Son Konuşmalarımız ?

muzurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
21
0
86
36
Bilecik
Buraya bir kez daha konu açmıştım ' Amacı Ne Anlamıyorum ' diye.
Benim psikolojim iyice bozuldu gece gece biraz önceki son konuşmalarımızı okuyup okuyp duruyorum 1 saattir.Yüz kez okumuşumdur.
Benden sakladıgı birşey oldugunu düşünüyorum.Benden ayırlmasına sebeb birşey olmalı diye düşünüyorum çünkü böylesine güzel giden bir ilişki nasıl hemen bitebilir anlam veremiyorum.Ve şuanda başka biriyle birlikte.4 saat öncede arkadaşıma çok ağır mesajlar attı yeter hayatımdan gidin diye.Bana da defol git artık dedi ki bana imkanı yok öyle laflar etmezdi.Bu lafların üstüne onu msnde ördüm 1 saat önce konuşmalarımızı yazıcam lütfen sizde objektif olarak düşündüklerini söylerseniz çok mutlu olurum :2:

İsimlerimizi Ali ve Ayşe olarak yazıcam.

Ben : Ne oldu sana Ali neden böyle degiştin birden bire :/
O : böyle olması gerekti Ayşe ...
Ben : Neden senden nefret etmemi istiyorsun
O : belkıde etmelısın .... ..ama ıstemem nefretııı uzak olsunnn ...
Ben : Bana defol diyorsun ya :S etmelisin diosun seni anlamıorm.. anlamıcamda .. mutlusun belli hayatndan hep böle kal :) o zaman ok
O : tmm ayşe kalalım boylee fazlada kuracalamayalım uzulurus gerek yok dahaaa ....
Ben : sakladıgın bişey yk dimi ali bana böle davranmana sebeb bişey .?

Bu sözün üstüne 10 saniye sonra msn kapandı . Cevap vermeden kaçar gibi gitti.
Sadece ben mi benden birşeyler sakladıgını hissediyorum düşünüyorum.
Benim gibi hisseden oldu mu okudugunda çok merak ediyorum ?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ...

bana kalsa da var bişiler o konusmadan öle anlasılıo fazla kurcalama üzülürüz falan.....

Bence bu insan sizin peşinizde koştu koştu... Tam siz tamam demişken ona göre daha iyi birisini buldu ve sizi yarı yolda bıraktı, olan bu bence... İnanması zor ama erkekler böyle... :95:

Son düzenleme:
Bence bu insan sizin peşinizde koştu koştu... Tam siz tamam demişken ona göre daha iyi birisini buldu ve sizi yarı yolda bıraktı, olan bu bence... İnanması zor ama erkekler böyle... :95:

Benden ayrıldıgı gün kız arkadaşı mesaj attı aynı gün biriyle çıkmaya başlamış.
Bayanlar az çok hissetmez mi bir erkegin onu sevip sevmedigini ben adım gibi emindim onun beni sevdiginden sevmese beni alıp annesinin evine götürmez öyle degil mi ?
Ayrıl kalıp barıştıgımız zaman zarfında götürüp annesi dönüp bana : Ayrı kaldıgınız için canı sıkkınmış baksana gülüyo şimdi dedi ondan 5 gün sonra ne degişti hangi kıza aşık olduda gitti peki

Diğer konunuzu da hatırlıyorum ben. Bence bu adam biraz dengesiz. Resmen davranış bozukluğu var. "Böyle olması gerekti" filan diyerek de dikkat çekmeye, gizemli bir hava yaratmaya çalışıyor. Ben hiç inanma "seni seviyorum, iyiliğin için ayrılmalıyız" mantığına. Ne bu canım Türk filmi mi çekiyoruz burda. Sen o kadar koş kızın peşinde, sonra film izlerken ayılıp bayılmalar, "ölürsem beni hayatta unutamazsın demeler" ardından bir gizem bir merak uyandırma çabalarıyla terk etmeler... Belliki hala ergenlik tiripleri atıyor bu çocuk. Sen önüne bak canım unut bu çocuğu

Ama amaa pisipisi sen hep benden önce benim düşündüklerimi yazıyosunnn
Bencede ayrılmak istiyor ve böyle gizemli bir hava yaratarak suçu üstünden atıp tepkinizi azaltmaya çalışıyor.Tamam ozaman sen bilirsin deyip bitirin oda şaşıp kalsın bence

Evet ben de demin farkettim erencim Neyse konuyu dağıtmayalım. Bırak arkadaşım sen bu çocuğu gerçekten değmez. Erkek dediğin ayrılcaksa bile adam gibi ayrılmayı bilmeli

düşmeyın bu kadar üzerlerine düşmeyin.bulunmaz hint kumaşı değil bu adamlar...
Kacan kovalanır oluyor sonra,böyle forum köşelerinde derdimize derman arar hale geliyoruz..Doktor da biziz hastada..
Biraz agırdan al neden diye sorma, sen ona neden diye sordukça o amacına ulaşıyor 'iyi sagol bende de zaten birseyler bitmişti'de kapat olayı sen cık msnden...
Çantada keklik biliyor seni...
Sana tavsiyem bırak nereye gidiyorsa gitsin sorulara cvp arama canıma minnet de...Başka biri varsa eger bunu menfaate çekir kurtuldun kızım de...
Ne b.k yerse yesin... Ama çantada keklik olma seni her zaman kaybedecegını bilemezse kıymet vermezler..

Oğlan annesınden bahsedıyoruz arkadaşım seni evine götürdü de annesi ile tanıstırdı diye ciddi olacak diye bır kaide yok..Oglan annelerinde kim ne derse desin 'benım aslan ogluma kurban olsun hersey' inanışı bakidir...Annesi sorar 'oglum gecenki kıza ne oldu' bitti anne der..kadında neden benımle tanıstırdın falan demez hayırlı olsun der olay kapanır...
yaşı kaç bu arkadaşın 20 li yaşlarin başı sanırım....

sende ona inat git zengin biriyle evlen
10 sene sonra tesadufen sokakta oynayan cocugunu sevsin
sen kapiya cik o dayanamasin gelsin sana bu zamanda sizi ayiran sebep nedir
onu soylesin
sonra affedersin kavusursunuz kimbilir..

Kurcalama üzülürüz dediğine göre iki seçenek var...
Ya sakladığı birşey var ve açığa çıkarsa üzüleceksin...
Ya da kurcalamaya devam edersen daha ağır konuşacak ve üzüleceksin...
Aklıma başka birşey gelmedi...

tipik erkek erkek modeli kızlar benim eskide böle diyerek ayrıldı ve 30 yaşındaydı neymiş imkansızmış söleyemiyceği şeyler varmış da falanda filan hepsi palavra bunların cnm seven erkek adam gibi olur bi oyana bi buyana sallamaz sana tek tavsiyem bırak artık sorgulama sen sorguladıkca gururun kırılır ve belli bisüre sonra gururunda kalmaz kişiliğinden bişiler kaybedersin sakın bidaha görüşme bence bırak ne hali varsa görsün... unutma dünyadaki en değerli varlık kişinin kendisidir... kimse vazgeçilmez yada unutulmaz değildir umarım burda yazılanları dikkate alırsın ve sorgulamaya devam etmezsin ki varsayalım senden bişi gizliyo nolcak söleyemediğine göre kötü bişi yapmış buadam bulaşma cnm bulaşma daha hakkında hayırlısı olsun inş

zaten çocuk senden ayrılmış, üstüne birde sevgili yapmış! bunlar seni üzmedi, terkedilmiş hissettirmedi de sakladığı gerçek mi yıkacakmış seni!! :) ay çok komik...

yok sa bu çocuk çaresiz hastalığa yakalandı da arkasından üzülme diye kendinden nefret ettirmeye mi çalışıyor..

kim oynamıştı ki bunu.. Ayhan Işık mı? Kartal Tibet?

adam açık açık demesede şunu belirtmişki : HAYATIMDA BİRİ VAR... çok irdeleme üzülürsün...
o çoktan bulmuş yenisiii bence sende daha üstüne gitme.

yorumları okudum hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyor .
25 yaşında kendisi.

Benim demek istedigim bu kadar basit bir ilişki degildi yaşadıgımız.
Hissetmezmiyiz az da olsa bu zamana kadar benimde ilişkilerim oldu ama böylesine içten degildi yaşanılanlar hiç biri bu kadar duygulu degildi burdan anlatamıyorum size.Yani bitmiş olamaz eminim onunda beni sevdigini biliyorum.Diger kız palavra buna eminim.Ama burdan ne kadar anlatabilirim ki size derdimi :2:
neyse dinlediginiz okudugunuz için çok teşekkür ederim herbirinize :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…