- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
aynısı bizim akrabımızın basına geldi
kadın inat etti bosanmadı... evlenemesinler diye
ama naptıysa da kendine yaptı, kac yıl oldu kızı o zaman bebekti simdi okula basladı adam hala donmedi evine
kadıncagızda ince hastalıga yakalandı
aman diyim kendinden odun verme ne yaparsan kendine yaparsın o ahlaksızlara hiç bir şey olmuyor!
Allahlarından bulsunlar.....
kız yatılı ailesinden uzakta burda okuyomus il yurtta kalıyomus sonrasında esımın aılesı ve ben arastırdıkca ogrendıkkı serefsı kocam ev acmıs kıza altına araba cekmıs 2 yıldır ben evde 3 bebekle kafayı yerken o sevgılısının evıne gıdıyomu meger haftada 5 gun ask yuvasına bogazım dugum dugum 2 haftada 5 kılo verdim bısey yıyemiyorum ılaclarla zor ayakta duruyorum
kızlar ben bu konuyu 1.5 yıl once acmıstım ben azmettım o kıloları 6 ayda verdım normale dondum ama 2 hafta once ogrendıgım gercekle dunya basıma yıkıldı megerse serefsız kocamın ilişkisi varmıs kendi 35 20 yaslarında bir kızla nasıl anladım bı erkek arkadasının adıyla kaydetmıs telefonuna kızın numarasını bı gun uyuyakaldı tabi tlfnu sessizde sadece ekran ısıgı yanıp sonuyo dikkatimi cekti actım acmamala dırek bı kız alo dedı ben ses etmedim alo askım konusamıyomusun musaıt degılmısın dedi ben de askın uyuyo karısına bana soyle ne soylıceksen dedım ses etmedi orda oldugunu bılıyorum kımsın sen konussana dedim bisey demedi tlfnu kapadı. hemen esımı uyandırdım dedım sevgılın aradı afalladı ne dıyosun sen ne sevgılısı dedi dedim fatih iste arkadasının adıyla kaydettıgın numaradan bı kız askım konusamıyomusun dedi dedim daha fazla inkar edemedi basını one egdı cıkıp gıttı ailesını aradım anlattım ogullarıyla konusmuslar ilişki 2 yıldır devam ediyomus ve ciddilermiş. sonra bıara esım ugradı eve esyalarını topladı gitti bana gereken nafakayı verip cocukları zor durumda bırakmıcanı onların benle yasamasını ıstedıgını kendıde bız bosanır bosanmaz o kızla evlencegını cok asık oldugunu ve vazgecemedıgını soyledı kız universite 2 de. ben 3 kucuk cocukla naparım şimdi onların hali ne olur
Ben de aynı olayı yaşadım ve boşanalı 2 ay oldu..2 çocuğum var,onların peşinde koşdururken kendimi bırakmışım,sevgili eski eşim de hemen kendine yeni bir genç sevgiili bulmuş..
Ortak yaşadığımızı evi ve yüklü bir nafaka,tazminat aldım..
Siz de alın,sakın gurur yapmayın.
O çatlaksız ,genç sevgiliye de tazminat davası açabilirsiniz,ben yapmadım ama yapın ya da en azından yapmayı düşündüğümüzü söyleyin,gözleri korksun biraz..
Bu günler çok zor biliyorum iyaşadım ama inanın geçiyor ..
Bir an bile pişman olmadım boşandığım için,aslanlar gibi ayakdayım ve yavrularımla mutluyum..
Şimdi geri dönmek için uğraşıyor eski eşim ama artık çok geç..
Boşanır boşanmaz genç sevgilisi terketmiş.:)
madem adamın durumu başkalarına ev açacak kadar iyi sende sana sürekli çocuk bakımında yardımcı olacak birini tut. arada sırada çıkar kafanı dağıtır gezer tozarsın. kendine zaman ayırırsın. boşanma dilekçende bunuda özellikle belirtirsin nafak dışında ne koparabilirsen iste bencede ( tabi boşanacaksan)
kızlar ben bu konuyu 1.5 yıl once acmıstım ben azmettım o kıloları 6 ayda verdım normale dondum ama 2 hafta once ogrendıgım gercekle dunya basıma yıkıldı megerse serefsız kocamın ilişkisi varmıs kendi 35 20 yaslarında bir kızla nasıl anladım bı erkek arkadasının adıyla kaydetmıs telefonuna kızın numarasını bı gun uyuyakaldı tabi tlfnu sessizde sadece ekran ısıgı yanıp sonuyo dikkatimi cekti actım acmamala dırek bı kız alo dedı ben ses etmedim alo askım konusamıyomusun musaıt degılmısın dedi ben de askın uyuyo karısına bana soyle ne soylıceksen dedım ses etmedi orda oldugunu bılıyorum kımsın sen konussana dedim bisey demedi tlfnu kapadı. hemen esımı uyandırdım dedım sevgılın aradı afalladı ne dıyosun sen ne sevgılısı dedi dedim fatih iste arkadasının adıyla kaydettıgın numaradan bı kız askım konusamıyomusun dedi dedim daha fazla inkar edemedi basını one egdı cıkıp gıttı ailesını aradım anlattım ogullarıyla konusmuslar ilişki 2 yıldır devam ediyomus ve ciddilermiş. sonra bıara esım ugradı eve esyalarını topladı gitti bana gereken nafakayı verip cocukları zor durumda bırakmıcanı onların benle yasamasını ıstedıgını kendıde bız bosanır bosanmaz o kızla evlencegını cok asık oldugunu ve vazgecemedıgını soyledı kız universite 2 de. ben 3 kucuk cocukla naparım şimdi onların hali ne olur
Okudukça sinirlerim tepeme çıktı.:95:
Şimdi forumda olmasak o senin beyni iki bacak arasına düşmüş kocana da, belli ki üniversite harçlığını çıkarmak için kendine "en iyi iş"i bulmuş ahlaksız kıza da,iyi yere dükkan açtıklarını zanneden o f...'nin ailesine de bir güzel söverdim ama neyse.
Sen niye öleceksin onu anlamadım?Asıl şimdi yaşamalısın, ölüp çocuklarını o ahlaksızların eline mi bırakıcaksın?Yoksa sessiz sedasız aralarından çekilip yuvan yıkan(eşini kaybetmene falan üzülmüyorum, gerçekte öyle olmasa da mutlu olduğunu sandığın bir yuvan vardı), çocuklarını babasız bırakan o iki ahlaksıza ödül mü vereceksin?
Adam planını programını yapmış, ohhh miss."Sen nafakanı al kenara çekil,çocukları da başıma sarma, ben evde donla dolaşan, çatlaksız göbekli, kendi soyunan, beni de bir güzel soyup yoluk kaza çevirmeye niyetli genç metresimle evleneyim"
Sen şimdi adamın sana biçtiği hayata kolayca razı olup onların mutluluklarını mı izleyeceksin(hoş onlar sittin sene iflah olmazlar)?
Hayır, bence razı olmayacaksın.Razı olmuş gibi görünüp alttan alttan delillerini toplayacaksın.O kocanın metresine ev açtığını ispatlayacaksın, gerekirse parayı(tercihen kocanın parasını) bastırıp hafiye bile takacaksın peşlerine.Şöyle tuttuğunu koparan bir avukat bulacaksın, dünyayı o ikisine de zindan edecek.Hem kadından ahlaksızlığı için, hem de kocandan seni aldattığı, çocuklarını babasız bıraktığı için çatır çatır,alabileceğin en yüklü tazminatı alacaksın,Kocanın sana söylediği iki kuruş nafaka da neymiş ki?
Kocanın parasının olmadığını,üstüne bir de bu işten zararlı çıkacağını anlayan o metrescik de arkasına bakmadan kaçacak, tabi adaletten ne kadar kaçabilirse.
Lütfen lütfen, sana biçilen bu mutsuzluğa razı olma, o ahlaksızlarıın ceza almamalarına, kendi pis dünyalarında mutlu olduklarını sanmalarına göz yumma, çoluğunun çocuğunun rızkına acı ve onlarla her türlü yasal yoldan mücadele et.:113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?