• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son konu

Cok teşekkürler:)
Peki şimdiki konumla alakalı da yorum yapar mısınız rica etsem :)

Yeniden okudum konuyu. Açıkçası asıl sorun ettiğinin ne olduğunu anlayamadım. Biraz üzerinde durmuşsun para mevzuunun ama konu o mu yoksa denize gitmiş olması mı?

Yeniden okudum konuyu. Açıkçası asıl sorun ettiğinin ne olduğunu anlayamadım. Biraz üzerinde durmuşsun para mevzuunun ama konu o mu yoksa denize gitmiş olması mı?

Ben biraz bencilce düşünüyorum galiba.. ŞÖYLEki parasıyla dısarda yemek bile yemesin bana harcasın gibi ya da hiçbi yere gitmesin arkadaslarıyla eğlenmesin gülmesin...mesela yanıma geliyor cok yakın arkadaslatımla görüşüyoruz mesela bi konu hakkında konusuyorus hep beraber ya da ikisi konuauyor gülünce onlara sinir oluyorum..sonra da kendime kızıyorum:(

Ben biraz bencilce düşünüyorum galiba.. ŞÖYLEki parasıyla dısarda yemek bile yemesin bana harcasın gibi ya da hiçbi yere gitmesin arkadaslarıyla eğlenmesin gülmesin...mesela yanıma geliyor cok yakın arkadaslatımla görüşüyoruz mesela bi konu hakkında konusuyorus hep beraber ya da ikisi konuauyor gülünce onlara sinir oluyorum..sonra da kendime kızıyorum:(

Evet biraz bencilce olmuş açıkçası düşüncen. Bir de ne bileyim bir ilişkide para konusunun dönmesi hoş olmuyor pek. Dile getirmemeye çalışsan. :26:

Bence problem senden kaynaklanıyor ama sende farkındasın yaptıklarının mantıksız şeyler olduğunun o nedenle aşırı bir yorumda bulunmayacağım bunlar hakkında. Buarada okulunun kötü gitmesi sevgilini düşünmenden kaynaklanmıyor bence, sen okul vs. iyi gitmediği için sevgiline sarmışsın.

Bence şu noktada kafanda bitirmişsin gibi hareket et, şifrelerini değiştirmesini ve sana vermemesini söyle, gün içinde görüşme,konuşma sıklığını azalt, yapabiliyorsan gün içinde daha az düşünmeye çalış, kendini başka şeylerle oyala ama ayrılma. Sevgiline de ayrılmaktan bahsetme. Bunun birinci nedeni, bence sınava bu kadar az zaman kalmışken az da olsa seviyorsan böyle birşey yapmamalısın. 3 yıllık bir ilişkiyi çok elle tutulur bir sebep yokken bitireceksen böyle konsantrasyon vs. gerektiren özel zamanlarda yapmaman gerek ki karşı taraf iyi hatırlasın seni. İkincisi bir kaç konunu hatırlıyorum bence sen yapı olarak uzun süre hayatında olan birini bir anda hayatından çıkaracak yapıda birisi değilsin. Seni çok zorlar böyle ani bir ayrılık kararı vermek, şuan bile az ilgi/sevgi görmekten şikayetçisin, o ilginin hiç olmayacağını, ayrıca enerjini ve ilgini harcayabileceğin biri de olmayacağını düşün, kesinlikle boşluğa düşersin. Böyle yavaş yavaş uzaklaşırsan, Kpss'den sonra ilişkini bitirmeye karar verirsen -buarada karşı tarafın planının bu olduğunu hiç sanmıyorum- çok zorlanmamış olursun. Ayrıca bağımlı kişiliğinden uzaklaşıp, ilişkini sağlamlaştırma, her iki taraf içinde daha zevkli getirme ihtimalin de olur böylelikle.

Bence problem senden kaynaklanıyor ama sende farkındasın yaptıklarının mantıksız şeyler olduğunun o nedenle aşırı bir yorumda bulunmayacağım bunlar hakkında. Buarada okulunun kötü gitmesi sevgilini düşünmenden kaynaklanmıyor bence, sen okul vs. iyi gitmediği için sevgiline sarmışsın.

Bence şu noktada kafanda bitirmişsin gibi hareket et, şifrelerini değiştirmesini ve sana vermemesini söyle, gün içinde görüşme,konuşma sıklığını azalt, yapabiliyorsan gün içinde daha az düşünmeye çalış, kendini başka şeylerle oyala ama ayrılma. Sevgiline de ayrılmaktan bahsetme. Bunun birinci nedeni, bence sınava bu kadar az zaman kalmışken az da olsa seviyorsan böyle birşey yapmamalısın. 3 yıllık bir ilişkiyi çok elle tutulur bir sebep yokken bitireceksen böyle konsantrasyon vs. gerektiren özel zamanlarda yapmaman gerek ki karşı taraf iyi hatırlasın seni. İkincisi bir kaç konunu hatırlıyorum bence sen yapı olarak uzun süre hayatında olan birini bir anda hayatından çıkaracak yapıda birisi değilsin. Seni çok zorlar böyle ani bir ayrılık kararı vermek, şuan bile az ilgi/sevgi görmekten şikayetçisin, o ilginin hiç olmayacağını, ayrıca enerjini ve ilgini harcayabileceğin biri de olmayacağını düşün, kesinlikle boşluğa düşersin. Böyle yavaş yavaş uzaklaşırsan, Kpss'den sonra ilişkini bitirmeye karar verirsen -buarada karşı tarafın planının bu olduğunu hiç sanmıyorum- çok zorlanmamış olursun. Ayrıca bağımlı kişiliğinden uzaklaşıp, ilişkini sağlamlaştırma, her iki taraf içinde daha zevkli getirme ihtimalin de olur böylelikle.

Cok tesekkür ederim bu uzun mesajınız için..:)
Aslında ben ilişkilerde arkadas ilişkilerimde de fevri hareket ederim ve cok cabuk silerim arkadaslarım da korkarlar hatta bu huyumdan dolayı..Bi karar verebilsem ayrılmam zor olmaz ama öğrenmek istediğim sey bi baskasına da aynı seyleri yapar mıyım? Cünkü ben asırı kontrolcü biriyim herkesi kontrol etmeye calısırım cünkü..
Sevgilime bakarsak o sadece onu biraz rahat bırakmamı istiyor hayatına saygı duymamı..Ama ben her seyi eleştiriyorum,güzel bi anı mahvediyorum..
Bi rahatlasam onu da bi rahat bırakabilsem okadar iyi olacak ki...
Yani sizce ayrılmiyim dimi benim de hatalı oldugum seyler var yanlıs anlamadım?
Tekrardan teşekkürler:)

Cok tesekkür ederim bu uzun mesajınız için..:)
Aslında ben ilişkilerde arkadas ilişkilerimde de fevri hareket ederim ve cok cabuk silerim arkadaslarım da korkarlar hatta bu huyumdan dolayı..Bi karar verebilsem ayrılmam zor olmaz ama öğrenmek istediğim sey bi baskasına da aynı seyleri yapar mıyım? Cünkü ben asırı kontrolcü biriyim herkesi kontrol etmeye calısırım cünkü..
Sevgilime bakarsak o sadece onu biraz rahat bırakmamı istiyor hayatına saygı duymamı..Ama ben her seyi eleştiriyorum,güzel bi anı mahvediyorum..
Bi rahatlasam onu da bi rahat bırakabilsem okadar iyi olacak ki...
Yani sizce ayrılmiyim dimi benim de hatalı oldugum seyler var yanlıs anlamadım?
Tekrardan teşekkürler:)

Doğru anlamışsınız, hatta ben karşı tarafta pek bir hata göremedim. Bilmiyorum bence büyük problemler karşı tarafın basit harcamalarına karışmak vs. Hesaplarını kontrol etmeyi bırakırsanız, uzun vadede ikinize de çok yarar sağlayacağını düşünüyorum.

Doğru anlamışsınız, hatta ben karşı tarafta pek bir hata göremedim. Bilmiyorum bence büyük problemler karşı tarafın basit harcamalarına karışmak vs. Hesaplarını kontrol etmeyi bırakırsanız, uzun vadede ikinize de çok yarar sağlayacağını düşünüyorum.

Aslına bakarsanız onun sosyal medyada hıcbı hesabı yok ama ben sahte hesaplar acıp eskı sevgılılerıne ya da arkadaslarına hatta kpss kursunun face adresıne bıle bakıyorum neler oluyor dıye...
Cok tesekkür ederım tekrardan

Sigara icen adamla nasil evlencen ki ya :20: Cooook tiksinc bir koku oluyo agizlarinda. Benim bi arkadasimin esi de iciyodu. Gece midem bulaniyo yaninda yatmaya diyo. Bir de operken filan... Sen de kullaniyo musun bilmiyorum ama. Bu yuzden bosanan insanlar var. Ben dusun derim. Bir de evlendikten sonra birakicam diyenlere de hic inanmam. Biraktigindan tamamen emin olmadan evlenmemek lazim. Evlendikten sonra garantiye aldim dusuncesine girip hic ugrasmiyolar. Yani ben oyle insanlar gordum. Yani senin icin sorun olur mu bilmiyorum ama fikrimi belirtmek istedim. Cekilir sey degil cunku..:50:

Sigara icen adamla nasil evlencen ki ya :20: Cooook tiksinc bir koku oluyo agizlarinda. Benim bi arkadasimin esi de iciyodu. Gece midem bulaniyo yaninda yatmaya diyo. Bir de operken filan... Sen de kullaniyo musun bilmiyorum ama. Bu yuzden bosanan insanlar var. Ben dusun derim. Bir de evlendikten sonra birakicam diyenlere de hic inanmam. Biraktigindan tamamen emin olmadan evlenmemek lazim. Evlendikten sonra garantiye aldim dusuncesine girip hic ugrasmiyolar. Yani ben oyle insanlar gordum. Yani senin icin sorun olur mu bilmiyorum ama fikrimi belirtmek istedim. Cekilir sey degil cunku..:50:

Ben de iğrenç diyodum ama nasıl diyim bilemiyorum ama sevgilimin kokusu hiç gelmiyo bana cok titiz cünkü ya da sevfiğim için bana öyle geliyor:)
Ben sigara ve alkol konusunu hırs yapıyorum galiba..
cok teşekkür ederim :)

Kızlar yine ben merhaba,
Sevgilimin telefonlarını acmıyodum kendi kendime düşüneyim öyle konusayım diye..o da dün aramamıştı..Fakat 2 saat önce aradı tekrardan ama ben napacagımı bilemediğim için mesgule attım,sonra da mesaj attım bi şey mi oldu mesaj atabilirsin diye..
Fakat cevap yok...Galiba artık da aramicak:(

Kızlar merhaba
İnşallah bu son konum olacak bugün..size son kez fikir soruyorum..lütfen bana yardımcı olun..
Ben 3 yıldır biriyle beraberim.Onun durumu bize göre kötü,sevgilimden cok benim mesleğim daha iyi daha doğrusu bölüm olarak..o beni cok istedi biz uzaktan ilişki yaşıyoruz..ben ondan önce cok üzüldüm önceki ilişkimde ve önyargılarım vardı cokca..
Sigara alkol falan istemeyen biriyim ama sevgilim sigara kullanıyor alkolü olmasa da olur olarak görüyor..
Ben okulumu uzattım cünkü takıntılarım ileri boyuttaydı..okula devam edemedim ve uzattım..bu süre içinde kafam hep sevgilimle mesguldü napıyo napacak eski sevgilisi su bu derken kendi hayatımı yasayamadım nerdeyse..
Sevgilimden hiçbi zaman paramı sevgimi saklamadım,ama onun durumu iyi olmadıgı için hep ben bi şeyler yapıyor gibi oldum...o daha cok manevi seyler yapmaya calıstı..
ben inanılmaz kıskanclık yapıyodun ve sevgilim hayatını normal yasayabilmek için yalan söyledi bana 1 2 kere..Buraya yanıma geldiğinde ders calısalım ders ders ders sürekli ders ki biz 2.5 aydır falan görüşemiyoduk kpssye hazırlanıyor o..
Bana ilgi göstermemesi falan artık canımı sıkıyor ve bence benden parasını da saklıyor..su anda arkadaslarıyla denize gittiler ben de cıldırdım..
Ve ben su an yanlıs bi şey yapmak istemiyorum ama ayrılmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Ayril ve kendine uygun birini bul.
ve bence takintilarindan da kurtulmaya calis.

Doğru söylüyorsunuz aslında yüz kere söyledim ben ayrılmak istemiyorum senden senle evlenmek istiyorum diyor her defasında sadece bu konuları acma diyor..
Ama belki de gercekten sınavı bekliyodur...
Cok tesekkürler

niye çocuğa japon yapıştırıcısı gibi yapıştınız ki. herşeyin fazlası zarar. bana sevgilim evlilikten bahsedince açma o konuyu diyecek bir daha arkama bakmam. trip de atmam niye atayım mecbur mu benimle beraber olmaya.
aslında biraz rahat olsaydınız çocukta bu kadar gerilemezdi.

niye çocuğa japon yapıştırıcısı gibi yapıştınız ki. herşeyin fazlası zarar. bana sevgilim evlilikten bahsedince açma o konuyu diyecek bir daha arkama bakmam. trip de atmam niye atayım mecbur mu benimle beraber olmaya.
aslında biraz rahat olsaydınız çocukta bu kadar gerilemezdi.

Yapışmadım acaba benden ayrılmayı düşünüyor da ayrılamıyor mu diue düşünüyordum oyuzden sormustum öyle..

sizi tebrik ediyorum sınava girecek bir kişi (birde seviyorum diyorsunuz) sınav öncesi ayrılıyorsunuz
hayatının bu sınava bağlamış umutlarını çokşeyini sizin yaptığınız bencillik
çok ayıp keşke sevmeseydiniz bu çocuğu
birde parasını saklıyormuş falan ayıp bence
en azından sınava kadar sesinizi çıkartmasaydınız

simdi de soyledigime pisman oldum. Yani bence ayril dedim ama tabi en iyisini sen bilirsin. Ama cok gerilmis bir iliski, yalan var, senin okulu uzatman var, bana yani cok gereksiz gelmisti bu kadar drama. Sen gene de icinden ne geliyorsa oyle yap tabiki.

Yo tabi sizin fikriniz bu ben sadece birden böyle bi cevap beklemiyodum :)
Ben de bilemiyorum napacagımı ki bi bilsen :(

sizi tebrik ediyorum sınava girecek bir kişi (birde seviyorum diyorsunuz) sınav öncesi ayrılıyorsunuz
hayatının bu sınava bağlamış umutlarını çokşeyini sizin yaptığınız bencillik
çok ayıp keşke sevmeseydiniz bu çocuğu
birde parasını saklıyormuş falan ayıp bence
en azından sınava kadar sesinizi çıkartmasaydınız

Ayrılmadım ama kendi kendime kalıp düşğnmek istedim sadece böyle devam mı edecem diye cok sıkıyorum çünkü onu...
Haklısınız hata ettim işte:(

Back
X