bana kalsa da var bişiler o konusmadan öle anlasılıo fazla kurcalama üzülürüz falan.....
Benden çok kıllandım o sözünden.
Benim gibi birinin daha bunu düşünmesi beni sevindirdi teşekkür ederim cevabın için :2:
Bence bu insan sizin peşinizde koştu koştu... Tam siz tamam demişken ona göre daha iyi birisini buldu ve sizi yarı yolda bıraktı, olan bu bence... İnanması zor ama erkekler böyle... :95:
yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz.2 ay peşimden koştu 2 aydırda çıkıyo gibiydik aslında toplam 3 ay felan yaklaşık :2:öyle anladığım için yazdım canım.peki ne kadardır beraberdiniz?
yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz.2 ay peşimden koştu 2 aydırda çıkıyo gibiydik aslında toplam 3 ay felan yaklaşık :2:
Diğer konunuzu da hatırlıyorum ben. Bence bu adam biraz dengesiz. Resmen davranış bozukluğu var. "Böyle olması gerekti" filan diyerek de dikkat çekmeye, gizemli bir hava yaratmaya çalışıyor. Ben hiç inanma "seni seviyorum, iyiliğin için ayrılmalıyız" mantığına. Ne bu canım Türk filmi mi çekiyoruz burda. Sen o kadar koş kızın peşinde, sonra film izlerken ayılıp bayılmalar, "ölürsem beni hayatta unutamazsın demeler" ardından bir gizem bir merak uyandırma çabalarıyla terk etmeler... Belliki hala ergenlik tiripleri atıyor bu çocuk. Sen önüne bak canım unut bu çocuğu
Ama amaa pisipisi sen hep benden önce benim düşündüklerimi yazıyosunnn
Bencede ayrılmak istiyor ve böyle gizemli bir hava yaratarak suçu üstünden atıp tepkinizi azaltmaya çalışıyor.Tamam ozaman sen bilirsin deyip bitirin oda şaşıp kalsın bence
Buraya bir kez daha konu açmıştım ' Amacı Ne Anlamıyorum ' diye.
Benim psikolojim iyice bozuldu gece gece biraz önceki son konuşmalarımızı okuyup okuyp duruyorum 1 saattir.Yüz kez okumuşumdur.
Benden sakladıgı birşey oldugunu düşünüyorum.Benden ayırlmasına sebeb birşey olmalı diye düşünüyorum çünkü böylesine güzel giden bir ilişki nasıl hemen bitebilir anlam veremiyorum.Ve şuanda başka biriyle birlikte.4 saat öncede arkadaşıma çok ağır mesajlar attı yeter hayatımdan gidin diye.Bana da defol git artık dedi ki bana imkanı yok öyle laflar etmezdi.Bu lafların üstüne onu msnde ördüm 1 saat önce konuşmalarımızı yazıcam lütfen sizde objektif olarak düşündüklerini söylerseniz çok mutlu olurum :2:
İsimlerimizi Ali ve Ayşe olarak yazıcam.
Ben : Ne oldu sana Ali neden böyle degiştin birden bire :/
O : böyle olması gerekti Ayşe ...
Ben : Neden senden nefret etmemi istiyorsun
O : belkıde etmelısın .... ..ama ıstemem nefretııı uzak olsunnn ...
Ben : Bana defol diyorsun ya :S etmelisin diosun seni anlamıorm.. anlamıcamda .. mutlusun belli hayatndan hep böle kal :) o zaman ok
O : tmm ayşe kalalım boylee fazlada kuracalamayalım uzulurus gerek yok dahaaa ....
Ben : sakladıgın bişey yk dimi ali bana böle davranmana sebeb bişey .?
Bu sözün üstüne 10 saniye sonra msn kapandı . Cevap vermeden kaçar gibi gitti.
Sadece ben mi benden birşeyler sakladıgını hissediyorum düşünüyorum.
Benim gibi hisseden oldu mu okudugunda çok merak ediyorum ?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ...
Benden ayrıldıgı gün kız arkadaşı mesaj attı aynı gün biriyle çıkmaya başlamış.
Bayanlar az çok hissetmez mi bir erkegin onu sevip sevmedigini ben adım gibi emindim onun beni sevdiginden sevmese beni alıp annesinin evine götürmez öyle degil mi ?
Ayrıl kalıp barıştıgımız zaman zarfında götürüp annesi dönüp bana : Ayrı kaldıgınız için canı sıkkınmış baksana gülüyo şimdi dedi ondan 5 gün sonra ne degişti hangi kıza aşık olduda gitti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?