşının bir hatasını göremiyorum. Fakat bu ilişki seni mutlu etmiyor, etmeyecek de. Karşı taraf hayatına devam ediyor sen kendini yiyip bitiriyorsun. Sanıyorum bunun sebebi de senin ilişkiden beklediklerini alamıyor olman. Karşındaki insanı değiştirmeye çalışma ve ayrıl lütfen. Çünkü iki taraf da sadece zarar görüyor. Bence de sınavı olduğu için ayrılmıyor bile olabilir. Lütfen ayrıl ve kafanı toparla bi. Ama biliyorum dinlemeyeceksin, ben de dinlemedim, sonunda terk edildimSen de onu bekle artık ne diyeyim
Eğer bi sonraki ilişkimde bunları yapmayacağımı bilsem hiç durmadan ayrılcam emin olun..sorun bende mi karsıda mı onu anlamıyorum..ve neden 3 yıl hayatımda kaldı neden hayatıma girdi..kendime kızıyorum..
Tesekkür ederim..
Ayrıl. Sana çok samimi söylüyorum. Zaten konuşmuştuk yaşımız yakın, okulu uzatmak konusunda da aynıyız çok ortak noktamız var. Terk edildiğin gün keşke ben yapsaydım diyeceksin. Sorun snede veya onda fark etmez. Sen bu kişiyle yapamıyorsun bu kadar. Ve biz sadece anlattığın kadarını biliyoruz ama bakalım karşıdaki insan sana böyle hissettirecek neler yaptı? En ufak titreşim bile yetiyor insana, demek ki mutlu edemiyor seni bu ilişki. Seninki sadece takıntı. Benimki de öyle. Terk edildim, üstelik hiçbir hatam yoktu. Üstüne deli gibi yalvardım dün. Hala cevap yok. Üstüne bir de bir şey mi geldi diye meraklanıp gece uyuyamadım ve sabaha kadar sigara içtim. Sonra öğrendim ki annesiyle gezmedeymiş. Olan bana oldu anlıyor musun? Yaşayacağın şeyler bunlar ve inan hiç istemem yaşamanı, çok zor. Bugün aklım başıma geldi benim iki saat önce falan. Ayrıl ve kararının arkasında dur. Kim haklı kim haksız bırak bunları. Çok eminim yaşadığın şeyin sonu mutlu bi evlilik falan değil.
Bence iyi bir gelecek icin seni rahat ettirmek icin ders ders ders diye tutturmus. Arkadasini cok bogarsan senden uzaklasir. Biraz arkadaslariyla vakit gecirmek onunda hakki. Sende parani sakla. Valla ben kocamdan gizli kenara atarim hep. Cok para harcama yoluna cunku degerini bilsin.
anladgm kadariyla Yanlş anlamayn ama param yok ddi ama test kitabi aldi deyp kafaniza mi takiyorsunuz..
Sanki adam kötü bisey yapmis gbi lanse ediyorsunuz..
O erkek yaşı geçiyo kpss denilen şey bi ilişkidn dha çok ilgiyi hak edio:) yoksa ortada kaliyo insan direk :)
Baska sorunlarinz war mi blmiyorm ama erkege para hesabi yaplmasi bence cok yanlş..
Vardr yada yoktr kitap aliyodr almiyodr bu onun karari ..
Bence cok fazla abartp sıkıyosunuz arkadaşınızı..
Mesela mail hesabı bende kayıtlı internetten kitap alıyolar arkadaslarıyla hemen bana mail geliyor tabi ben de hemen arıyorum hani paran yoktı senin de cart curt bir sürü kavga cıkarıyorum..mesela en yakın arkadaslarımla bile konusurken kontrol ediyorum nasıl konusuyor napıyor falan diye..cok utanıyorum bunları yazmaya ama yapıyorum işte