- Konu Sahibi prensesim10
-
canim anneminde ilk bebegi 8 ay sonar olmus yani abim oda 2 yasina 3 gun kala cennete melek olmus gitmis annem ve babam uzuntuden 6 yil cocuklari olmamis gitmedikleri dr denemedikleri bitki kalmamis birgun baska bir dr onermis arkadasi annemle babam gidip butun kontroller olmus tek sebebi stress ve annemin diliyle annelige hazirim demesiymis dr oyle demis once beynini dinlerdir sonar vucudunu sonra gor bak bebegin olacak ve tam 6 yil sonra ablam arkadan ben ve sonrasi hatta annem hep espiri yapardi olmadi korktum olmayacak diye oldu bidaha kalacam korkusu bu nedir arkadas kadinin derdi hic bitmiyor olur olur merak etme gec olsun hayirli saglikli evlatlar olsun[/QUO
amin canım ne güzel bak annenin olmuş.inşallah benimde olur güzel dileklerin için çok sağol
Allah tüm isteyenlere versin canım yaşamadan anlaşılmıyormuş gerçektenkendini şimdiden böyle bırakırsan işin zor,allaha güven inşallah anne olmayı nasip eder sanada.hem niye eşine karşı ezik hissediyorsunki senin elinde olan birşey değil ki.
inşallah en kısa zamanda istediğine kavuşursun ama birde yıllarca çocuğu olmayanları düşün canım.11 yıl dile kolay
sonunda beni anlayan biri çıktı.aynı sorular benimde kafamda.acaba hayırsız olcakta ondanmı olmuyo diyorum.sonra düşünyorum ya ömür boyu olmazsa yalnız yaşlanırsak diyorum.aynen bizimde şu an tek eksiğimiz bi bebek.
bende arkadaşlarım için heveslenyorum ama an geliyo eşim baba olamıyo diye içimden birşeyler koparıyorlar.o hamilelik haberini aldığım arkadaşım geçen bizdelerdi daha bebek düşünyoruz dedi inan her duamda kendimle birlikte onada dua ettim.çok şükür oldu onun.kıskanıyorum asla Allah hayırlı evlatlar versin ama özenyorum belkide bilemiyorum.
Allah sanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım inan hep dua edicem sanada
İnanın takmayın desekte takıcaksınız...Ama hayırlısını isteyin..1 senelik evliyim biri kürtaj biri düşük..Ne büyük acı dmiPsikolojm çokmüş durumda artık..Diyorumki benmde bi kaç ay geç olsaydı ama sağlıklı olsaydı..Bende sonra evlenen kuzenim olsunarkadşlarım olsun hamile..Ama sonra isyan etmiyorum diyorumki Allahım hayırlısını versin..Bide hamile olup ilk bana haber verenler var..Çok üzülüyorum aslında çok..[/QUOTE
aynen benden sonra evlenenlerde hamile en yakını yengem ikinciye hamile.bide demiyolarmı hadisenize artık sizde yapın bitane diye
arkadaşlar merhaba ağlayarak yazıyorum yanlış bişe yazarsam şimdiden özürdiliyorum
benim bebeğim olmuyor
daha 7 bucuk yalık evliyim çok erken acele etme diyceksiniz ama inanın dayanamıyorum artık
herkesin tek tek hamilelik haberini almak bitiryo beni
öyle kıskanç bi insan değilimdir
ümitsiz hiç değilim
ama bu bebek meselesi beni çok üzüyor
prolaktin sorunum vardı tedavi oldum hala olmuyor bebeğimiz
eşime karşı kendimi eksikli hissediyorum
tüm arkadaşlarının eşleri hamile
bugun yine öğrendik birininkini
dayanamıyorum artık tutamıyorum kendimi atmak istiyorum biyerleden çok bunladım
canım benim Allah sanada hayırlısını sağlıklısını versinbenim gibi 7 yıllık evli olupta hala hamile kalamayanları düşün
bırak tüm arkadaşlarını senden seneler sonra evlenenlerin ikinci bebelerinin olduğunu düşün
arkadaşlarınızla buluştuğunuzda kimi 2 kimi 3 çocukla geldiğinde bebeden başka birşey konuşulmadığını düşün
seninle aynı zamanda evlenenlerin çocuklarının okula başladığını düşün
ve daha 1 sene bile olmamışken böyle kendimi atmak istiyorum deme isyan etme
inşallah daha çok beklemezsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebelerin olur
arkadaşlar merhaba ağlayarak yazıyorum yanlış bişe yazarsam şimdiden özürdiliyorum
benim bebeğim olmuyor
daha 7 bucuk yalık evliyim çok erken acele etme diyceksiniz ama inanın dayanamıyorum artık
herkesin tek tek hamilelik haberini almak bitiryo beni
öyle kıskanç bi insan değilimdir
ümitsiz hiç değilim
ama bu bebek meselesi beni çok üzüyor
prolaktin sorunum vardı tedavi oldum hala olmuyor bebeğimiz
eşime karşı kendimi eksikli hissediyorum
tüm arkadaşlarının eşleri hamile
bugun yine öğrendik birininkini
dayanamıyorum artık tutamıyorum kendimi atmak istiyorum biyerleden çok bunladım
hikayenize hem üzüldüm hem sevindim, sevindiğim taraf tabiki hastalığını atlatmış olmanız ve bir bebek bekliyor olmanız, allah bir daha göstermesin o günleri sizemrb ben genelde k.k nın bu bölümünü dışardan okuyanlardanım. ama konunu okuyunca dayanamadım yazmak istedim.
ben 4 yıllık evliyim. 33 yaşındayım 28 yaşımın sonlarında evlendim. 1 yıl sonra çocuk düşünürüz dedik. o 1 yıl geçti erteledik hadi öbür yıl olusun. ne güzel gezip tozuyoruz hayatın evliliğin tadını çıkaralım dedik 2. yılda geçti. tam şimdi çocuk zamanı derken bana lösemi teşhisi kondu. 1 gecede hastalandığımamı bütün hayatımın alt üst oluşunamı yanayım. çocuk fikri uçtu gitti tabi bu dönem aklımızdan. tabi hastalığımıda kimseye söylemeyince. bu kez eş dost ve akrabalardan yavaştan kıpırdanmalar küçük laf sokmalar hatta çok ileri gidip tüp bebek merkezi numarası vermek isteyenler dahi oldu.
bak canım. bir sürü tedavi süreci sonunda ne zamanki iyi olduğumu öğrendim o zaman sabırla beklemeye karar verdim.şu anda bebeğimi kucağıma almama sayılı günler kaldı. Allah herşeyin vaktini saatini bilir. inan bana bende üzülürdüm birinin hamile olduğu haberini alınca. ha ben eşimede böyle yakınıp demezdim çocuk istiyorum diye. hep o söylesin o istesin istedim.beklemeyi tercih ettim.ama öyle bir dert verdiki rabbim çocuk falan unutturdu. öncelikle haklısın tabiki bu üzüntünü endişeni eşinle , hayat arkadaşınla paylaşacaksın ama lütfen fazla üzerine gidip çok dillendirip onu bunaltma. Rabbim biliyordur vaktini sanada vereceği günü. inan buna. stres yapma. sakın isyan etme ve kendini böyle üzüp paralayacağına biraz sakin ve sabırlı olmaya çalış.doktoruna düzenli git.
hikayenize hem üzüldüm hem sevindim, sevindiğim taraf tabiki hastalığını atlatmış olmanız ve bir bebek bekliyor olmanız, allah bir daha göstermesin o günleri size
inş. sağlıkla kucağınıza alır ve büyütürsünüz yavrunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?