son noktadayım

olur atın
eşinizde 6 ay sonra evlenip başkasıyla yapsın bi çocuk
anlamıyorum ki her yolu denemeden denenmişse de hayırlısını kabul etmeden bu vazgeçiş niye
hiç bir erkek çocuğum olmadı diye eşine karşı bu duyguları hissetmiyordur
her zamanki gibi kendinden bile vazgeçen kadın

benim neredeyse 6 yıl olacak ama hala bir evladım yok. daha 7 aylık evliyken böyle şeyler düşünmeniz sadece kendinize zarar!
eşinizi de bu kuruntularınızla yıldırmayın.
Soranlara daha düşünmüyoruz diyin.
ben o bahaneyi bile artık söyleyemiyorum.
Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, isteyen herkese..

teşekkür ediyorum hepinize.
sanırım çevremde herkes istediği zaman bebek sahibi oldu diye böyle oldum
benim için en iyisini Rabbim bilir.Rabbim banada tüm evlat isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Allah razı olsun hepinizden vakit ayırıp cevap yazdınız kendimi toplamamı sağladınız

işte böyle canım. bak ne hikayeler var daha bizlerin bile bilmediği. inşallah sende güzel haberler verirsin kısa zamanda bizlere. sevgiyle kal

kusura bakmayın da çok şımarıkça buldum yazdıklarınızı..
Alllah size dert vermemiş de dert arıyorsunuz kendinize..
neredeyse 3 yıl olacak evliliğim..
4 kez tüp bebek denemesi
2 rahim ameliyatı
1 düşük ve de 1 kimyasal gebelik yaşan biri olarak ben bile bu şekilde bir ruh haline girmiyorum..
marketten sipariş verir gibi çocuk sahibi olunmuyor maalisef, Rabbim her istediğinizi anında verecek diye de bir durum yok..
bence tövbe edin,
bir de kk daki tüp bebek topiklerini okuyun ya da evlat edinme sayfasını o zman anlarsınız yazdıklarınızın anlamsızlığını...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…