- Konu Sahibi prensesim10
-
takmayayım diyorum ama olmuyor işte takıyorum mutlaka aklımdan hiç çıkmyor3 senelık evlıyım 1,5 sene bız korunduk korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamıle kalabıldım
bence doktora gorunmuşsen bı sıkıntıda yoksa daha fazla kafana takma cunku strestende olamıyor
oda gidecek bu ayeşini sıkmış olabilirmisin bu takıntınla, 7 ay evet erken ama istiyosun madem inşallah tez zamanda olur belki eşinde bi sorun vardır
ilaç kullanıyorum doktorum geçen ay düştü muhtemelen olur demişti ama yok yine yokherşeyin hayırlısı ama hiç doktora gittiniz mi. doktorlar her nekadar 1 sene bekleyin diyorsada belki bir takım tetkikler yaparlar,ne bilkeyim prolaktin hormonunu dengeleyici bir ilaç filan verirler
takmayayım diyorum ama olmuyor işte takıyorum mutlaka aklımdan hiç çıkmyor
çevremiz hamielerle dolu bitek ben kaldım
haklsınız zaten evlenmeden önce bebek düşünmüyordum7.5 yil evli olsan anlardim ama 7.5 ay daha cok erken bence. Once evliliginin oturmasini bekle. Baskalarinin hayatina gore yonlendirme hayatini.
hep öyle dua ediyorum zatenbu sterste olacağı varsada olmaz
kendini kasma rahat bırak
rabbim kimbilir ne zaman nasip edecek
bizde 2 yıldır korunmuyoruz hiç bir sorun yok 2 ay önce hamile kaldım herşey o kadar güzeldiki
inanamamıştım hayal gibi geliyordu maalesef boş gebelikmiş
illa hamile kalayım diye strese sokmma kendini hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini iste
Rabbine isyan gibi oluyor bu
yapma lütfen. herşeyin bir hayırlı zamanı vardır belki de o yüzden şuan o zaman değildir.[/QUOT
haklısın en çok korktuğum şeydir isyan
zaten rahatlamak için yazmıştım sayenizde ferahladım
bende 9 aylık evliyim eşim 10 senedir hayatımda yaşımda 27 bi dolu arkadaşım ya hamile ya doğurdu,bende istiyorum özeniyorum ama ne biliyim bunun bide maddi yönü var herşeyi ayarladınız mı yoksa sadece bizimde olsun isteği mi, bilmiyorum ki benmi çok detaycıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?